Intr-o craticioara se pun galbenusurile, sarea, zaharul si vanilia.
Intr-o craticioara se pun galbenusurile, sarea, zaharul si vanilia. Se mixeaza bine pana obtinem o compozitie cremoasa si deschisa la culoare. Adaugam faina si putin lapte si omogenizam.
In alt vas punem laptele la incalzit, apoi il turnam peste compozitia anterioara. Punem vasul pe foc si amestecam continuu. Din momentul in care incepe sa fiarba, mai lasam 3-4 minute. Stingem focul, adaugam untul taiat cubulete si amestecam pentru omogenizare.
Rasturnam crema intr-un vas si acoperim suprafata cremei cu o folie alimentara.
Este o crema fina si delicioasa pe care o puteti folosi la umplerea prajiturilor cu foi, a torturilor, eclerurilor sau la prepararea diverselor deserturi la pahar. Pofta buna!
Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul.
Tort cu ciocolata si caiseSe mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.
Prajitura usoara cu caise si zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu