Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari.
Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline, sare, piper dupa gust.
Se adauga frunzulitele de busuioc si cimbru se amesteca bine si se dau la cuptor.
Se tin rosiile la cuptor pana se rumensc.
Dupa ce s-au copt rosiile, se indeparteaza coditele la rosiile cherry si firele de cimbru.
Se paseaza foarte bine rosiile cu blenderul pana obtinem o supa cremoasa.
Se potriveste supa cu sare si piper si se mai lasa sa dea un clocot pe aragaz. Se pun feliile de paine intr-o tava, se presara deasupra cascaval ras si se dau la cuptor pe functia grill pana devin rumene.
Se serveste supa cu felii de paine prajita cu cascaval.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii