4115
retete

»

Mancaruri cu legume si zarzavaturi

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Chec aperitiv cu cascaval afumat si masline negre

    In general checurile sarate ne pot scoate din incurcatura de fiecare data, atunci cand suntem in lipsa de timp sau nu avem prea multa inspiratie pentru niste aperitive rapide. Ele pot fi servite la mese festive, mesele de sarbatori, ca o gustare intre

    0 comentarii

  • Chec aperitiv, cu piept de pui si ciuperci

    Eu prepar foarte des acest chec,în special de s?rb?tori. Pân? acum l-am preparat cu ?unc? de pui în loc de piept de pui, dar am zis s? încerc ?i varianta aceasta. Mi-a pl?cut ca ?i gust dar parc? mai avea nevoie de pu?in? culoare. Cascavalul

    0 comentarii

  • Mini tarte cu crema de branza si jeleu de castraveti

    Aluatul fraged sarat Linco se lasa la dezghetat in frigider, cca. 3 ore, apoi se intinde pe masa de lucru, se taie in formele dorite. Sau pentru varianta clasica se pun toate ingredientele (faina, untul moale, smantana, ouale si sarea), intr-un vas incapator

    0 comentarii

  • Supa din carne de oaie

    Carnea de oaie se fierbe în ap? pu?in s?rat?, cca. 25 de minute, se spumeaz? dup? nevoie. Între timp legumele se cur???, apoi se toac? m?runt. Legumele tocate se c?lesc cu pu?in ulei ?i zeam? de carne fiart?, cca 5 minute, apoi se adaug? carnea

    0 comentarii

  • Drob din ficat de porc, in foietaj

    Anul acesta mi-am dorit s? preg?tesc un drob mai deosebit, astfel c? l-am preg?tit în foi de foietaj ?i l-am copt într-o form? rotund?. A fost crocant ?i foarte gustos, iar ai mei au fost încânta?i. Mod de preparare: Se spal?

    0 comentarii

  • Chec in foietaj

    Tava de chec se unge cu ulei sau se pune hartie de copt, apoi se intinde in ea aluatul de foietaj, presand bine pe margini si se pune la rece pana se prepara compoztia. Intr-un vas, ouale se bat bine cu piper si cu baza pentru mancaruri, apoi se adauga

    0 comentarii

  • Salata cu file de ansoa

    Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul clocot, apoi se scurg si se baga in apa rece. Avocado se curata cu o lingurita, tot miezul in bucatele mici, mandarinele

    0 comentarii

  • Cosulete aperitiv de primavara

    Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de masline si calim ceapa cu ardeiul curatat si taiat cubulete, adaugam mazarea si fasolea, saram si condimentam si adaugam

    0 comentarii

  • Drob de pui

    O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat care poate fi consumat cu mare drag la masa pascala. Se fierb 15 minute ficateii de pui in apa cu sare, dupa ce i-am curatat si spalat

    0 comentarii

  • Bagheta umpluta in crusta de bacon

    Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm. Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf

    0 comentarii

  • Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

    Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre timp pregatim zarzavatul curatandu-l si spalandu-l bine.Ceapa o taiem in 4,morcovul,telina ,pastarnacul si patrunjelul

    0 comentarii

  • Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

    Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare bucata de peste se unge cu ulei de masline ,se sareaza si apoi se aseaza in tava tapetata cu hartie pentru

    0 comentarii

  • Muschiulet de porc umplut cu fasole pastai si galbiori in mantie de prapur de miel

    1.Muschiuletul se spala si se zvanta apoi se face cu un cutit ascutit,in partea superioara, o taietura pe mijlocul laturii lungi a carnii,fara a taia capetele,si usor cu un ciocan de snitele il batem cu grija, pentru fragezire apoi se sareaza si condimenteaza

    0 comentarii

  • Cuiburi din paste cu legume aromate

    Punem intr-o oala apa cu un praf de sare sa fiarba si cand da in clocot, scufundam cuibuletele de taitei in spumiera sau in lingura speciala pentru paste (pentru a ramane pastele in forma de cuib),le lasam sa fiarba cca 5 minute apoi le scoatem,lasam sa

    0 comentarii

  • Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

    Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic si se aseaza in forma de tarta. Se incinge un pic de ulei de masline si se caleste ceapa rosie taiata julien,cand

    0 comentarii

  • Drob de pui

    Fic??eii se spal? bine, apoi se pun la fiert cu o ceap? uscat?. Toate verde?urile se toac? m?runt. Când fic??eii sunt fier?i, se scurg bine de ap? ?i se toac? la robot sau la cu?it. Se amestec? cu verde?urile ?i pateul, apoi se adaug? ou?le

    0 comentarii

  • Mazare cu pulpe dezosate de pui, gatita la slow cooker Crock-Pot Manual 3.5 l

    Se spala, se scurg de excesul de apa si se taie in bucatele pulpele dezosate de pui. Se pun bucatelele de carne in vasul slow cooker Crock- Pot Manual 3.5l . Se curata de coaja si se taie bucatele morcovul, apoi se pune peste carne alaturi de mazare. Se

    1 comentariu

  • Supa de pui cu legume dreasa cu ou gatita la Crock Pot Digital 4.7l

    Se spala carnea de pui si se pune cu 2 l de apa, sare si piper in vasul slow cooker-ului Crock-Pot digital 4.7l. Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul gras si se adauga la supa. Se lasa la gatit pe functia

    0 comentarii

  • Supa crema de linte cu rosii uscate si broccoli, gatita la slow cooker Crock Pot Manual 3.5l

    Se spala lintea si se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot manual 3.5l alaturi de broccoli rupt in bucatele si rosiile uscate. Se adauga 1.5 l apa, sare si piper dupa gust si se porneste slow cooker-ul pe functia high timp de 2 ore. (eu am folosit

    0 comentarii

  • Ciorba ardeleneasca de oase afumate la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7 l

    Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert in slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul peste oasele afumate la fiert pe functia high timp de 3 ore. Se testeaza zeama

    2 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.