Coaste de miel cu legume la CrockPot
Legumele se curăță și se taie în bucăți mari. Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-un vas ceramic, intercalându-se cu legumele. Se stropesc cu ulei de măsline, se adaugă mirodeniile
Iepure cu vegetale si smantana
Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;), dar voi vă puteți folosi de cuptorul din dotare. Se curăță legumele, apoi se mărunțesc. Într-un vas termorezistent,
Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc, în câteva linguri cu ulei, până se pătrund bine. Se adaugă sucul de roşii şi se omogenizează. După ce s-a răcit
Dulceata cu pepene galben , piersici , afine si nuci
Fructele se spala, se curata si se taie cubulete (pepenele si piersicile) . Le-am asezat in vasul de la slow cooker ,am adaugat si afinele. Zaharul si zeama de lamaie le-am pus peste fructe si le-am lasat sa stea vreo 2 ore asa. Am pornit slow cookerul
Ghiveci de legume cu carne la slow cooker
Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high. Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi
Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce. Intr-un bol punem pudra de curcuma ,50 ml vin rosu, boia , sare,piper si mustarul si omogenizam . Cu aceasta marinata frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate
Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Carnea de miel se amesteca bine cu sucul de lime, sarea, piperul si ierburile uscate. Daca aveti, puteti folosi si ierburi proaspete. Se pune in caserola pentru marinare rapida, se inchide ermetic prin intoarcerea butonului pe pozitia "inchis".
Ciorba de fasole cu suc de rosii
Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul decojit il taiem cubulete mici. Ardeiul rosu il taiem cuburi, pastarnacul il tocam cat mai marunt. Mararul verde spalat, il tocam si indepartam coditele. In vasul aparatului Crock Pot punem uleiul si legumele ce
Rulou cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata, de post
Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si amestecam cu o lingura. Incorporam coaja rasa de lamaie, vanilia, apoi apa minerala calduta, treptat. Framantam bine, pana obtinem un aluat omogen si elastic. La final punem uleiul,
Spalam bine ghebele, le punem in apa la desarat. Dupa ce s-au desarat bine le tocam marunt. Urzicile le spalam bine in multe ape si le curatam coditele. Le punem la scurs intr-o sita. Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata si curatata o
Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de ora. Dupa ce s-au desarat, le tocam, dar nu foarte marunt. Ciupercile le scurgem de zeama, le spalam si le mai taiem putin. Ceapa o curatam si o tocam
Negresa cu lapte de cocos, visine si nuca, de post
Intai prajim usor nuca si o tocam grosier. Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il deschidem pentru ca este ceva mai grosut. Intr-un bol punem laptele de cocos cu zaharul si le amestecam cu un tel. Incorporam uleiul treptat. Cernem faina,
Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii
Spalam dovleceii, indepartam capetele. Ii taiem in doua pe lungime, apoi ii feliem cat mai subtire. Ceapa verde o curatam si o taiem rondele, rosiile decojite le facem cuburi. In vasul Crock Pot punem uleiul, ceapa verde, dovleceii si rosiile. Boabele
Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post
1. In primul rand lasam fasolea la hidratat aproximativ 12 ore. Ideal ar fi sa si schimbam apa in care stau macar o data. 2. Punem fasolea, 3 catei de usturoi, apa si frunzele de salvie in oala noastra Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital. Setam temperatura
Budinca de orez cu cocos la Slow Cooker Crock-Pot – de post
1. Punem in oala noastra Crock-Pot orezul, laptele de cocos, laptele de migdale, esenta de vanilie, esenta de migdale, scortisoara si nucsoara. Setam temperatura aparatului Crock Pot slow cooker 4,7 L Digital pe HIGH timp de 2 ore. 2. Cand este orezul
Risotto de post cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot
Curatam ceapa si usturoiul, le taiem marunt si le calim in 3 linguri de ulei de masline pe foc mic. Adaugam orezul, il calim 2 minute, apoi transferam totul in vasul aparatului Crock-Pot. Turnam supa de legume fierbinte, punem sare si lasam sa fiarba 2
Tocanita in stil marocan cu linte si cartof dulce - de post la Crock-Pot
Curatam ceapa si o taiem marunt. Curatam morcovul, il taiem rondele. Curatam cartoful dulce si il taiem cuburi. Spalam lintea si o adaugam impreuna cu celelalte legume, supa, pasta de tomate, sarea, turmericul, ghimbirul si tulpinile de coriandru in
Prajitura de post cu dovleac si nuci pecan
Macinam semintele de in si le amestecam cu 5 linguri de apa. Curatam bananele si le transformam in piure cu un blender. Punem dovleacul ras intr-o sita si il apasam bine, ca sa iasa zeama in exces din el. Amestecam apoi toate ingredientele, umede si
Prajitura de post cu ciocolata si sfecla rosie la slow cooker Crock-Pot
Curatam sfecla si o dam pe razatoarea mare. Macinam nuca - mie imi place sa las un sfert din ea taiata in bucati mari. Radem coaja de portocala si stoarcem sucul din ea. Topim ciocolata la bain marie si o amestecam cu zaharul (toate celelalte ingrediente
Supa crema de morcovi cu curry - de post, la slow cooker Crock-Pot
Se curata morcovii, ceapa si telina, se taie in bucati si se pun impreuna cu supa de legume si condimentele in vasul aparatului Crock-Pot. Selectam temperatura HIGH si timp de gatire 2 ore, punem capacul si lasam oala Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital