Se spala, dovleacul se inteapa putin cu furculita.
Se spală, dovleacul se înțeapă puțin cu furculița. Se decupează un capac și se curăță de semințe.
Se condimentează dovleacul pe interior cu sare și piper.
Peștele curățat se condimentează cu sare, piper și boia dulce afumată și se masează cu puțin ulei de mîsline.
Se introduce peștele în dovleac împreună cu ceapa tăiată julienne, usturoi tăiat mărunt,patrunjel , chives, ardeiul iute întreg și cimbru.
Se pune capacul la dovleac și se gateste la slow cooker Crock Pot de 4.7 l pe funcția High timp de 3.5-4 ore .
Se scoate apoi dovleacul, se îndepărtează capacul, ierburile aromate și se stropește cu puțin ulei de măsline și oteț balsamic.
Ca să poata fi servit ușor se taie dovleacul felii și se scoate peștele pe farfuria de servire.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii