autor:

Gustos_Ro

» » Retete cu peste de la bloggeri

Inele de calamar pane in aluat cu bere

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2013

Ingrediente
500 g inele de calamar decongelate de la Sea-Way.ro, 150 g faina + 50 g faina, 20 g amidon, 1 praf boia de ardei, 2 oua mici, 200 ml bere, sare, piper, ulei pentru prajit, , Pentru servit:, 4 linguri maioneza, 50 g iaurt grecesc, 1 lingurita suc lamaie, cateva fire de patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta.

Cernem 150 g faina si o amestecam cu amidon, un praf de sare si putin piper proaspat macinat. Batem ouale, adaugam berea si omogenizam, apoi incorporam faina. Trecem inelele de calamar prin aceasta compozitie, apoi le prajim in uleiul incins pana se rumenesc uniform pe ambele parti.

Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie, pentru a fi absorbit surplusul de ulei.

Le servim calde, cu un sos din maioneza cu iaurt si usturoi, in care am pus si putin suc de lamaie, sare, piper si patrunjel verde tocat. Sa aveti pofta!



Reteta pregatita de Cristina @www.divainbucatarie.ro cu inele de calamar oferite de Sea-Way.ro
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar pane in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete cu peste de la bloggeri
Peste prajit cu mujdei verde

Peste prajit cu mujdei verde

Pestele spalat, uscat cu prosoape de hartie, condimentat cu sare, se lasa deoparte 30 minute, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete cu peste de la bloggeri
Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita

Scoici St. Jacques cu piure de conopida, sos de hribi si oua de prepelita

Cu cateva ore inainte de a incepe, dezghetati scoicile. Apoi, trebuie clatite si uscate cu un servet

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete cu peste de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marlen Pirvu , 23 septembrie 2014

    EXCELENT,,,azi am facut si este delicios...

  • Fara foto

    Cozmean Niculae , 18 august 2014

    Bun!

  • Fara foto

    Stefan Homocianu , 21 mai 2014

    ......fara cartofi prajiti ,doar cu lamaie iar mai indicat ar fi o lima

    • Fara foto

      Anaghe Grigore , 28 aprilie 2014

      Se servesc cu cartofi prajiti si deasupra la calamari si stoarce o lamaie, dupa gustul fiecaruia.

    • Alina_Chiticaru

      Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2014

      Cred ca sunt gustoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2013

      Sunt atat de delicioase!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g inele de calamar decongelate de la Sea-Way.ro
  • 150 g faina + 50 g faina
  • 20 g amidon
  • 1 praf boia de ardei
  • 2 oua mici
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Pentru servit:
  • 4 linguri maioneza
  • 50 g iaurt grecesc
  • 1 lingurita suc lamaie
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Cred ca sunt gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete cu peste de la bloggeri

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele. Se inlatura excesul de apa de pe macrou, folosind

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de sardine in sos tomat Ciorba de sardine in sos tomat

Curatam toate legumele, le spalam si le taiem dupa preferinta. Morcovul si ceapa le calim in putin ulei, pina cand acesta capata culoarea

1 vot    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Rulouri cu masline si fileuri de ansoa