Legumele se curata si se spala apoi le taiem astfel:
-varza-fisii
-rosiile- cherry- jumatati, rosia mare- felii ( 6-8 felii, depinde de marimea rosiei)
-castravetele- rondele
-morcovul- dat pe razatoarea mica
-ridichile- rondele
-ceapa- rondele
-ardeiul- juliene
Fiecare la poate taia cum doreste , eu va spun doar cum fac eu.
Dressing : Intr-un bol mic se pun toate ingredientele si se bat cu un tel mic ( pt. dressing) sau cu o furculita pana incepe sa se ingroase un pic.
Intr-un bol mare se pun toate legumele si se adauga dressing-ul se pune la frigider pentru 10 min. dupa care poate fi servita.
SA AVETI POFTA !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii