Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Ingrediente

  • 2.5 kg rosii bine coapte de gradina si cateva rosii cherry
  • cateva fire de cimbru si busuoic
  • 5 linguri ulei de masline
  • Sare, piper
  • 6 felii de paine mai veche
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline, sare, piper dupa gust.

Se adauga frunzulitele de busuioc si cimbru se amesteca bine si se dau la cuptor.

Se tin rosiile la cuptor pana se rumensc.

Dupa ce s-au copt rosiile, se indeparteaza coditele la rosiile cherry si firele de cimbru.

Se paseaza foarte bine rosiile cu blenderul pana obtinem o supa cremoasa.

Se potriveste supa cu sare si piper si se mai lasa sa dea un clocot pe aragaz. Se pun feliile de paine intr-o tava, se presara deasupra cascaval ras si se dau la cuptor pe functia grill pana devin rumene.

Se serveste supa cu felii de paine prajita cu cascaval.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor