Deschide-ti apetitul cu o reteta de orez cu peste afumat, o combinatie delicioasa si sanatoasa. Aceasta mancare savuroasa imbina aroma bogata a pestelui afumat cu cremozitatea orezului, oferindu-ti o experientă culinara de neuitat. Poți savura acest preparat ca atare sau alaturi de legume proaspete pentru o masa echilibrata si plina de gust. Descopera secretul unei mese delicioase și hranitoare cu reteta noastra simpla și usor de preparat.
Intr-o cratita aniaderenta caliti ceapa toacata marunt cateva minute, apoi adaugati orezul si mai gatiti pana cand orezul devine translucid.
Adaugati apoi apa, supa de peste sau legume (in jur de 600 de ml), pestele afumat, sare dupa gust. Acoperiti cu un capac si fierbeti la foc mic, in jur de 20 de minute sau pana cand se umfla orezul.
Apoi adaugati rosiile tocate, mai gatiti inca vreo 5 minute si stingeti focul.
Puneti in farfurii si decorati cu patrunjel proaspat tocat (din abundenta).
Puteti servi orezul cu peste afumat ca atare sau sa-l acompaniati cu o salata proaspata sau cu felii de avocado pentru un plus de prospetime.
Va mai recomandam si reteta de file de cod cu orez si verdeturi sau peste pane cu orez.
De asemeni, inca o reteta delcicioasa de incercat este orezul cu peste si fructe de mare. Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii