2038
retete

Alte sectiuni
  • Tort trio cu crema de zmeura, ciocolata si mascarpone

    Topesti untul intr-o cratita, la foc mic. Maruntesti biscuitii intr-un blender, ii pui intr-un vas si apoi torni untul si amesteci pana cand obtii o compozitie omogena. Pui o forma cu pereti detasabili (sau un inel reglabil de tort) pe un platou (diametru

    0 comentarii

  • Tort cu cirese si ciocolata

    Cerni faina, cacaua, praful de copt si sarea intr-un bol si dai deoparte. Mixezi untul cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugi cele 3 galbenusuri si mixezi bine. Incorporezi amestecul de faina apoi transferi aluatul intr-o tava rotunda (24cm diametru)

    0 comentarii

  • Cheesecake cu capsuni

    Biscuții se zdrobesc, cu ajutorul robotului de bucătărie. Apoi, se amestecă cu untul la temperatura camerei și zahărul pudră, până ce se omogenizează și se obține o masă compactă. Compoziția se așază într-o tavă cu fundul

    0 comentarii

  • Tort cu crema de iaurt si fructe de padure

    Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare si se adauga pe rand zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si apa, apoi se toarna peste spuma. Se amesteca cu o spatula. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna in

    0 comentarii

  • Tort-Cos cu flori si zmeura

    Florile de unt: Se amesteca intr-o cescuta untul cu zaharul pudra vanilat si sirop sau zeama de dulceata de cirese, atat cat s-o coloreze si sa-i dea aroma. Se fac florile cu posul pe o tavita in care am pus hartie de copt, se decoreaza cu un strop

    2 comentarii

  • Tort cu iaurt si caise

    Pentru blat: Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, pentru ca altfel riscam ca blatul sa se lase pe mijloc! Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare, dupa cateva minute, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam bine pana se

    0 comentarii

  • Tort deliciu primavaratec

    Mod de preparare a blaturilor: Se separa galbenusurile de albusuri si se pun in vasul de la robot, albusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat; se mixeaza pana se obtine o pasta alba si foarte densa, adaugam apoi galbenusurile si continuam mixarea pana

    0 comentarii

  • Tort cu mascarpone si capsuni

    Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ, laptele si uleiul, apoi esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt. Se omogenizeaza bine, apoi se toarna compozitia intr-o tava rotunda,

    0 comentarii

  • Mini tort cu migdale si iaurt

    Pentru blat, se topeste glazura dupa instructiunile de pe plic, apoi se amesteca cu mixul de alune, taiate marunt cu cutitul. Se pun pe un platou mic, doua inele de inox si se imparte compozitia pentru blat in fiecare inel, se niveleaza, se preseaza putin

    0 comentarii

  • Tortulet acrisor cu gris si bezea

    Se prepara 2 blaturi astfel: se amesteca grisul cu apa si zaharul si se lasa 2 ore sa se umfle grisul. Eu am copt 2 blaturi odata, avand 2 forme egale. Dupa 2 ore, se mixeaza cu uleiul, se adauga ciocolata topita la bain marie, esenta si se incorporeaza

    0 comentarii

  • Tort Lela

    Literele de ciocolata alba: Se topeste ciocolata alba, pe baie de aburi sau in vasul de la chocolate fondue si se toarna in formele pentru litere. Se da la frigider pana la utilizare. Blatul: Se spumeaza albusurile cu un praf de sare si zaharul. Se

    0 comentarii

  • Tort Ou de Paste

    Oul de ciocolata se desface in jumatati, cu grija sa nu se strice. Eu am folosit un cutit de bucatarie cu lama foarte subtire si zimtata. Blat: Batem albusurile impreuna cu apa. Adaugam zaharul, apoi galbenusurile. Incorporam faina si praful de copt

    0 comentarii

  • Tort cu kranz insiropat

    Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc la consistenta unei bezele. Se incorporeaza si galbenusurile frecate un pic, apoi se incorporeaza si faina. Se toarna in forma de tort cu inel detasabil, cu diametrul de 24 cm. Se

    0 comentarii

  • Tort cu branza si bezea

    Intr-un vas, cernem faina si o amestecam cu praful de copt. Adaugam untul rece de tot si amestecam repede untul cu faina, pina se fac faramituri.Adaugam un galbenus si o lingura cu smantana, framantam aluatul sa se omogenizeze ingredientele. Aluatul obtinut

    0 comentarii

  • Tort cu crema de violete

    Se separa albusul de galbenus, de la cele 4 oua. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul treptat si se mai amesteca pana se obtine o bezea tare si lucioasa. Se incorporeaza galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt si

    0 comentarii

  • Chec aperitiv

    Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul. Separat, intr-un castron, vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand

    0 comentarii

  • Cheesecake cu fructe

    Biscuiți se fărâma și se amesteca cu untul topit. Se asaza pereții detasabili pe un platou unde se pun biscuiți sfaramati și se nivelează. Se da la frigider. Gelatina se hidratează conform instrucțiunilor, fructele se pun la foc mic cu

    0 comentarii

  • Tort usor cu mascarpone si fructe de padure

    Se bat albușurile spuma cu un praf de sare și cu zaharul, gălbenușurile se bat cu untul la temperatura camerei, se încorporează in albușuri. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt și cacaua, apoi se adaugă și ciocolata rasa. Eu

    0 comentarii

  • Tort tiramisu

    Separam galbenusurile de albusuri, mixam mascarponele cu zaharul si cele 2 galbenusuri si lasam crema deoparte. Intr-un alt vas ,mixam smantana de frisca. Iar in altul, batem spuma albusurile de la cele 2 oua. Incorporam cele 3 amestecuri

    0 comentarii

  • Tort antigravitatie

    Incingem cuptorul la 180°C si tapetam cu unt si hartie de copt, 1 tava cu diametru de 26 cm. Pentru blat: mixam untul care trebuie sa fie la temperatura camerei, cu zaharul tos si zaharul brun, 8-10 minute, cu mixerul la viteza mare, pana avem o spuma

    1 comentariu

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: