Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare,piper si carnea de vita .Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari, si frunzele de patrunjel.
Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul si carnea (o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa). Separat fierbem fideaua 1-2 minute, apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa.
Daca e nevoie mai adaugam sare si piper. Servim fierbinte cu arpagic maruntit.
Pofta buna!
Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii