Untul la temperatura camerei se amesteca energic cu cele doua tipuri de zahar.
Tort de zapada, cu nuca si crema de cafeaDin cele 100 g de cafea boabe se pastreaza cca. 5-6 boabe ptr decor, apoi restul se macina fin.
Tiramisu cu dulceata de dovleacBatem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie.
Clatita germana cu miere si fructeSe face un sos omogen din mustar, ulei, condimente, miere si sosul de soia.
Coaste de porc glazurateVarza rosie se curata, apoi se scot cca. 12 bucati de frunze.
Sarmale din varza rosie cu carne de puiAmestecam drojdia cu zaharul pudra si laptele caldut.
Impletitura cu mereDrojdia impreuna cu zaharul o dizolvam in putin lapte caldut si o lasam 10 minute acoperita.
Tarta cu ceapaDrojdia se inmoaie in laptele caldut.
Katzenaugen (ochi de pisica)Reteta prajiturii Valurile Dunarii, adica „Donauwelle” pe limba germana, este relativ noua.
Prajitura Valurile DunariiReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaie
Descopera reteta de prajitura cu banane, mascarpone si cafea. O reteta simpla, dar cu un rezultat grozav, pe placul tuturor.
Prajitura cu banane, mascarpone si cafea. O reteta simpla, cu un rezultat grozavReteta de prajitura integrala cu visine. Prajitura cu faina integrala si visine reteta simpla si delicioasa.
Prajitura integrala cu visine

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise