263
retete

Alte sectiuni
  • Chec aperitiv, cu piept de pui si ciuperci

    Eu prepar foarte des acest chec,în special de sărbători. Până acum l-am preparat cu şuncă de pui în loc de piept de pui, dar am zis să încerc şi varianta aceasta. Mi-a plăcut ca şi gust dar parcă mai avea nevoie de puţină

    0 comentarii

  • Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

    Reţeta aceasta am pregatit-o de Paşte. Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc unele preparate la Slow Cooker. Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesită cuptorul, iar pâna când slow

    0 comentarii

  • Rulada din muschiulet de porc

    O ruladă foarte arătoasă dar şi foarte gustoasă,care arată foarte bine pe masă ,mai ales dacă este o masă mai festivă sau o sărbătoare. Noi am avut-o pe masa de Paşti alături de alte gustări,dar poate fi şi fel de bază alături de o garnitură. Chiar

    0 comentarii

  • Drob asortat

    Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne. Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc

    0 comentarii

  • Drob din ficat de porc, in foietaj

    Anul acesta mi-am dorit să pregătesc un drob mai deosebit, astfel că l-am pregătit în foi de foietaj și l-am copt într-o formă rotundă. A fost crocant și foarte gustos, iar ai mei au fost încântați. Mod de preparare: Se

    0 comentarii

  • Drob de pui

    O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat care poate fi consumat cu mare drag la masa pascala. Se fierb 15 minute ficateii de pui in apa cu sare, dupa ce i-am curatat si spalat

    0 comentarii

  • Bagheta umpluta in crusta de bacon

    Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez lasand pe coaja cca 0,5 cm. Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf

    0 comentarii

  • Drob de pui

    Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată. Toate verdețurile se toacă mărunt. Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit. Se amestecă cu verdețurile şi pateul,

    0 comentarii

  • Drob in coaste de porc

    Mai intai punem la fiert ficatul de porc si de pui. Dupa ce a fiert il scoatem din apa si il lasam la racit. Ne apucam sa curatam ceapa, usturoiul, le spalam si le tocam. Alegem patrunjelul si maraul, le spalam si le tocam marunt, la fel procedam si cu

    0 comentarii

  • Muschi de porc- pastrama, gatit la slow cooker Crock-Pot

    Intr-un castronel se amesteca uleiul de masline cu boiaua dulce afumata, sarea, piperul proaspat macinat si cimbrul. Cu pasta formata masam bine muschiul de porc. Legam muschiul de porc cu sfoara alimentara, il impachetam in mai multe straturi de folie

    0 comentarii

  • Pateu de ficat de pui gatit la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7l

    Se spala ficatul, se curata si se taie marunt. Se scurge ficatul, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si putin cimbru uscat maruntit. Se pune ficatul la gatit in slow cooker–ul Crock-Pot digital de 4.7l pe functia high timp de 2

    0 comentarii

  • Placinta cu carne si legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Pregatim mai intai umplutura. Curatam si tocam legumele, apoi le calim in uleiul incins(pe aragaz), pana se patrund bine. Adaugam peste ele carnea tocata, pe care am asezonat-o cu sare si condimente. Acoperim vasul si il lasam la foc incet spre

    0 comentarii

  • Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

    Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin masina de tocat carne sau la robot), gogosarul taiat cu cutitul in bucatele maricele sa se poata vedea in compozitie. Se adauga patru oua crude, sare, oregano,

    0 comentarii

  • Kebab turcesc cu legume coapte

    Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune carnea de kebab pe bete de frigarui care au fost inmuiate in apa si se dau la rece ca sa se patrunda aromele si sa ramana

    0 comentarii

  • Muschi de porc sibian

    Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire de cascaval iar apoi una de sunca si rulam. Daca este nevoie se pot prinde rulourile cu scobitori. Dam rulourile prin

    0 comentarii

  • Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

    Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un bol amestecam uleiul, sosul teriyaki, boia dulce, busuioc, cimbru, sare si piper. In acest amestec de codimente punem bucatile

    2 comentarii

  • Rulada de curcan cu legume

    Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi l-am batut cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Am condimentat pieptul, apoi am distribuit legumele congelate si am rulat. Am infipt din loc

    0 comentarii

  • Rotite din vinete umplute

    Jumatate de ceasca de cus-cus se opareste cu 3/4 ceasca de apa fiarta, se adauga un strop de ulei de masline, un praf de sare, se acopera si se da deoparte sa se inmoaie. Vanata mare se spala, se sterge, apoi se taie in 4-5 rondele groase de cca 3-4 cm

    0 comentarii

  • Mamaliga in straturi sau Taci si inghite

    In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga simpla fiarta in apa. Intr-un vas punem pe foc la fiert apa impreuna cu sarea si uleiul. Cand fierbe apa adaugam,in

    0 comentarii

  • Fit Hamburger de Halloween

    Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai putin sosul de rosii) Ardeii spalati se taie pe lungime si se curata de samburi. Se unge o tava cu putin ulei si

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.