44
retete

»

Retete cu paste de la bloggeri

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Paste cu dovlecei

    Dovleceiii spalati, uscati, taiati fasii pe lung, cu cutitul economic, se pun in tigaia cu ulei. Jumatate din fasii se calesc acoperite cu capac, amestecand din cand in cand, se scot pe o farfurie, se calesc si restul fasiilor tot la fel, apoi se amesteca

    0 comentarii

  • Paste cu sos de ciuperci galbiori

    In vasul cu ulei, se caleste usturoiul intreg, fara sa se arda, doar cat isi elimina aroma si se scoate; se adauga apoi ceapa tocata marunt, ciupercile foarte bine spalate, scurse si taiate marunt. Dupa ce a scazut apa din ele, se adauga vinul si se lasa

    0 comentarii

  • Paste cu piept de pui

    Pieptul dezosat, spalat, se taie cubulete si se soteaza in ulei cu putina apa, impreuna cu ceapa taiata marunt, sare, piper dupa gust si dafin. Dupa 3-4min, se adauga 2 cani cu apa fierbinte, mazarea, pasta de rosii si se lasa pe foc 10 minute. Spre final,

    0 comentarii

  • Spaghetti Cacio e Pepe

    În primă fază, cu o zi înainte, am dat parmezanul pe răzătoarea mare. Apoi l-am pus pe foc mic, într-o cratiță cu 4 căni de apă. Când începe să se înmoaie, se opeste focul și se lasă la răcit, până

    0 comentarii

  • Paste de casa, cu hribi si bacon

    Se pregătesc pastele, pentru a le putea lăsa puțin la uscat. Într-un castron, se mixează cele două ouă și cele două albușuri cu un praf de sare. Se adaugă treptat făină, câte o lingură de ulei și se frământă până

    0 comentarii

  • Tagliatelle cu varza creata si sunca

    Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei, apoi le scoatem pe hartie absorbanta si le lasam sa se raceasca, devin mai crocante atunci. Le rupem cand sunt reci. Luam frunzele mai verzi de la varza creata si le oparim in apa cu sare, pina se inmoaie

    0 comentarii

  • Budinca cu paste si carne de vita

    Am putea numi acest preparat un fel de lasagna, intrucat contine cam aceleasi ingrediente, doar ca in loc de foi de lasagna folosim paste scurte (ex: melcisiori). Sunt foarte gustoase si hranitoare si va sfatuiesc sa incercati reteta atunci cand vreti

    1 comentariu

  • Spaghete picante cu chorizo

    Taiem ceapa cubulete, punem intr-o tigaie 3 linguri ulei de masline si punem ceapa la calit. Adaugam un praf de sare si piper, apoi fulgii de chilli. Lasam la calit la foc mediu, pana se inmoaie ceapa si capata o culoare aurie. Adaugam chorizo-ul taiat

    2 comentarii

  • Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

    Am pus cratițele cu apă pe foc mediu spre mare. Când a început să fiarbă apa în cratița mică, pentru că a început să fiarbă mai repede decât în cea mare, am pus mazărea și sparanghelul și le-am lăsat cam

    0 comentarii

  • Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

    Reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html. Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care le lasam la scurs. Facem urmatorul amestec: batem bine ouale pe care le amestecam

    30 comentarii

  • Rosii umplute cu cus cus

    1. Pune cuscus-ul la fiert in apa fierbinte cu sare pentru 5 minute. Scurge apa, clateste pastele sub jet de apa rece, pune-le intr-o cratita impreuna cu lingurita de ulei de masline si amesteca-le. Pune peste ele ceapa, busuiocul, cascavalul si restul

    2 comentarii

  • Pastitsio cu branza sunca si sos bechamel

    Sunca si kaizerul le taiem feliute si le rumenim intr-o tigaie incinsa fara alta grasime, decat cea pe care o lasa ele (la foc mic). Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plic si le dam sub un jet de apa rece, apoi le strecuram. Topim untul 40

    3 comentarii

  • Paste cu ardei iute şi creveţi

    1.Fierbem pastele 8 minute. 2.Curăţăm creveţii: îi decorticăm (până la codiţă sau în întregime), scoatem vena neagră de pe spatele crevetelui şi-i spălăm bine. 3.Curăţam usturoiul şi il tocăm mărunt. 4.Tocăm

    0 comentarii

  • Paste cu somon si broccoli

    Pastele le-am pus la fiert conform indicatiilor de pe pachet, apoi le-am scurs si le-am impartit in mod egal in 4 boluri. Floretele de broccoli au fiert si ele al dente si apoi le-am scurs si le-am impartit echitabil pentru toata lumea :-) . Am taiat

    0 comentarii

  • Ciorba de legume cu taitei-alfabet

    Am pus apa la fiert, am taiat legumele cubulete si le-am adaugat in apa. Apoi m-am jucat cu literele prin toata bucataria. Cateva fotografii mai tarziu, am pus si conserva de rosii. Separat, am dat intr-un clocot borsul. L-am adaugat apoi in oala cu ciorba

    0 comentarii

  • Paste cu branza si carnati

    Punem pastele Hutton la fiert, in apa clocotita in care am pus ½ lingurita sare, si le fierbem exact 7’, dupa care le golim intr-o strecuratoare si le trecem sub cateva jet-uri de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Punem

    1 comentariu

  • Paste cu mozzarella si masline

    Si o ultima reteta ce vreau sa o prezint cu paste delicioase de la Hutton in campania organizata de Gustos.ro este una super simpla si rapida cu branzeturi si masline. Adica exact ingredientele de care eu nu ma ating. :). Dar nu inseamna ca nu le pot gati

    1 comentariu

  • Supa crema de legume si rosii cu taitei

    De cand am vazut pastele acestea am zis ca trebuie sa fac o supa de rosii si sa le adaug in ea. Nu de la inceput m-am gandit insa ca o sa fie o supa crema, planuisem una clasica cum mai fac eu. Dar sincer nu imi pare rau deloc ca mi-a venit intre timp

    3 comentarii

  • Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

    Campanie culinara organizata de Gustos si Hutton inca nu s-a incheiat si am sa mai postez cateva retete cu aceste paste primite cu drag de la Hutton. Ceea ce am facut eu aici cu siguranta cu totii ati mancat inca din copilarie si daca nu, atunci trebuie

    0 comentarii

  • Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

    Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem prin faina.Cand untura si untul s-au topit, asezam cotletele in tigaie si le lasam sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, apoi le scoatem si le tinem la

    0 comentarii

  •   1   2   3 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: