Legumele se curata si se spala apoi le taiem astfel:
-varza-fisii
-rosiile- cherry- jumatati, rosia mare- felii ( 6-8 felii, depinde de marimea rosiei)
-castravetele- rondele
-morcovul- dat pe razatoarea mica
-ridichile- rondele
-ceapa- rondele
-ardeiul- juliene
Fiecare la poate taia cum doreste , eu va spun doar cum fac eu.
Dressing : Intr-un bol mic se pun toate ingredientele si se bat cu un tel mic ( pt. dressing) sau cu o furculita pana incepe sa se ingroase un pic.
Intr-un bol mare se pun toate legumele si se adauga dressing-ul se pune la frigider pentru 10 min. dupa care poate fi servita.
SA AVETI POFTA !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii