Reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc. Cum faci acasa reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc.
Coacem ardeii si ii curatam de coaja, pielite si seminte. Taiem carnea cubulete( am folosit pulpa) si o punem intr-o tigaie impreuna cu uleiul si o cescuta de apa. Fierbem la foc mic pana cand scade lichidul si carnea se rumeneste frumos.
Tocam ceapa, o punem peste carnea din vas si calim la foc mic pana se inmoaie. Adaugam bulionul de rosii, sare, piper, cimbru uscat si ardeii fasiute. Completam cu apa fierbinte (aproximativ o cana) si fierbem la foc lent pana cand mancarica scade si carnea este complet gatita.
La final presaram patrunjel tocat. Pofta buna!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu