2095
retete

Alte sectiuni
  • Tort cu morcovi si crema de branza

    Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie de copt, iar dupa ce le-am umplut in mod egal cu compozitia, le-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade C,

    0 comentarii

  • Tort de ciocolata

    Pentru blat: ciocolata rupta in bucatele, se pune pe baie de aburi impreuna cu untul, uleiul si smantana pt frisca. Amestecam ingredientele pana se topeste ciocolata, lasam deoparte sa se raceasca. Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul,

    0 comentarii

  • Tort cu bezea si capsuni

    Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se pun albusurile in vasul robotului se adauga un praf mic de sare, se mixeaza 2-3 minute. Se adauga zaharul si se continua mixarea pana obtinem o bezea ferma. Galbenusurile se amesteca cu untul topit,

    0 comentarii

  • Cheesecake cu portocale

    Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii intr-un castron, se adauga untul topit, laptele si mierea. Se amesteca si se pune compozitia intr-o tava rotunda cu diametrul

    0 comentarii

  • Tort Iepuras

    Pentru blaturi: se bat spumă albuşurile, cu mixerul, cu un praf de sare, se adaugă treptat zahărul, apoi gălbenuşurile, uleiul, praful de copt şi făina. Compoziţia se toarnă în două forme de tort rotunde (sau două crăticioare, ale mele

    3 comentarii

  • Tort cuib surpriza pentru Iepuras

    Albușurile separate de gălbenuș, se bat energic într-un vas înalt cu un praf de sare și oțetul până ce se obține o spumă fermă. Apoi se adaugă zahărul tos și cel vanilinat, amestecându-se până ce se obține o

    0 comentarii

  • Red Velvet Cake- Buchet de trandafiri- un mesaj de iubire

    *Blat: 1. Amestecam faina cu sarea si apoi punem vasul deoparte. 2. Intr-un bol amestecam pana devin spuma untul si zaharul . 3. Adaugam la unt ouale, cate unul pe rand, mixand bine dupa fiecare. 4. Adaugam si faina alternand cu iaurtul, incepem si

    0 comentarii

  • Pavlova = Love

    Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase. Zaharul se adauga treptat ( 3 transe) se mixeaza pana este incorporat integral. Se adauga zeama de lamaie si extractul de vanilie. Am tapetat tava cu hartie de copt si am format bezeau in 3

    0 comentarii

  • Bezea cu peltea de gutui

    Cum procedam: 1. Preincalzeste cuptorul la 130 grade Celsius. 2. Pune pelteaua intr-un vas neaderent si infierbant-o pana cand se transforma in sirop. 3. Pune albusurile intr-un bol bine degresat (eu il dau cu putin otet si ilsterg cu un prosop de hartie

    0 comentarii

  • Tort Profiterol in ciocolata

    Blat: Ciocolata si untul se pun la topit impreuna si apoi se lasa sa se racoreasca bine. Faina,cacaua si praful de copt se amesteca si se trec prin sita. Oul se mixeaza bine impreuna cu zaharul. In compozitia cremoasa de ou adaugam ciocolata rece

    0 comentarii

  • Tort cu pere

    Tort cu pere si dragoste-ingredientul reusitei garantate. :) Blat: 1. Incalzim cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separam albsurile de galbenusuri. 3. Punem albusurile cu praful de sare in bolul mixerului si mixam pana obtinem o spuma aerata, moale.

    1 comentariu

  • Tort cu prune

    Blat: 1. Preincalzesti cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separi albusurile de galbenusuri. 3. Pui albusurile intr-un bol impreuna cu praful de sare si le mixezi spuma, adaugi zaharul in 2 transe peste albusuri si mixezi pana cand la dizolvarea completa

    1 comentariu

  • Tort Saint Honore

    Tort Saint Honoré (sfântul-patron al bucătarilor şi patiserilor) cu aluat opărit, decorat cu cremă de vanilie şi cremă ganache, apoi cu mici choux-uri umplute cu cremă de vanilie şi de ciocolată şi ornate cu aureole de sfânt

    1 comentariu

  • Tort cu mango si cafea si multa dragoste

    Se separa galbenusurile de albusuri si se bat albusurile cu zahar si putina sare, se adauga gabenusurile esenta de fistic, untul topit la bain marie si se omogenizeaza bine. Se pune faina de grau, nuca macinata cu migdale, praful de copt,

    0 comentarii

  • Cheesecake cu ciocolata si jeleu de zmeura

    Pentru blat: punem biscuitii in vasul robotului de bucatarie si ii macinam. Adaugam untul topit, amestecam tot cu ajutorul robotului si adaugam cateva linguri de lapte pt a se lega mai bine compozitia. Punem biscuitii intr-o tava cu inel detasabil, unsa

    0 comentarii

  • Catifea rosie cu capsuni

    Pentru blat: ouale intregi se mixeaza cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase si se aseamana cu o crema. Se adauga untul topit si racit in fir subtire, ca la maioneza. La final se adauga laptele batut si extractul de vanilie si se amesteca cu

    0 comentarii

  • Clatite festive si indragostite

    Pentru pancakes: oul, zaharul, extractul de vanilie, sarea si chefirul le amestecam bine intr-un castronel cu un tel tip para. Adaugam laptele de cocos si laptele dulce si amestecam din nou compozitia. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam la

    0 comentarii

  • Tort cu visine si ciocolata

    Dragostea poate fi exprimata cu ingredientul preferat -ciocolata. Blat: 1. Pornim cuptorul si il setam la 180 grade Celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam albusurile spuma cu praful de sare. 4. Adaugam indulcitorul peste albusuri

    0 comentarii

  • Prajitura Paradise Fanny

    Se maruntesc piscoturile, apoi se amesteca cu mierea de albine si untul moale, apoi se intinde intr-un strat uniform, se preseaza bine cu o lingura, intr-o forma circulara cu inel detasabil, se asaza pe marginea formei biscuitii si se da la rece. Se mixeaza

    0 comentarii

  • Prajitura cu jeleu de fructe

    Se amesteca bine biscuitii cu miezul de nuca si margarina topita, apoi se intinde intr-un strat uniform, bine presat cu o lingura, in forma cu margine detasabila. Se mixeaza bine smantana cu zaharul vanilt, apoi se adauga si branza dulce de vaci si gelatina

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: