Pentru prepararea acestei retete, trebuie sa acordam o atentie deosebita organelor de miel.
Drob de mielReteta delicioasa de terina de legume cu sunca si oua de prepelita o prepar mereu pentru mesele festive. Se face simplu si...
Reteta delicioasa de terina de legume cu sunca si oua de prepelitaReteta de chec aperitiv cu piept de pui. Chec aperitiv cu piept de pui reteta simpla si gustoasa. Retete de chec aperitiv....
Chec aperitiv cu piept de puiFicateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei.
Drob de pui cu ciuperci si leurdaCiupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.
Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelitaPipotele si inimile se curata bine si se spala.
Rulada din drob de puiSeparam ouale.
Rulada de spanac umpluta cu crema de branzaMazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece.
Briose cu salam, mazare, porumb si morcovRondelele de castravete se decupeaza in forma de inimioara.
Martisor Trifoi cu patru foiRondelele de morcov se cresteaza in forma de lalea.
Lalele din morcov si castraveteRosiile se spala.
Lalele din rosii umplute cu branzaSe amesteca bine cu mixerul toate ingredientele.
Clatite umplute cu cascaval si sunca de puiSe pune o foaie de aluat in vas.
Placinta cu ciuperci in aluat fragedDin faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat.
Placinta cu varza calita (varzari)Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa.
Scufite cu branza si verdeataFasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor.
Chiftele din fasoleSe deschide pachetul de foi de placinta proaspete.
Rulouri pizza din foi YufkaSe curata pestele, se spala si se fierbe inabusit.
Crochete de peste cu 4 sosuriUn aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.
Aperitive de primavaraFierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari.
Briose cu cascaval si oua de prepelitaScurgem bine fileurile de ansoa, de ulei.
Rulouri cu masline si fileuri de ansoaSpalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.
Ciuperci umplute cu oua de prepelitaTaiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.
Ardei grasi umpluti cu salata de pesteBranza taiata in bastonase mici si groase, se pune intr-un bol cu ulei de masline si se lasa 30 minute.
Ciupercute aperitivSpanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei.
Croque MadamePentru clatite, se amesteca intr-un vas toate ingredientele.
Aperitive cu clatite sarateInimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.
Inimi de foietaj cu carne si susanPreparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron.
Chec aperitivCascavalul se taie in felii de cca.1 cm.
Cascaval pane cu sunculitaAm inceput prin a framanta aluatul.
Placinte cu Pui si SalsaDovleceii se spala bine, se sterg si se taie felii subtiri.
Rulouri de dovlecei cu branza si baconSe spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa.
Pasta din linte neagra veganaSe pune la fiert o oala cu apa, cu putina sare.
Salata de pui, cu legume si iaurtPregatim legumele.
Mini pachetele de primavara la cuptorFierbem si decojim cartofii.
Gogosele din cartofi cu porumbPreparam cus-cusul in felul urmator: punem apa la fiert si adaugam 1 lingurita sare.
Briose aperitiv, cu carne tocata si cus-cusFierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet.
Oua scotieneCuratam legumele, le spalam si le tocam marunt.
Placinta cu carne tocata si ciuperciStiuca ( pestele) se dezoseaza si se toaca carnea.
Cartofi umpluti cu carne tocata de pesteSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise