202
retete

»

Mancaruri pentru copii

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Rulada cu zucchini

    Pun peste ou si parmezan putina sare si amestec bine, apoi adaug zucchini ras si scurs de zeama. Amestec tot, pun in tava de 32 cm x22 cm, intind compozitia ca pe o foaie de placinta, o coc 20 min la 180 grade C. Cand este gata, scot rulada din cuptor,

    0 comentarii

  • Ciorba de primavara cu zarzavat

    Se curăță și se spală ardeiul, ceapa, morcovii, cartofii și rădăcinile. Morcovii și rădăcinil se dau pe răzătoarea mică. Prazul se taie cuburi, ceapa se toacă mărunt, cartofii se taie cubulețe. Se călesc legumele într-o oală de

    6 comentarii

  • Quiche cu branzeturi

    Pentru aluat: daca sunteti incepatori in ale bucatariei sau daca va grabiti puteti sa faceti aluatul la un robot de bucatarie. Modul de preparare este unul foarte simplu si nu are cum sa nu va reuseasca. In bolul robotului se pune faina, praful de sare

    0 comentarii

  • Melcisori deliciosi cu legume

    Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste faina amestecata cu jumatate de lingurita de sare si se framanta bine. Aluatul rezultat se unge cu ulei de masline ca sa

    0 comentarii

  • Saculeti cu pui si ciuperci

    Preparam aluatul de clatite si facem clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei dupa care se adauga pieptul de pui taiat cubulete.Se lasa sa se inabuse dupa care se adauga ciupercile feliate. La final

    0 comentarii

  • Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

    Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas. Se adauga untul, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si plicul cu lamaia Finesse. Se framanta un aluat nelipicios si se mai adauga faina daca este necesar. Se formeaza o bila care se da la rece pentru cel

    0 comentarii

  • Tarta cu piersici si jambon

    Aluatul dezghetat peste noapte in frigider, il intindem usor cu facaletul si il impartim in cate mini tarte vrem. Eu am facut o tarta mare si 4 mici. Crestam un chenar in jur aluatului fara sa taiem aluattul de tot. In interiorul chenarului ungem

    0 comentarii

  • Cartofi boieresti cu sunculita afumata

    Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete. Se spala, se curata si se taie fasii ardeiul kapia. Se curate si se toaca marunt ceapa rosie. Se taie fasii de marimea ardeiul kapia sunculita afumata. Se pune sunculita afumatala calit in doua linguri

    0 comentarii

  • Bulete din branza

    Bucățile de brânză se dau pe răzătoare sau se mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie, sau răzătoarei electrice. Se adaugă cele două ouă și făina, se aseznează de sare și piper, apoi se amestecă până ce se omogenizează

    0 comentarii

  • Somon la cuptor cu legume sote si sos din vin alb

    Pentru inceput incalzim cuptorul la 200°C. Intr-o tava mare de aragaz unsa cu ulei de masline asezam cartofii curatati de coaja si taiati acordeon, condimentam cu sare dupa gust si-i dam la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. In acest timp punem

    0 comentarii

  • Casuta din turta dulce 2019

    Pentru aluat, se dă pe răzătoare margarina sau untul rece, se adaugă ouăle, mierea, cacaua, condimentele, praful de copt și amidonul. Se amestecă şi se adaugă în ploaie şi făina cernută, atât cât cere aluatul (aprox 400 g

    3 comentarii

  • Turta dulce

    Se amestecă untul cu zahărul brut, ouale, un praf de sare, mierea, apoi se adaugă şi cacao, praf de copt, mixul de mirodenii şi făină cât cuprinde (aprox 300 g), amestecând bine. Se răstoarnă pe blatul de lucru presărat cu făină

    2 comentarii

  • Biscuiti cu coacaze si stafide

    Amestecam cu mana faina, zaharul, praful de copt, untul si sarea, pana obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam ouale batute cu smantana, omogenizam, apoi framantam aluatul pana devine nelipicios. Adaugam coacazele, stafidele si coaja de lamaie. Formam

    0 comentarii

  • Briose cu fructe de padure si ciocolata alba

    Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea si lasam deoparte. Mixam (cu mixerul sau in vasul robotului) untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul. Adaugam cate un ou, amestecand bine dupa fiecare. Incorporam laptele treptat, alternand

    0 comentarii

  • Frigarui de pui

    Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora. Betele de frigarui le punem in apa pentru 30 min, Intr-un vas amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs

    0 comentarii

  • Salata de pepene verde cu haloumi

    Pepenele verde este recunoscut pentru gustul său dulce și răcoros, dar și pentru multiplele sale calități: bogat în apă și săruri minerale, în fructoză și vitamine, oferă organismului exact ceea ce are nevoie pentru a te simți

    0 comentarii

  • Budinca din perle de tapioca cu dulceata de capsuni

    Perlele de tapioca se lasă la înmuiat în apă rece cca. 60 de minute, apoi se strecoară. Perlele înmuiate, laptele de orez, smântâna vegetală, zahărul, esența de vanilie si rom, se adaugă, într-un vas cu fundul

    0 comentarii

  • Escalop de vara

    De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum! Ceapa o cureți, o speli sub jet de apa rece și o toci mărunt. Ardeiul îl speli, îl cureți de nervuri și semințe

    0 comentarii

  • Somon crocant cu legume

    Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna să aleg cel mai bun produs ( de multe ori peștele expus în galantare nu este foarte proaspăt) și aleg

    0 comentarii

  • Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

    Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline, sare, piper dupa gust. Se adauga frunzulitele de busuioc si cimbru se amesteca bine si se dau la cuptor. Se tin rosiile

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.