In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul.
In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul si se actioneaza pana totul se transforma intr-o compozitie. Se adauga sare, piper, putin cardamon, patrunjelul si uleiul si ovazul si se actioneaza din nou pana totul se transforma intr-o compozitie unita si se pot face chiftelute.
Se poate incinge ulei in tigaie si praji chiftelute la foc mediu sau se pot coace in cuptor.
Intr-o tava tapetata cu hartie, se unge putin hartia cu ulei si se pun chiftelutele cu o mana putin umeda, se ung pe deasupra cu putin ulei de masline si se coc la 200 de grade C, 22 de minute pana sunt bine rumenite.
Sunt foarte gustoase si satioase!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii