Tocanita de ardei copt cu carne de porc

Reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc. Cum faci acasa reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ardei copt cu carne de porc

Ingrediente

  • 700 g carne de porc
  • 5-6 linguri de ulei
  • 3-4 cepe medii
  • 5-6 ardei copti
  • 3 linguri de bulion de rosii
  • sare, piper
  • putin cimbru uscat
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Coacem ardeii si ii curatam de coaja, pielite si seminte. Taiem carnea cubulete( am folosit pulpa) si o punem intr-o tigaie impreuna cu uleiul si o cescuta de apa. Fierbem la foc mic pana cand scade lichidul si carnea se rumeneste frumos.

Tocam ceapa, o punem peste carnea din vas si calim la foc mic pana se inmoaie. Adaugam bulionul de rosii, sare, piper, cimbru uscat si ardeii fasiute. Completam cu apa fierbinte (aproximativ o cana) si fierbem la foc lent pana cand mancarica scade si carnea este complet gatita.

La final presaram patrunjel tocat. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi