2139
retete

Alte sectiuni
  • Tort Seherezada cu fructe de padure

    Pentru crema, se separa ouale, albusurile se pun intr-un vas incapator. Se adauga zaharul si se bat energic cu un praf de sare, la Bain-Marie, adica deasupra altui vas cu apa fierbinte, pana ce se obtine o bezea cremoasa, apoi se adauga alternativ sosul

    0 comentarii

  • Tort racoros de vara- cocktail cu fructe

    Pregatim o forma de tort cu pereti detasabili ( 28 cm diametru), o imbracam cu folie alimentara, asezam pe marginea formei piscoturi inmuiate in siropul de la compot, asezam si o baza de piscoturi inmuiate in sirop. Separat punem la hidratat in apa rece

    0 comentarii

  • Tort cu dulceata de capsune si bavareza de vanilie

    Pentru blat: se mixeaza albusurile cu praful de sare pana incep sa se spumeze. Se adauga treptat zaharul si se continua mixarea pana obtinem o bezea ferma. Se adauga uleiul si coaja de lamaie si se mixeaza la viteza mica pana la incorporare. Se adauga

    0 comentarii

  • Tort racoritor de inghetata cu capsuni si oreo

    Se separa ouale in doua boluri. Se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu uleiul de cocos. Se bate smantana cu zahar pana ajunge la consistenta de frisca dar nu prea mult pntru ca s-ar putea taia. Amestecam frisca cu galbenusurile,

    0 comentarii

  • Tort diplomat

    Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele. Se pregateste budinca de vanilie la rece din lapte, praf şi esenţă de vanilie. Se bate frişca spumă nu foarte tare împreună cu zahărul

    0 comentarii

  • Tort spirala de ciocolata si cafea

    Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare. Se amestecă gălbenuşurile cu uleiul şi se încorporează în spuma de albuşuri. Se amestecă uşor şi

    0 comentarii

  • Tort cu jeleu de visine si oua de ciocolata

    Am facut acest tort in doua zile. In prima zi am facut blatul, siropul si jeleu, a doua zi am facut crema si l-am asamblat si ornat. Am folosit o forma de tort cu diametrul de 24 cm. Blat : Separam albusurilem de galbenusuri. Albusurile cu un praf de

    0 comentarii

  • Tort Cos de Paste

    Pentru blat: se bat spumă, cu mixerul, albuşurile cu un praf de sare şi zahărul, se adaugă treptat gălbenuşurile, apa şi uleiul. Se încorporează şi praful de copt cu făina, amestecând de-acum cu o spatulă. Compoziţia se toarnă

    1 comentariu

  • Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot

    Am lasat zmeura sa se dezghete peste noapte in frigider. Siropul lasat de zmeura l-am amestecat cu amidonul si zaharul brut. Am amestecat bine cu un tel sa se defaca amidonul si l-am adaugat peste zmeura. Am pus chili si am amestec usor cu o lingura, sa

    0 comentarii

  • Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Merele rase le amestecăm mai întâi cu zaharul, apoi cu uleiul și apa minerală. Trebuie sa menționez ca eu am avut mere rase la borcan, preparate de toamna. Adaugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și un praf de sare,

    0 comentarii

  • Tort de mere umplute cu gem de gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Decojim merele, le scoatem cu grijă cotoarele și le așezăm în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot, tapetat cu hârtie de copt. În interiorul merelor, punem mai întâi câte 2-3 bucăți de rahat, așa încât

    0 comentarii

  • Tort racoritor fara coacere

    Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amestecul obtinut se pune intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt , se preseaza bine si apoi se lasa la racit. Se amesteca iaurtul cu esenta

    0 comentarii

  • Tort cu crema de clementine si cappucino

    Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se albesc. Incorporati amestecul de ciocolata cu unt. Adaugati esenta de rom, cacaoa si la final faina cernuta. Albusurile

    0 comentarii

  • Cheesecake cu piure de kaki si bucati de kiwi

    Biscuitii se maruntesc si apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit, cu ciocolata si untul topit, se omogenizeaza si se intinde in strat uniform, presand cu o lingura, in forma circulara cu inel detasabil. Se mixeaza frisca pana se intareste

    0 comentarii

  • Choux a la Cluj

    Intr-o craticioara pui apa la fiert impreuna cu uleiul, laptele si sarea. Adaugi faina amestecata cu zaharul . Cand apa fierbe iei craticioara de pe foc si adaugi faina, amestecand energic pana ce compozitia se desprinde cu usurinta de pe craticioara.

    0 comentarii

  • Cheesecake cu fructe de padure

    Se faramiteaza biscuitii pe masa de lucru cu sucitorul. Se topeste untul la bain marie,se pun ambele ingrediente intr-un vas si se amesteca cu paleta dupa care se toarna compozitia intr-o tava cu fund detasabil,se preseaza bine cu paleta,apoi se pune

    0 comentarii

  • Tort tiramisu cu biscuiti digestivi si nutella

    Tortul tiramisu fara coacere, este un tort rapid, se prepara foarte usor. Este un tort fin cu o aroma placuta de cafea. L-am incercat si cu piscoturi, dar cel mai gustos si aromat mi s-a parut cel facut cu biscuiti digestivi. Ultima data l-am facut cu

    0 comentarii

  • Tort Oreo

    Macinam 350 g biscuiti oreo fara a indeparta crema. Topim untul si apoi il amestecam cu biscuitii macinati. Distribuim compozitia intr-o forma rotunda de tort presand usor. Introducem forma la rece. Mixam 100 ml frisca si apoi o amestecam usor cu crema

    0 comentarii

  • Cheesecake cu budinca de perle de tapioca fierte in suc de rodie, piure de kaki si frisca cu iaurt

    Se amesteca ingredientele pentru blat, apoi se toarna in forma circulara cu inel detasabil, se uniformizeaza si preseaza cu dosul unei linguri, apoi se da la rece. Pregatim un sirop din apa si sirop concentart de rodie,il punem la fiert si la primul clocot

    0 comentarii

  • Tort Diplomat

    Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu zaharul si sarea pana devine o bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga la bezeaua facuta anterior. La final se adauga faina si se amesteca usor cu o spatula pentru

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.