Deschide-ti apetitul cu o reteta de orez cu peste afumat, o combinatie delicioasa si sanatoasa. Aceasta mancare savuroasa imbina aroma bogata a pestelui afumat cu cremozitatea orezului, oferindu-ti o experientă culinara de neuitat. Poți savura acest preparat ca atare sau alaturi de legume proaspete pentru o masa echilibrata si plina de gust. Descopera secretul unei mese delicioase și hranitoare cu reteta noastra simpla și usor de preparat.
Intr-o cratita aniaderenta caliti ceapa toacata marunt cateva minute, apoi adaugati orezul si mai gatiti pana cand orezul devine translucid.
Adaugati apoi apa, supa de peste sau legume (in jur de 600 de ml), pestele afumat, sare dupa gust. Acoperiti cu un capac si fierbeti la foc mic, in jur de 20 de minute sau pana cand se umfla orezul.
Apoi adaugati rosiile tocate, mai gatiti inca vreo 5 minute si stingeti focul.
Puneti in farfurii si decorati cu patrunjel proaspat tocat (din abundenta).
Puteti servi orezul cu peste afumat ca atare sau sa-l acompaniati cu o salata proaspata sau cu felii de avocado pentru un plus de prospetime.
Va mai recomandam si reteta de file de cod cu orez si verdeturi sau peste pane cu orez.
De asemeni, inca o reteta delcicioasa de incercat este orezul cu peste si fructe de mare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii