Se condimenteaza pestele cu sare si piper si se frige pe grill.
Se condimentează peştele cu sare şi piper şi se frige pe grill.
Usturoiul se curăţă şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.
Se presară cu sare şi se freacă maioneză cu un pic de ulei.
Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, zeamă de lime/lămâie şi se subțiază cu iaurt de băut.
Se serveşte peştele fript cu lime şi sos.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii