In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul.
In oala robotului se pun boabele de linte, ceapa, ardeiul iute, sfecla, usturoiul si se actioneaza pana totul se transforma intr-o compozitie. Se adauga sare, piper, putin cardamon, patrunjelul si uleiul si ovazul si se actioneaza din nou pana totul se transforma intr-o compozitie unita si se pot face chiftelute.
Se poate incinge ulei in tigaie si praji chiftelute la foc mediu sau se pot coace in cuptor.
Intr-o tava tapetata cu hartie, se unge putin hartia cu ulei si se pun chiftelutele cu o mana putin umeda, se ung pe deasupra cu putin ulei de masline si se coc la 200 de grade C, 22 de minute pana sunt bine rumenite.
Sunt foarte gustoase si satioase!
Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.
Castraveti murati la soareReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porc
Comentarii
Adaugă comentariu