Punem intr-o farfurie adanca 50 g faina. Tavalim inelele de calamar decongelate prin aceasta.
Cernem 150 g faina si o amestecam cu amidon, un praf de sare si putin piper proaspat macinat. Batem ouale, adaugam berea si omogenizam, apoi incorporam faina. Trecem inelele de calamar prin aceasta compozitie, apoi le prajim in uleiul incins pana se rumenesc uniform pe ambele parti.
Cand sunt gata le scoatem pe un servet de bucatarie, pentru a fi absorbit surplusul de ulei.
Le servim calde, cu un sos din maioneza cu iaurt si usturoi, in care am pus si putin suc de lamaie, sare, piper si patrunjel verde tocat. Sa aveti pofta!
Reteta pregatita de Cristina @www.divainbucatarie.ro cu inele de calamar oferite de Sea-Way.ro

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii