2101
retete

Alte sectiuni
  • Tort cu ciocolata si capsune

    Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam ouale, uleiul, laptele si esenta de vanilie. Adaugam peste ingredientele uscate, amestecand cu un tel si adaugand

    0 comentarii

  • Tango cu cirese

    Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca mereu cu un tel tip para, se lasa sa dea in clocot si sa fiarba cateva minute pana face spume si incepe usor sa se caramelizeze.

    0 comentarii

  • Cheesecake cu visine la rece (fara coacere)

    Este un desert bogat, dens si foarte delicios. Ce-i drept necesita rabdare pana feliem prima portie, pentru ca pe langa timpul de gatire, trebuie sa stea la rece si cateva ore bune....! Cel mai bine, il prepara?i seara si il inaugurati a doua zi dimineata.

    0 comentarii

  • Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

    Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se face ca o maioneza si se adauga peste albusuri. Se adauga si faina amestecata cu praful de

    0 comentarii

  • Tort Ladita cu capsuni

    Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10 min). Din restul de aluat am decupat dupa cum se vede in poza lateralele laditei, pe care de asemeni le-am copt. Restul

    0 comentarii

  • Tort cu fructe

    Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteza mare, pana se obtine o spuma densa. Galbenusurile se pun intr-un vas cu zaharul si se mixeaza pana la topirea zaharului.

    0 comentarii

  • Tort cu morcovi si crema de branza

    Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie de copt, iar dupa ce le-am umplut in mod egal cu compozitia, le-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade C,

    0 comentarii

  • Tort de ciocolata

    Pentru blat: ciocolata rupta in bucatele, se pune pe baie de aburi impreuna cu untul, uleiul si smantana pt frisca. Amestecam ingredientele pana se topeste ciocolata, lasam deoparte sa se raceasca. Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul,

    0 comentarii

  • Tort cu bezea si capsuni

    Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se pun albusurile in vasul robotului se adauga un praf mic de sare, se mixeaza 2-3 minute. Se adauga zaharul si se continua mixarea pana obtinem o bezea ferma. Galbenusurile se amesteca cu untul topit,

    0 comentarii

  • Cheesecake cu portocale

    Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii intr-un castron, se adauga untul topit, laptele si mierea. Se amesteca si se pune compozitia intr-o tava rotunda cu diametrul

    0 comentarii

  • Tort Iepuras

    Pentru blaturi: se bat spumă albuşurile, cu mixerul, cu un praf de sare, se adaugă treptat zahărul, apoi gălbenuşurile, uleiul, praful de copt şi făina. Compoziţia se toarnă în două forme de tort rotunde (sau două crăticioare, ale mele

    3 comentarii

  • Tort cuib surpriza pentru Iepuras

    Albușurile separate de gălbenuș, se bat energic într-un vas înalt cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă. Apoi se adaugă zahărul tos și cel vanilinat, amestecându-se până ce se obține o

    0 comentarii

  • Red Velvet Cake- Buchet de trandafiri- un mesaj de iubire

    *Blat: 1. Amestecam faina cu sarea si apoi punem vasul deoparte. 2. Intr-un bol amestecam pana devin spuma untul si zaharul . 3. Adaugam la unt ouale, cate unul pe rand, mixand bine dupa fiecare. 4. Adaugam si faina alternand cu iaurtul, incepem si

    0 comentarii

  • Pavlova = Love

    Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase. Zaharul se adauga treptat ( 3 transe) se mixeaza pana este incorporat integral. Se adauga zeama de lamaie si extractul de vanilie. Am tapetat tava cu hartie de copt si am format bezeau in 3

    0 comentarii

  • Bezea cu peltea de gutui

    Cum procedam: 1. Preincalzeste cuptorul la 130 grade Celsius. 2. Pune pelteaua intr-un vas neaderent si infierbant-o pana cand se transforma in sirop. 3. Pune albusurile intr-un bol bine degresat (eu il dau cu putin otet si ilsterg cu un prosop de hartie

    0 comentarii

  • Tort Profiterol in ciocolata

    Blat: Ciocolata si untul se pun la topit impreuna si apoi se lasa sa se racoreasca bine. Faina,cacaua si praful de copt se amesteca si se trec prin sita. Oul se mixeaza bine impreuna cu zaharul. In compozitia cremoasa de ou adaugam ciocolata rece

    0 comentarii

  • Tort cu pere

    Tort cu pere si dragoste-ingredientul reusitei garantate. :) Blat: 1. Incalzim cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separam albsurile de galbenusuri. 3. Punem albusurile cu praful de sare in bolul mixerului si mixam pana obtinem o spuma aerata, moale.

    1 comentariu

  • Tort cu prune

    Blat: 1. Preincalzesti cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separi albusurile de galbenusuri. 3. Pui albusurile intr-un bol impreuna cu praful de sare si le mixezi spuma, adaugi zaharul in 2 transe peste albusuri si mixezi pana cand la dizolvarea completa

    1 comentariu

  • Tort Saint Honore

    Tort Saint Honoré (sfântul-patron al bucătarilor şi patiserilor) cu aluat opărit, decorat cu cremă de vanilie şi cremă ganache, apoi cu mici choux-uri umplute cu cremă de vanilie şi de ciocolată şi ornate cu aureole de sfânt

    1 comentariu

  • Tort cu mango si cafea si multa dragoste

    Se separa galbenusurile de albusuri si se bat albusurile cu zahar si putina sare, se adauga gabenusurile esenta de fistic, untul topit la bain marie si se omogenizeaza bine. Se pune faina de grau, nuca macinata cu migdale, praful de copt,

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.