Se condimenteaza pestele cu sare si piper si se frige pe grill.
Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill.
Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Se presară cu sare şi se freacă maioneză cu un pic de ulei.
Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de lime/lămâie şi se subțiază cu iaurt de băut.
Se serveşte peştele fript cu lime şi sos.
Poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii