2057
retete

Alte sectiuni
  • Tort cu ciocolata si menta

    Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a format blatul, se lasa la frigider. Pentru crema, se topeste ciocolata intr-un vas pe bain marie, se adauga lichiorul,

    0 comentarii

  • Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

    Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele, lamaia felii, lichiorul Amaretto si putina apa si le lasam pe foc pana cand se inmoaie, dar fara sa se zdrobeasca,

    0 comentarii

  • Tort cu crema de branza si mousse de ciocolata

    Biscuitii pisati in robot, amestecati cu untul topit, se rastoarna in forma de tort, se preseaza cu fundul unui pahar, iar dupa ce s-a format blatul, se lasa deoparte. Pentru crema se amesteca toate ingredientele in robot apoi se rastoarna peste blat. Pentru

    0 comentarii

  • Tort cu nuca, ness si ciocolata alba

    Pentru aniversarea mamei am pregătit un tort cu blat de nucă, cremă de ciocolată şi ness, îmbrăcat în frişcă şi cremă ganache albă. Mod de preparare: Decoraţiuni: Miejii de nucă se rumenesc 10 minute la cuptor, se lasă la

    0 comentarii

  • Tort Padurea Neagra

    Este un tort foarte placut la gust... aroma de cirese este senzationala, iar despre alcool, pot zice ca nici nu se simte. Chiar a fost apreciat si de mancat nu mai zic. Fetita mea s-a bucurat enorm de mult vazand un tort cu printesele ei preferate, ca

    0 comentarii

  • Tort Anca, cu nuca

    Pentru onomastica mea, am pregatit un tort de toamnă cu nuci rumenite, cremă de brânză şi struguri albi Pentru ca nuca să fie mai gustoasă şi mai aromată, mai întâi se rumeneşte la cuptor, apoi se lasă la răcit şi se macină. Pentru

    2 comentarii

  • Tort Eufrosina

    Pentru onomastica mamei, am pregătit un tort cu blat de nucă, cremă cu alune de pădure, decorat cu crema ganache, frişcă şi floricele de zahăr. Blatul: Se separă ouăle. Se bat spumă albuşurile cu un praf de sare şi zahărul, se adaugă

    1 comentariu

  • Tort de morcovi cu nuca

    Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un castron, apoi se toarna suc proaspat de portocale, cat sa ii acopere. Morcovii se vor hidrata si vor avea o aroma placuta

    0 comentarii

  • Tort cu iaurt si caise

    Este un desert care se pregateste repede, este gata in 20- 30 minute maxim. Se spală fructele, se lasă sa se scurga intr-o sita, apoi caisele se desfac în jumătăți, îndepărtându-se sâmburii. Se topește ciocolata albă cu

    0 comentarii

  • Cheesecake cu jeleu de zmeura

    Blat: Biscuitii se maruntesc la robotul de bucatarie si se amesteca cu untul topit. Pe un platou se pune un inel de 22 cm si se asaza biscuitii, presandu-i bine cu un pahar. Se pune platoul in frigider. Crema de branza: Se pune o cratita cu

    0 comentarii

  • Tort cu fructe de padure

    Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga. Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie. Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia cu branza si se omogenizeaza. Se inmoaie 7 piscoturi in siropul

    0 comentarii

  • Tort de inghetata cu coacaze rosii, caise si zmeura

    Se spala fructele (caisele se curata de piele si samburi), se maruntesc, pe rand, in robotul de bucatarie, dupa care se dau prin strecuratoare si se pun in trei vase diferite. Iaurtul se amesteca cu laptele condensat. Frisca lichida se mixeaza cu

    0 comentarii

  • Tort cu ciocolata si caise

    Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana se intareste. Se freaca galbenusurile, apoi se incorporeaza in bezea, la fel si ciocolata topita si racita. Se

    0 comentarii

  • Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

    Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Se toarna laptele si se mixeaza la viteza mica. Se adauga praful de budinca, faina si praful de copt. Se amesteca putin

    0 comentarii

  • Tort cu crema de cirese si ciocolata

    Intr-un castron, amestecam faina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua; facem o adancitura in mijloc si adaugam ouale batute, praful de copt, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, uleiul si laptele rece. Amestecam bine cu telul, trebuie sa obtinem o

    0 comentarii

  • Tort cu fructe de sezon

    Blatul: Albusurile se bat cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si se mixeaza bine pana se obtine o spuma tare. Separat, se amesteca faina, nuca de cocos si praful de copt. Se toarna peste albusuri si se omogenizeaza prin rasturnare de jos in

    0 comentarii

  • Tort raw-vegan cu ciocolata noir si fructe de padure

    Blatul: Amesteci toate ingredientele uscate, impreuna cu sarea si ciocolata. Curmalele si uleiul de cocos le pui in blender si mixezi bine. Adaugi compozitia moale peste cea uscata si omogenizezi bine. Eu am folosit mana pentru a simti mai bine consistenta,

    0 comentarii

  • Tort cu capsuni

    Spuma de capsuni: Se spala capsunile, se taie cubulete si se pun intr-o craticioara cu zaharul si apa. Se fierb cam 15 minute, pana scade lichidul. Se da de pe foc si se lasa la racit. Se bate cu blenderul pana se face spuma. Eu am folosit 5 capsuni

    0 comentarii

  • Tort cu ciocolata si cirese

    Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga treptat zaharul si galbenusurile. Acum se adauga praful de copt, faina si nuca si amestecam usor cu o spatula, ca sa ramana aerata. Compozitia se asaza

    0 comentarii

  • Tort cu aspic de struguri

    Blat: Albusurile se bat bine cu apa, apoi adaugam si batem bine pana se topeste zaharul. Adaugam cele 5 linguri de ulei si galbenusurile. Faina si praful de copt se incorporeaza, amestecand usor. Blatul obtinut se coace in forma rotunda. Cand este rece,

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:

Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania