2131
retete

Alte sectiuni
  • Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot

    Am lasat zmeura sa se dezghete peste noapte in frigider. Siropul lasat de zmeura l-am amestecat cu amidonul si zaharul brut. Am amestecat bine cu un tel sa se defaca amidonul si l-am adaugat peste zmeura. Am pus chili si am amestec usor cu o lingura, sa

    0 comentarii

  • Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Merele rase le amestecăm mai întâi cu zaharul, apoi cu uleiul și apa minerală. Trebuie sa menționez ca eu am avut mere rase la borcan, preparate de toamna. Adaugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și un praf de sare,

    0 comentarii

  • Tort de mere umplute cu gem de gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Decojim merele, le scoatem cu grijă cotoarele și le așezăm în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot, tapetat cu hârtie de copt. În interiorul merelor, punem mai întâi câte 2-3 bucăți de rahat, așa încât

    0 comentarii

  • Tort racoritor fara coacere

    Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amestecul obtinut se pune intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt , se preseaza bine si apoi se lasa la racit. Se amesteca iaurtul cu esenta

    0 comentarii

  • Tort cu crema de clementine si cappucino

    Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se albesc. Incorporati amestecul de ciocolata cu unt. Adaugati esenta de rom, cacaoa si la final faina cernuta. Albusurile

    0 comentarii

  • Cheesecake cu piure de kaki si bucati de kiwi

    Biscuitii se maruntesc si apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit, cu ciocolata si untul topit, se omogenizeaza si se intinde in strat uniform, presand cu o lingura, in forma circulara cu inel detasabil. Se mixeaza frisca pana se intareste

    0 comentarii

  • Choux a la Cluj

    Intr-o craticioara pui apa la fiert impreuna cu uleiul, laptele si sarea. Adaugi faina amestecata cu zaharul . Cand apa fierbe iei craticioara de pe foc si adaugi faina, amestecand energic pana ce compozitia se desprinde cu usurinta de pe craticioara.

    0 comentarii

  • Cheesecake cu fructe de padure

    Se faramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul. Se topeste untul la bain marie,se pun ambele ingrediente intr-un vas si se amesteca cu paleta dupa care se toarna compozitia intr-o tava cu fund detasabil,se preseaza bine cu paleta,apoi se pune

    0 comentarii

  • Tort tiramisu cu biscuiti digestivi si nutella

    Tortul tiramisu fara coacere, este un tort rapid, se prepara foarte usor. Este un tort fin cu o aroma placuta de cafea. L-am incercat si cu piscoturi, dar cel mai gustos si aromat mi s-a parut cel facut cu biscuiti digestivi. Ultima data l-am facut cu

    0 comentarii

  • Tort Oreo

    Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema. Topim untul si apoi il amestecam cu biscuitii macinati. Distribuim compozitia intr-o forma rotunda de tort presand usor. Introducem forma la rece. Mixam 100 ml frisca si apoi o amestecam usor cu crema

    0 comentarii

  • Cheesecake cu budinca de perle de tapioca fierte in suc de rodie, piure de kaki si frisca cu iaurt

    Se amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna in forma circulara cu inel detasabil, se uniformizeaza si preseaza cu dosul unei linguri, apoi se da la rece. Pregatim un sirop din apa si sirop concentart de rodie,il punem la fiert si la primul clocot

    0 comentarii

  • Tort Diplomat

    Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu zaharul si sarea pana devine o bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga la bezeaua facuta anterior. La final se adauga faina si se amesteca usor cu o spatula pentru

    0 comentarii

  • Tarta cu zmeura si ciocolata

    Pentru crusta: in bolul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele mai putin galbenusul si apa rece. Se porneste robotul si se mixeaza pana obtinem niste firimituri. Ulterior ca sa se lege aluatul adaugam galbenusul, iar apa rece doar daca este

    0 comentarii

  • Tort Iris

    Coacem nuca la cuptor cateva minute. Intre timp facem faina de biscuiti, eu o fac la robot din biscuiti populari sau petit beurre, apoi frecam untul cu zaharul, adaugand treptat cate un galbenus. Dupa aceea adaugam, pe rand, faina, cacaua si frisca. Amestecam

    0 comentarii

  • Tort Alba ca Zapada

    Ouale le batem cu zaharul pana devin albicioase, pe urma adaugam uleiul, laptele si zeama de lamaie, mai mixam putin si la final cernem faina impreuna cu bicarbonatul de sodiu. Framantam bine totul pana obtinem un aluat omogen si nelipicios. Impartim

    0 comentarii

  • Tort Floare de Cires, cu glazura oglinda

    Blatul: Se bat spumă, cu mixerul, albuşurile cu un praf de sare, se adaugă pe rând zahărul, gălbenuşurile, uleiul.  Apoi se adaugă praful de copt şi făina, amestecând de aici cu o spatulă, omogenizând uşor, astfel încât

    1 comentariu

  • Cheesecake cu Pomelo

    Biscuiții se mărunțesc cu ajutorul unui robot de bucătărie sau simplu sfărâmițați de mână. Se adaugă untul moale, eventual topit, apoi se amestecă până ce se înglobează în praful de biscuit. Aluatul obținut se

    0 comentarii

  • Tort de ciocolata si cafea cu glazura oglinda

    Blatul: Se bat spumă, cu mixerul, albuşurile cu un praf de sare, se adaugă pe rând zahărul, gălbenuşurile, uleiul, apa. Apoi se adaugă praful de copt şi făina, amestecând uşor cu o spatulă, omogenizând. Jumătate din compoziţie

    2 comentarii

  • Tort cu iaurt si banane

    Blat : Am mixat albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi galbenusurile, biscuitii Oreo si praful Creme Ole si am mixat bine. Am tapetat o forma de tort cu hartie de copt si am turnat amestecul in forma, am dat forma la cuptorul preincalzit

    1 comentariu

  • Halloween pumpkin and chocolate cake

    Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem faina, sarea, praful de copt, bicarbonatul si scortisoara impreuna intr-un castron. Punem intr-un bol

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.