In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul.
In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul si se actioneaza pana totul se transforma intr-o compozitie. Se adauga sare, piper, putin cardamon, patrunjelul si uleiul si ovazul si se actioneaza din nou pana totul se transforma intr-o compozitie unita si se pot face chiftelute.
Se poate incinge ulei in tigaie si praji chiftelute la foc mediu sau se pot coace in cuptor.
Intr-o tava tapetata cu hartie, se unge putin hartia cu ulei si se pun chiftelutele cu o mana putin umeda, se ung pe deasupra cu putin ulei de masline si se coc la 200 de grade C, 22 de minute pana sunt bine rumenite.
Sunt foarte gustoase si satioase!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii