2146
retete

Alte sectiuni
  • Cheesecake cu lamaie si fructe de padure

    Cred c? sunt pu?ini cei c?rora s? nu le plac? cheesecake-ul.Cu siguran?? noi nu ne num?r?m printre ei. De obicei,eu prefer s? înlocuiesc blatul de biscui?i cu pandi?pan,însiropat ?i acesta pentru a fi ?i mai r?coros.Stiu c? nici nu prea seam?n?

    0 comentarii

  • Tort cu spuma de zmeura si ciocolata

    Se prepar? întâi crema de ciocolat? care trebuie s? stea la frigider pân? preg?tim blatul ?i spuma de zmeur?. Se pun ciocolata, fri?ca, cacaoa ?i esen?a de rom într-un vas la foc mic. Se amestec? pân? la omogenizare, apoi

    0 comentarii

  • Tiramisu cu capsuni

    Capsunile curatate de codite se spala si se taie felii subtiri. Se amesteca cu 100 g zahar si se lasa la rece pentru cel putin o ora. Intre timp, galbenusurile se freaca cu 150 g zahar intr-o craticioara pusa pe baie de abur pana cand devin cremoase.

    0 comentarii

  • Cheesecake fara coacere cu caise

    Pentru crusta de biscuiti: biscuitii cu macha si migdale eu i-am avut facuti de aproximativ o saptamana. I-am amestecat cu biscuitii de ovaz doar pentru a roma. Nu este necesar sa-i folositi… Rupeti biscuitii si ii puneti intr-un robot. Dati cateva

    0 comentarii

  • Musuroi de cartita cu zmeura

    Se separa albusurile de galbenusuri. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul. Se adauga galbenusurile, untul topit, apa minerala si esenta de rom si se omogenizeaza. Se incorporeaza

    0 comentarii

  • Tort de inghetata cu banane si capsuni

    Capsunile curatate de codite se spala si se taie in patru. Se fierb cu zaharul si zaharul vanilat pana cand scade zeama lasata. Se lasa sa se raceasca, apoi se paseaza cu ajutorul unui mixer vertical, obtinand astfel un piure. Se mixeaza jumatate din

    0 comentarii

  • Tort cu ciocolata si zmeura

    Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile, uleiul si esenta de rom si se omogenizeaza.

    0 comentarii

  • Tort Seherezada cu fructe de padure

    Pentru crema, se separa ouale, albusurile se pun intr-un vas incapator. Se adauga zaharul si se bat energic cu un praf de sare, la Bain-Marie, adica deasupra altui vas cu apa fierbinte, pana ce se obtine o bezea cremoasa, apoi se adauga alternativ sosul

    0 comentarii

  • Tort racoros de vara- cocktail cu fructe

    Pregatim o forma de tort cu pereti detasabili ( 28 cm diametru), o imbracam cu folie alimentara, asezam pe marginea formei piscoturi inmuiate in siropul de la compot, asezam si o baza de piscoturi inmuiate in sirop. Separat punem la hidratat in apa rece

    0 comentarii

  • Tort cu dulceata de capsune si bavareza de vanilie

    Pentru blat: se mixeaza albusurile cu praful de sare pana incep sa se spumeze. Se adauga treptat zaharul si se continua mixarea pana obtinem o bezea ferma. Se adauga uleiul si coaja de lamaie si se mixeaza la viteza mica pana la incorporare. Se adauga

    0 comentarii

  • Tort racoritor de inghetata cu capsuni si oreo

    Se separa ouale in doua boluri. Se bat albusurile cu jumatate din zahar si galbenusurile cu uleiul de cocos. Se bate smantana cu zahar pana ajunge la consistenta de frisca dar nu prea mult pntru ca s-ar putea taia. Amestecam frisca cu galbenusurile,

    0 comentarii

  • Tort diplomat

    Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele. Se pregateste budinca de vanilie la rece din lapte, praf şi esenţă de vanilie. Se bate frişca spumă nu foarte tare împreună cu zahărul

    0 comentarii

  • Tort spirala de ciocolata si cafea

    Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare. Se amestecă gălbenuşurile cu uleiul şi se încorporează în spuma de albuşuri. Se amestecă uşor şi

    0 comentarii

  • Tort cu jeleu de visine si oua de ciocolata

    Am facut acest tort in doua zile. In prima zi am facut blatul, siropul si jeleu, a doua zi am facut crema si l-am asamblat si ornat. Am folosit o forma de tort cu diametrul de 24 cm. Blat : Separam albusurilem de galbenusuri. Albusurile cu un praf de

    0 comentarii

  • Tort Cos de Paste

    Pentru blat: se bat spum?, cu mixerul, albu?urile cu un praf de sare ?i zah?rul, se adaug? treptat g?lbenu?urile, apa ?i uleiul. Se încorporeaz? ?i praful de copt cu f?ina, amestecând de-acum cu o spatul?. Compozi?ia se toarn? în dou?

    3 comentarii

  • Prajitura rasturnata cu zmeura si fulgi de chili la slow cooker Crock-Pot

    Am lasat zmeura sa se dezghete peste noapte in frigider. Siropul lasat de zmeura l-am amestecat cu amidonul si zaharul brut. Am amestecat bine cu un tel sa se defaca amidonul si l-am adaugat peste zmeura. Am pus chili si am amestec usor cu o lingura, sa

    0 comentarii

  • Budinca de mere cu aroma de migdale si scortisoara la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Merele rase le amestecăm mai întâi cu zaharul, apoi cu uleiul și apa minerală. Trebuie sa menționez ca eu am avut mere rase la borcan, preparate de toamna. Adaugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și un praf de sare,

    0 comentarii

  • Tort de mere umplute cu gem de gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Decojim merele, le scoatem cu grijă cotoarele și le așezăm în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot, tapetat cu hârtie de copt. În interiorul merelor, punem mai întâi câte 2-3 bucăți de rahat, așa încât

    0 comentarii

  • Tort racoritor fara coacere

    Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amestecul obtinut se pune intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt , se preseaza bine si apoi se lasa la racit. Se amesteca iaurtul cu esenta

    0 comentarii

  • Tort cu crema de clementine si cappucino

    Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se albesc. Incorporati amestecul de ciocolata cu unt. Adaugati esenta de rom, cacaoa si la final faina cernuta. Albusurile

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.