autor:

Daniela_Gherca

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri pentru copii

Rulada de spanac umpluta cu crema de branza

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2017

Ingrediente
6 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri faina, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 6 linguri spanac maruntit (eu am folosit congelat, dar este foarte bun si proaspat, doar ca trebuie fiert, apoi maruntit), 3 linguri smantana, putina sare, 200 g crema de branza, 3 linguri smantana 15% grasime

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Retete gustoase pentru Masa de Paste



Separam ouale, galbenusurile le amestecam intr-un vas, cu uleiul, spanacul, smantana, faina, bicarbonatul si putina sare, iar albusurile le batem spuma cu un praf de sare.

Cu ajutorul unei spatule, unim si amestecam usor cele 2 compozitii, pana omogenizam bine totul.

In tava mare de la aragaz, asezam o foaie de copt si rasturnam compozitia rezultata. Dam la cuptor, pentru cca. 20 minute.

Cand este gata, o intoarcem pe o alta foaie de copt si rulam usor, ajutandu-ne de hartie. Lasam asa pana se raceste complet.

Intre timp, amestecam crema de branza cu smantana pana obtinem o crema usor de intins. (eu folosesc o branza care nu se poate intinde asa simpla pe rulada, de aceea am amestecat-o cu smantana, daca voi aveti altfel de crema de branza, puteti omite sa mai adaugati smantana).

Cand foaia de rulada s-a racit complet, o desfacem usor, intindem crema de branza, apoi o rulam din nou si rulada cu spanac este gata.

O lasam putin la frigider, apoi se poate servi! Este o idee minunata pentru meniuri festive!

Optional, in umplutura se mai pot adauga: marar, patrunjel, ceapa rosie...
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac umpluta cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata

Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata

In primul rand este necesar ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei!!! Aluatul: Drojdia

6 voturi    10 comentarii
3h 30 min
Retete de Pasti
Miel la grill cu rondele de dovlecei si sos de iaurt pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

Miel la grill cu rondele de dovlecei si sos de iaurt pregatit cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si usturoi. Se pregateste caserola de marinare de

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 6 linguri spanac maruntit (eu am folosit congelat
  • dar este foarte bun si proaspat
  • doar ca trebuie fiert
  • apoi maruntit)
  • 3 linguri smantana
  • putina sare
  • 200 g crema de branza
  • 3 linguri smantana 15% grasime

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Drob din piept de pui cu verdeata