Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare,piper si carnea de vita .Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari, si frunzele de patrunjel.
Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul si carnea (o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa). Separat fierbem fideaua 1-2 minute, apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa.
Daca e nevoie mai adaugam sare si piper. Servim fierbinte cu arpagic maruntit.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii