Supa de vita cu fidea

Timp pregatire
60 minute
Supa de vita cu fidea

Ingrediente

  • 1 kg carne vita cu os
  • 5 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 patrunjei
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • frunze patrunjel
  • arpagic pt servire
  • fidea de casa Hutton

Mod de preparare

Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare,piper si carnea de vita .Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari, si frunzele de patrunjel.

Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul si carnea (o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa). Separat fierbem fideaua 1-2 minute, apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa.

Daca e nevoie mai adaugam sare si piper. Servim fierbinte cu arpagic maruntit.

Pofta buna!

Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure