247
retete

»

Retete traditionale din China

  • Pui acru-dulce

    Eu am pregatit aceasta mincare in wok. - Se taie pieptul de pui cuburi de 2 cm si se pune intr-o sita; se presara cu 1/4 de pahar de

    5 comentarii

  • Fiedea chinezeasca

    Ca sa scapam de "grija" legumelor,se curata,se spala ardeiul,ceapa si ciupercutele si se taie julién.(ciupercile se pot taia in patru).Mugurii

    4 comentarii

  • Furnici in copac

    Peste carnea tocata, adaugam lingura de amidon, sosul de soia, sosul de Worcester, o lingura de ulei de susan, piper, amestecam si lasam

    0 comentarii

  • Scallion Pancakes

    Punem faina si sarea intr-un bol. Adaugam apa fierbinte. Framantam pana obtinem un aluat ferm pe care il vom imparti in 6 mingiute

    0 comentarii

  • Orez cantonez

    Aceasta reteta este una dintre cele mai cunoscute retete chinezesti din europa. Spalam bine orezul si il punem la fiert intr-o oala

    2 comentarii

  • Pui picant chinezesc

    Aripioarele de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza, se stropesc cu cele 2 lingurite de sos de soia si se lasa la frigider pentru

    2 comentarii

  • General Tso's Chicken

    Pulpele de pui le taiem in cubulete, le punem intr-un castron, iar peste ele ingredientele toate pentru marinada. Amestecam totul bine

    3 comentarii

  • pachetele de primavara

    legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza. in privinta umpluturii sunt multe variante,eu am

    4 comentarii

  • Pui asiatic cu portocale

    Taiem pieptul de pui cuburi si le punem intr-un vas. Turnam pest ele sucul de la portocale si sosul de soia. Pisam usturoiul si radem

    1 comentariu

  • Shrimps mit Gemüze

    Intr-o cratita punem 2 l de apa si dam drumul la fiet pentru 5 minute la bureti negri chinezesti.Sunt deshidratati si nu le trebuie

    2 comentarii

  • Pui chinezesc cu

    Carnea de pui se taie cubulete, se pune intr-un castron, iar peste ea se adauga sosul pentru marinada format din ingredientele mai sus

    1 comentariu

  • Furnici in copac

    Ciupercile shiitake uscate se pun la inmuiat intr-un castron cu apa. Carnea tocata se pune intr-un castron si peste ea se adauga sarea,

    7 comentarii

  • Pui Pekin cu sos

    Pieptul de pui il taiem fasii subtiri, il asezonam si iI punem pentru 30 de minute ,la marinat in vin, coniac si zahar.Il acoperim

    0 comentarii

  • Oua prajite cu castravete

    Prima data se pregatesc legumele, pt ca prepararea retetei in sine, dureaza cateva minute. Asadar, se spala si se taie in felii subtiri,

    1 comentariu

  • Orez cu ou prajit

    - Se pune putin ulei in WOK(tigaie chineezeasca cu fundul rotund), si se pun oule batute, se amesteca foarte rapid si in acelasi timp

    2 comentarii

  • Pachetele de primavara

    Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea. Se

    6 comentarii

  • Pui cu ananas in

    1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos de soia cu un ou batut si o lingura

    3 comentarii

  • Paste din orez cu

    Intr-un mojar se face un sos format din:sos de soia , peperocini, ghimbir, piper, care se adauga peste pieptul de pui si legumele care

    6 comentarii

  • Furnici in copac

    Carnea tocata amestec o punem intr-un vas , impreuna cu sosul e soia, sosul Worcestershire, otetul de orez, 1 lingura ulei aromatizat

    0 comentarii

  • pui cu legume si

    Pieptul de pui se portioneaza cubulete de 1 cm, ardeiul, ceapa si ciupercile se taie julien. In wok-ul incins se adauga ulei de masline,

    4 comentarii

  • Mancare chinezeasca

    Curatam morcovul, il spalam si il stergem, apoi il dam pe razatoarea mica. Ardeiul iute il tocam marunt. Intr-un wok incingem uleiul

    0 comentarii

  • Piept de rata cu

    Pieptul de rata este unul din cele mai rafinate carnuri, deci trebuie tratat cu mare respect! Inainte de toate, el trebuie marinat pentru

    12 comentarii

  • Desert chinezesc

    Orezul se spala si se lasa in apa rece pt 2 h. Dupa cele 2h, orezul se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Eu la 125g orez am

    1 comentariu

  • Pui Gong Bao (pui

    Faza 1 constă în ciopîrțirea ingredientelor. Un principiu la bucătăria chinezească este să le tai în același stil: lungi sau

    0 comentarii

  • Creveti prajiti in

    Pentru foarte multe ţări, creveţii prezintă cele mai consumate şi apreciate fructe de mare. Se consumă ca aperitive, salate, supe,

    14 comentarii

  • Pui chinezesc (cu

    Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate taiem puiul in suvite si apoi

    2 comentarii

  • Mincare chinezeasca(adaptata,la

    Intr-un wok,cu ulei de masline,se prajesc,pe rind,legumele si puiul.Pe masura ce se pajesc,se pun intr-un vas,pe servetel absorbant.Ordinea

    4 comentarii

  • Taietei Chinezesti

    S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite ce a iesit ! Intr-o

    5 comentarii

  • Aripioare chinezesti

    Se spala aripioarele si se pun la prajit in ulei. Se deshidrateaza ciupercile in apa clocotita. Aveti grija la cantitatea pe care o

    5 comentarii

  • Vita chinezeasca

    Ungeti Slow Cooker-ul cu cateva picaturi de ulei. Adaugati vita taiata fasii subtiri, supa de vita, sosul de soia, zaharul, uleiul de

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: