4017
retete

»

Mancaruri cu legume si zarzavaturi

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Crochete coapte de bostan

    Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine aurie. Intr-o cratita amestec bostanul cu ceapa si ouale este bine cu blender mot ptr ca desface bine bostanul, dau

    0 comentarii

  • Sarmale de post

    Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe sa preparati sarmalele; Orezul integral se fierbe inainte deoarece este mai tare decat cel alb; Hrisca si ea trebuie

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare. Cu mainile umezite am format perisoarele si le-am pus in vasul aparatului Multicooker Crock-Pot Express cu gatire

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

    Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare. Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul,

    0 comentarii

  • Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker Crock-Pot Express ceapa, cartofii, morcovii si adaugam pasta de ardei. Vom pune in vas boia dulce si iute, faina, usturoiul

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se incalzeste pe ecranul aparatului apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor, apare timpul setat pentru gatit. Asta inseamna

    0 comentarii

  • Supa crema de broccoli si cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

     Cum se face supa crema de broccoli si cartofi. Setam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul Brown/Sote. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor. Punem untul, apasam

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele). Se amesteca bine cu sare, apoi se lasa la scurs intr-o sita 20-30 minute Legumele pentru supa se curata, se taie

    0 comentarii

  • Bame cu naut gatite la Multicooker Crock-Pot Express

    Pentru inceput se seteaza Multicooker-ul CrockPot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 10 minute si se apasa START. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor si pe ecran va aparea

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Le lasati sa se racoreasca, le decojiti de pielita, indepartati cotoarele

    0 comentarii

  • Tocanita de galbiori la Multicooker Crock-Pot Express

    Gălbiorii se curăță bine, se taie cuburi mari. Se pot spăla sub jet puternic de apă, apoi se lasă la scurs. Hribii se scot din conservă, se taie cuburi. Ceapa și morcovul se curăță, se spală și se toacă mărunt. Pătrunjelul se

    0 comentarii

  • Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

    Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează aparatul de gatit sub presiune Multicooker Crock-Pot Express la o sursă de curent. Se desface și se scoate capacul

    0 comentarii

  • Bolognez vegan

    Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar nu tare adanca, punem la incalzit uleiul si prajim ceapa taiata marunt ardeiul si morcovul-pe un foc potrivit cateva minute,

    0 comentarii

  • Tarta cu legumele toamnei

    Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron faina, untul, sarea si apa rece. Framantam bine cu mana ingredientele pana ne rezulta un aluat ferm. Infoliem aluatul

    0 comentarii

  • Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

    Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte. *Pregatim

    0 comentarii

  • Pui chinezesc cu paste si castane

    Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul, mierea de albine, steluta de anason, batonul de scortisoara, semintele de chimen, semintele de in, piperul boabe si lasam

    0 comentarii

  • Supa-crema de dovleac si pere aurii

    Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita cu pere moi, zemoase si parfumate. Gustul este unul rafinat, textura este fina, iar miresmele sunt calde si linistitoare. Etapa

    0 comentarii

  • Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

    Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si foarte versatila, caci fiecare anotimp ma inspira altfel, asa ca de fiece data imi iese in alt fel. Ma incumet sa mai

    0 comentarii

  • Sarmale din varza rosie cu carne de pui

    Varza roșie se curăță, apoi se scot cca. 12 bucăți de frunze.  Intr-un vas încăpător se pune apă la fiert cu o lingură de sare, când clocotește se adaugă frunzele de varză curățate de cotor si se lasă la fiert, la foc

    0 comentarii

  • Supa de ardei umpluti

    Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează de sare, piper si boia, apoi se adaugă apă și se lasă

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.