8804
retete

Alte sectiuni
  • Humus gatit la slow cooker Crock-Pot 3.5 l

    Se pune nautul spalat in vasul slow cooker Crock Pot 3.5 l impreuna cu 2 l de apa, sare si piper. Se lasa la gatit pe functia high timp de 4 ore. Dupa ce a fiert nautul, il scurgem de apa in care a fiert, dar oprim putina. Pasam nautul cu blenderul

    0 comentarii

  • Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

    Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie

    0 comentarii

  • Pateu de ficat de pui gatit la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7l

    Se spala ficatul, se curata si se taie marunt. Se scurge ficatul, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si putin cimbru uscat maruntit. Se pune ficatul la gatit in slow cooker–ul Crock-Pot digital de 4.7l pe functia high timp de 2

    0 comentarii

  • Mamaliguta cu branza si smantana la slow cooker Crock-Pot

    Se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot malaiul, sarea si apa calda. Se amesteca bine si se seteaza pe functia high timp de 2 ore. La jumatatea timpului de gatire se ridica capacul si se amesteca bine. La final, inainte de servire, se adauga untul

    0 comentarii

  • Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

    Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin masina de tocat carne sau la robot), gogosarul taiat cu cutitul in bucatele maricele sa se poata vedea in compozitie. Se adauga patru oua crude, sare, oregano,

    0 comentarii

  • Muschi de porc sibian

    Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire de cascaval iar apoi una de sunca si rulam. Daca este nevoie se pot prinde rulourile cu scobitori. Dam rulourile prin

    0 comentarii

  • Tarta cu doar 3 oua

    Într-o seară m-am trezit că eram eu responsabilă cu pregătitul cinei şi trebuia să fac ceva uşor şi rapid şi care să îi şi satisfacă poftele iubitului meu. Mai aveam fix 3 ouă. Iată ce a ieşit: Preîncălziţi cuptorul

    0 comentarii

  • Minitarte cu spuma de mazare

    Pentru mini tarte se cerne faina intr-un castron, se face o adancitura si adaugam ingredientele, inclusiv untul moale, apoi framantam intre degete pana se formeaza frimituri. Il punem intr-o folie si dam 30 minute la rece. Inabusim mazarea in untul incins,

    0 comentarii

  • Rulada de curcan cu legume

    Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi l-am batut cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Am condimentat pieptul, apoi am distribuit legumele congelate si am rulat. Am infipt din loc

    0 comentarii

  • Cuibulete de fidea delicioase si aromate

    Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea si lasam la foc mic 4-5 minute, apoi le scoatem cu o spumiera si le punem in strecuratoare, le trecem sub jet de apa rece

    0 comentarii

  • Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

    In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga simpla fiarta in apa. Intr-un vas punem pe foc la fiert apa impreuna cu sarea si uleiul. Cand fierbe apa adaugam,in

    0 comentarii

  • Crochete coapte de bostan

    Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine aurie. Intr-o cratita amestec bostanul cu ceapa si ouale este bine cu blender mot ptr ca desface bine bostanul, dau

    0 comentarii

  • Iaurt natural din lapte de vaca preparat la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Mai întâi diluăm iaurtul natural cu puțin lapte proaspăt, apoi turnăm treptat și restul de lapte, omogenizând amestecul. Îl turnăm în vasul multicookerului. Așezăm capacul rotindu-l din poziția cu semn de lacăt

    0 comentarii

  • Tarta cu legumele toamnei

    Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron faina, untul, sarea si apa rece. Framantam bine cu mana ingredientele pana ne rezulta un aluat ferm. Infoliem aluatul

    0 comentarii

  • Snack de toamna

    Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute foarte subtiri cu tot cu piciorus. Restul le tocam marunt. Intr-o tigaie punem la calit in ulei ciupercile, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, prazul,

    0 comentarii

  • Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

    Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu si in Balcani. Sigur ca retetele difera usor, dar cea care l-a facut pe imam sa lesine e probabil si cea mai simpla: vinete

    0 comentarii

  • Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

    Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de coaja cartofii si se zdrobesc ca pentru piure. Eu am folosit o presa pentru cartofi. Se lasa sa se raceasca. Se adauga restul

    0 comentarii

  • Tarta aromata cu faina de porumb si chipsuri de porumb

    Se prepara blatul tartei din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosim, cu diametrul mai mare cu 2-3 cm decat cel al formei in care o coacem si o dam 15 minute la congelator sau 30 minute,

    0 comentarii

  • Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

    Încingi o tigaie neaderentă, adaugi uleiul de măsline și ceapa tăiată cubulețe peste care presari puțină sare. Lași ceapa să se înmoaie puțin (1-2 minute), amestecând continuu. Adaugi ardeiul gras, chimenul, boiaua si amesteci

    0 comentarii

  • Briose aperitiv cu orez, carne si legume

    Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot. Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, direct congelate, apoi le scurgem bine de apa. Orezul l-am preparat la multicooker pe programul RICE,

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.