Se spala, dovleacul se inteapa putin cu furculita.
Se spală, dovleacul se înțeapă puțin cu furculița. Se decupează un capac și se curăță de semințe.
Se condimentează dovleacul pe interior cu sare și piper.
Peștele curățat se condimentează cu sare, piper și boia dulce afumată și se masează cu puțin ulei de mîsline.
Se introduce peștele în dovleac împreună cu ceapa tăiată julienne, usturoi tăiat mărunt,patrunjel , chives, ardeiul iute întreg și cimbru.
Se pune capacul la dovleac și se gateste la slow cooker Crock Pot de 4.7 l pe funcția High timp de 3.5-4 ore .
Se scoate apoi dovleacul, se îndepărtează capacul, ierburile aromate și se stropește cu puțin ulei de măsline și oteț balsamic.
Ca să poata fi servit ușor se taie dovleacul felii și se scoate peștele pe farfuria de servire.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii