Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate asiatice. Se incalzeste un pic wok-ul sau vasul in care se va prepara supa, se pune uleiul la incins. Cand este foarte bine incins, se adauga radacina de ghimbir tocata, cateii de usturoi intregi si pigmentul rosu. Se scot cand incep sa ne usture un pic ochii ! Se pastreaza pentru a se adauga la urma pentru cine doreste, dar nu e obligatoriu. Se caramelizeaza repede ardeii taiati fasii pe lung si morcovul taiat lamele. Se adauga supa de carne sau apa calda si concentratul de carne, ciupercile, o lingurita de sos de soia. Peste 5 minute se adauga taiteii de orez, mierea sau zaharul sau sosul thai, otetul de orez. Cand taiteii sunt fierti se adauga crevetii decorticati, se fierb inca 2-3 minute. Se serveste cu frunze de coriandru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii