Reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc. Cum faci acasa reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc.
Coacem ardeii si ii curatam de coaja, pielite si seminte. Taiem carnea cubulete( am folosit pulpa) si o punem intr-o tigaie impreuna cu uleiul si o cescuta de apa. Fierbem la foc mic pana cand scade lichidul si carnea se rumeneste frumos.
Tocam ceapa, o punem peste carnea din vas si calim la foc mic pana se inmoaie. Adaugam bulionul de rosii, sare, piper, cimbru uscat si ardeii fasiute. Completam cu apa fierbinte (aproximativ o cana) si fierbem la foc lent pana cand mancarica scade si carnea este complet gatita.
La final presaram patrunjel tocat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii