2112
retete

Alte sectiuni
  • Halloween pumpkin and chocolate cake

    Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem faina, sarea, praful de copt, bicarbonatul si scortisoara impreuna intr-un castron. Punem intr-un bol

    0 comentarii

  • Tort de toamna pentru siluete fine

    Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se unge o tava (7cm) cu putin ulei de cocos sau masline Se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru

    0 comentarii

  • Cheesecake cu clementine

    Biscuitii se rup si se pun in blender. Se macina marunt si se adauga untul topit. Se amesteca bine. Intr-o forma rotunda cu pereti detasabili, se asaza stratul de biscuiti cu unt si se taseaza bine eventual cu fundul unui pahar pentru a iesi cat mai drept.

    0 comentarii

  • Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

    Pentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam, fara a ne opri din mixat. Zaharul trebuie sa se dizolve complet si sa obtinem o spuma densa si lucioasa. Adaugam otetul si mai

    0 comentarii

  • Tort cu nuca si dulceata de mure (fara zahar)

    Foi: Preîncălzești cuptorul la 200 grade Celsius. Cerni 450 g făină într-un vas, adaugi praful de copt, drojdia (nedizolvată), merdenchiul (eu l-am folosit rece, de la frigider), untul, uleiul de cocos, iaurtul (rece de la frigider)

    0 comentarii

  • Tort cu nuca, vin alb si trandafiri

    Pentru acest tort am folosit 10 ou? mici: 3 g?lbenu?uri le-am dat deoparte pentru crem?, iar celalalte g?lbenu?uri ?i albu?uri le-am folosit la blat. Pentru blat: se bat spum? cu mixerul albu?urile cu zah?rul ?i un praf de sare. Se adaug? treptat g?lbenu?urile,

    0 comentarii

  • Prajitura de toamna cu dovleac si gutui

    Se maruntesc piscoturile si se amesteca bine cu miezul de nuca maruntit si margarina topita, apoi se toarna in forma cu inel detasabil si se preseaza cu dosul unei linguri, intr-un strat compact si uniform. Se mixeaza bine frisca cu zaharul vanilat, apoi

    0 comentarii

  • Prajitura Quiky

    Se maruntesc biscuitii si miezul de nuca (lasam bucati mai marisoare) si le framantam cu o lingura cu margarina topita. Intindem in strat uniform in forma circulara de tort cu inel detasabil, presam bine cu dosul unei linguri si infigem in blatul moale,

    0 comentarii

  • Tort cu castane

    Se pun castanele la fiert in apa multa pentru 50 min, apoi se scurg si cu mare grija, cat sunt fierbinti se taie in doua, se scoate miezul si se paseaza. Se adauga peste castanele bine pasate si racite putin, lapte, zahar, galbenusurile, un praf de sare

    0 comentarii

  • Tort de toamna cu mere si gutui

    Se pregatesc intai fructele. Merele curatate de coaja se dau prin razatoare, la fel si gutuile, spalate bine si sterse. Gutuile se dau cu tot cu coaja, pentru o aroma deosebita. Se pune cana de zahar si se caramelizeaza cu 2 linguri de apa sau vin alb,

    0 comentarii

  • Tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata alba

    Blatul: Mixati galbenusurile cu zaharul pana isi maresc volumul. Adaugati iaurtul, apoi vanilia, praful de copt, cacaoa si faina. Albusurile le mixati spuma cu un praf de sare. Incorporati albusurile spuma peste compozitia de mai sus, amestecati usor

    0 comentarii

  • Tort cu ciocolata si capsune

    Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam ouale, uleiul, laptele si esenta de vanilie. Adaugam peste ingredientele uscate, amestecand cu un tel si adaugand

    0 comentarii

  • Tango cu cirese

    Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca mereu cu un tel tip para, se lasa sa dea in clocot si sa fiarba cateva minute pana face spume si incepe usor sa se caramelizeze.

    0 comentarii

  • Cheesecake cu visine la rece (fara coacere)

    Este un desert bogat, dens si foarte delicios. Ce-i drept necesita rabdare pana feliem prima portie, pentru ca pe langa timpul de gatire, trebuie sa stea la rece si cateva ore bune....! Cel mai bine, il preparați seara si il inaugurati a doua zi dimineata.

    0 comentarii

  • Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

    Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se face ca o maioneza si se adauga peste albusuri. Se adauga si faina amestecata cu praful de

    0 comentarii

  • Tort Ladita cu capsuni

    Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10 min). Din restul de aluat am decupat dupa cum se vede in poza lateralele laditei, pe care de asemeni le-am copt. Restul

    0 comentarii

  • Tort cu fructe

    Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteza mare, pana se obtine o spuma densa. Galbenusurile se pun intr-un vas cu zaharul si se mixeaza pana la topirea zaharului.

    0 comentarii

  • Tort cu morcovi si crema de branza

    Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie de copt, iar dupa ce le-am umplut in mod egal cu compozitia, le-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade C,

    0 comentarii

  • Tort de ciocolata

    Pentru blat: ciocolata rupta in bucatele, se pune pe baie de aburi impreuna cu untul, uleiul si smantana pt frisca. Amestecam ingredientele pana se topeste ciocolata, lasam deoparte sa se raceasca. Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul,

    0 comentarii

  • Tort cu bezea si capsuni

    Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se pun albusurile in vasul robotului se adauga un praf mic de sare, se mixeaza 2-3 minute. Se adauga zaharul si se continua mixarea pana obtinem o bezea ferma. Galbenusurile se amesteca cu untul topit,

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.