2050
retete

Alte sectiuni
  • Tort de morcovi cu nuca

    Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un castron, apoi se toarna suc proaspat de portocale, cat sa ii acopere. Morcovii se vor hidrata si vor avea o aroma placuta

    0 comentarii

  • Tort cu iaurt si caise

    Este un desert care se pregateste repede, este gata in 20- 30 minute maxim. Se spală fructele, se lasă sa se scurga intr-o sita, apoi caisele se desfac în jumătăți, îndepărtându-se sâmburii. Se topește ciocolata albă cu

    0 comentarii

  • Cheesecake cu jeleu de zmeura

    Blat: Biscuitii se maruntesc la robotul de bucatarie si se amesteca cu untul topit. Pe un platou se pune un inel de 22 cm si se asaza biscuitii, presandu-i bine cu un pahar. Se pune platoul in frigider. Crema de branza: Se pune o cratita cu

    0 comentarii

  • Tort cu fructe de padure

    Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga. Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie. Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia cu branza si se omogenizeaza. Se inmoaie 7 piscoturi in siropul

    0 comentarii

  • Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura

    Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare si se pun in trei vase diferite. Iaurtul se amesteca cu laptele condensat. Frisca lichida se mixeaza cu

    0 comentarii

  • Tort cu ciocolata si caise

    Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste. Se freaca galbenusurile, apoi se incorporeaza in bezea, la fel si ciocolata topita si racita. Se

    0 comentarii

  • Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

    Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Se toarna laptele si se mixeaza la viteza mica. Se adauga praful de budinca, faina si praful de copt. Se amesteca putin

    0 comentarii

  • Tort cu crema de cirese si ciocolata

    Intr-un castron, amestecam faina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua; facem o adancitura in mijloc si adaugam ouale batute, praful de copt, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, uleiul si laptele rece. Amestecam bine cu telul, trebuie sa obtinem o

    0 comentarii

  • Tort cu fructe de sezon

    Blatul: Albusurile se bat cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si se mixeaza bine pana se obtine o spuma tare. Separat, se amesteca faina, nuca de cocos si praful de copt. Se toarna peste albusuri si se omogenizeaza prin rasturnare de jos in

    0 comentarii

  • Tort raw-vegan cu ciocolata noir si fructe de padure

    Blatul: Amesteci toate ingredientele uscate, impreuna cu sarea si ciocolata. Curmalele si uleiul de cocos le pui in blender si mixezi bine. Adaugi compozitia moale peste cea uscata si omogenizezi bine. Eu am folosit mana pentru a simti mai bine consistenta,

    0 comentarii

  • Tort cu capsuni

    Spuma de capsuni: Se spala capsunile, se taie cubulete si se pun intr-o craticioara cu zaharul si apa. Se fierb cam 15 minute, pana scade lichidul. Se da de pe foc si se lasa la racit. Se bate cu blenderul pana se face spuma. Eu am folosit 5 capsuni

    0 comentarii

  • Tort cu ciocolata si cirese

    Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga treptat zaharul si galbenusurile. Acum se adauga praful de copt, faina si nuca si amestecam usor cu o spatula, ca sa ramana aerata. Compozitia se asaza

    0 comentarii

  • Tort cu aspic de struguri

    Blat: Albusurile se bat bine cu apa, apoi adaugam si batem bine pana se topeste zaharul. Adaugam cele 5 linguri de ulei si galbenusurile. Faina si praful de copt se incorporeaza, amestecand usor. Blatul obtinut se coace in forma rotunda. Cand este rece,

    0 comentarii

  • Tort trio cu crema de zmeura, ciocolata si mascarpone

    Topesti untul intr-o cratita, la foc mic. Maruntesti biscuitii intr-un blender, ii pui intr-un vas si apoi torni untul si amesteci pana cand obtii o compozitie omogena. Pui o forma cu pereti detasabili (sau un inel reglabil de tort) pe un platou (diametru

    0 comentarii

  • Tort cu cirese si ciocolata

    Cerni faina, cacaua, praful de copt si sarea intr-un bol si dai deoparte. Mixezi untul cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugi cele 3 galbenusuri si mixezi bine. Incorporezi amestecul de faina apoi transferi aluatul intr-o tava rotunda (24cm diametru)

    0 comentarii

  • Cheesecake cu capsuni

    Biscuții se zdrobesc, cu ajutorul robotului de bucătărie. Apoi, se amestecă cu untul la temperatura camerei și zahărul pudră, până ce se omogenizează și se obține o masă compactă. Compoziția se așază într-o tavă cu fundul

    0 comentarii

  • Tort cu crema de iaurt si fructe de padure

    Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare si se adauga pe rand zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa, apoi se toarna peste spuma. Se amesteca cu o spatula. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna in

    0 comentarii

  • Tort-Cos cu flori si zmeura

    Florile de unt: Se amesteca intr-o cescuta untul cu zaharul pudra vanilat si sirop sau zeama de dulceata de cirese, atat cat s-o coloreze si sa-i dea aroma. Se fac florile cu posul pe o tavita in care am pus hartie de copt, se decoreaza cu un strop

    3 comentarii

  • Tort cu iaurt si caise

    Pentru blat: Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, pentru ca altfel riscam ca blatul sa se lase pe mijloc! Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare, dupa cateva minute, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam bine pana se

    0 comentarii

  • Tort deliciu primavaratec

    Mod de preparare a blaturilor: Se separa galbenusurile de albusuri si se pun in vasul de la robot, albusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat; se mixeaza pana se obtine o pasta alba si foarte densa, adaugam apoi galbenusurile si continuam mixarea pana

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: