Preparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.
Preparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei dupa care se adauga pieptul de pui taiat cubulete.Se lasa sa se inabuse dupa care se adauga ciupercile feliate.
La final se adauga bulionul si mararul tocat si se da un praf de sare si piper dupa gust.
Clatitele se umplu cu amestecul de ciuperci si se strange deausupra foaia de clatita incat sa se obtina un saculet.Se leaga saculetii cu fire de ceapa verde .
Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii