1203
retete

Alte sectiuni
  • Supa crema de broccoli si cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

     Cum se face supa crema de broccoli si cartofi. Setam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul Brown/Sote. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor. Punem untul, apasam

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele). Se amesteca bine cu sare, apoi se lasa la scurs intr-o sita 20-30 minute Legumele pentru supa se curata, se taie

    0 comentarii

  • Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

    Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează aparatul de gatit sub presiune Multicooker Crock-Pot Express la o sursă de curent. Se desface și se scoate capacul

    0 comentarii

  • Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

    Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte. *Pregatim

    0 comentarii

  • Supa-crema de dovleac si pere aurii

    Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita cu pere moi, zemoase si parfumate. Gustul este unul rafinat, textura este fina, iar miresmele sunt calde si linistitoare. Etapa

    0 comentarii

  • Supa crema de ciuperci si dovleac, servita in dovleac copt si pesto

    Mai intai se spala bine si se usuca  dovleceii, dupa care tāiem un capac si îi curatam de sâmburi. Se dau la cuptorul incins in precedentā la 185 grade C, pentru aprox. 40 min. Intre timp pregatim supa_crema de ciuperci. Vom folosi

    0 comentarii

  • Supa crema de linte rosie cu sirop de agave

    Lintea se spala in cateva ape. Intr-o oala mai mica punem legumele taiate cubulete la fiert cu amestecul de legume si usturoiul..Se fierb cam 10 minute, apoi adaugam lintea rosie si la final bulionul. Din acest moment lasam la fiert cam 8-10 minute. Daca

    0 comentarii

  • Crema de dovleac copt cu sofran si ciuperci de padure

    Se coace dovleacul in cuptor pana devine moale. Se curata legumele de coaja, se apala si se taie rondele. Se pune legumele taiate si curatate intr-o oala, se adauga dovleacul copt, ciupercile,sofranul si apa sau supa de pui. Se pune capac si se fierbe

    0 comentarii

  • Supa crema cu varza de Bruxelles

    Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si putina sare pe foc si se lasa la fiert 40 min, la foc mic. Dupa ce totul este fiert, se strecoara fara sa se arunce apa, se

    0 comentarii

  • Supa crema de porumb si cartof dulce (vegana)

     Încinge o cratiță neaderentă, adaugă uleiul de măsline și cel de floarea soarelui. Toci ceapa cubulețe și morcovul grosier, și le pui la călit în uleiul încins două minute (cât să se înmoaie puțin). Adaugi

    0 comentarii

  • Ciorba cu coltunasi

    Aluat coltunasi: Pui faina intr-un bol, faci o gaura in mijloc si adaugi ouale batute. Inglobezi faina in ouale batute prin miscari circulare. Daca e cazul adaugi cele 3 linguri de apa, daca nu continuam sa framantam pana cand obtinem un aluat omogen.

    0 comentarii

  • Supa crema orange mix cu alune de padure

    Se taie dovleacul curatat de coaja in cubelete mici, la fel si morcovul si se pun la fiert cu 2 lingurite de zahar si un baton de scortisoara si 2 stelute de anason. Se lasa sa fiarba pana se inmoaie morcovul si dovleacul, se scurg de supa si separat se

    0 comentarii

  • Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

    Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute. Intre timp curatam zarzavatul si il spalam. Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel le dam prin razatoare, ceapa curatata se taie marunt,

    0 comentarii

  • Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

    Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica. Ceapa se taie marunt. Se incinge 50 ml ulei si se prajeste jambonul (o parte taiat in patratele mici, o parte pus pe scobitori de

    0 comentarii

  • Supa de sfecla cu menta si oua fierte

    Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert cu apa si un praf de sare, pana se inmoaie (nu se fierb tare). Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si usturoiul; sfecla se curata de coaja si se da prin razatoarea

    0 comentarii

  • Bors cu rata

    Tacamul de la rata spalat, portionat, se pune in oala cu 1 lingura cu sare si apa, apoi se lasa pe foc 20-30 min, pana iese la suprafata spuma neagra cu impuritati. Se scoate carnea si se spala, apa se arunca, apoi carnea se pune din nou la fiert in oala

    0 comentarii

  • Supa de naut cu jambon afumat

    Se curata nautul bob cu bob, se spala si se lasa de seara pana dimineata la inmuiat in apa. Se clateste nautul inmuiat, in mai multe ape, apoi se acopera de 2-3 degete cu apa, se adauga sarea, un strop de ulei de masline si condimentele uscate si se pune

    0 comentarii

  • Supa crema de broccoli

     Mai intai ne ocupam de cartofi pe care ii vom spala bine, apoi ii vom curata si taia in cubulete. Luam broccoli, il vom desface, tulpina o vom da deoparte, iar restul vom taia buchetele. Tulpina o vom curata de partea tare, lemnoasa si ce ramane

    0 comentarii

  • Supa crema de cartofi mov si hrisca

    Hrisca trebuie spalata in multe ape reci pentru ca are multe impuritati. Dupa ce este scursa bine, se pune intr-un bol si se acopera cu apa, apoi se lasa deoparte 3-4 h. Dupa acest timp, se pun in oala toate legumele curatate, spalate, taiate, de la ceapa

    0 comentarii

  • Supa de praz cu carne tocata si branza

    Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline și apă. Între timp ciupercile uscate se hidratează, în apă fierbinte cca. 10 minute, apoi se mărunțesc și se adaugă peste amestecul

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.