171
retete

»

Mancaruri pentru copii

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Mamaliguta cu branza si smantana la slow cooker Crock-Pot

    Se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot malaiul, sarea si apa calda. Se amesteca bine si se seteaza pe functia high timp de 2 ore. La jumatatea timpului de gatire se ridica capacul si se amesteca bine. La final, inainte de servire, se adauga untul

    0 comentarii

  • Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock-Pot

    Punem toate ingredientele in vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l, amestecam putin cu un tel, punem capacul si setam optiunea Low pentru 4 ore. Dupa ce a s-au terminat cele 4 ore, turnam compozitia intr-un tifon fin si lasam la scurs pana a doua

    0 comentarii

  • Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

    Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa ce fierb cartofii, se adauga smantana si se paseaza supa cu blenderul pana devine catifelata. Se asezoneaza supa

    0 comentarii

  • Prajitura Arlechin cu capsuni

    Capsunile proaspete le cureti de codite, le speli sub jet de apa rece, le tai jumatati si le dai la congelator. Cele congelate le scoti in frigider. Pornesti cuptorul. a. blat: Separi galbenusurile si presari pe ele un praf de sare ( pentru ca blatul

    0 comentarii

  • Supa-crema de cartofi dulci

    Nu credeam ca o simpla supa-crema poate sa fie atat de pufoasa, cred ca e cuvantul potrivit. Daca treceti pe aici si cititi reteta, va sfatuiesc sa o incercati macar...simplu si usor de facut, cost redus si recomandata si celor bolnavi de diabet. Curatam

    0 comentarii

  • Supa crema de broccoli si cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

     Cum se face supa crema de broccoli si cartofi. Setam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul Brown/Sote. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor. Punem untul, apasam

    0 comentarii

  • Iaurt natural din lapte de vaca preparat la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Mai întâi diluăm iaurtul natural cu puțin lapte proaspăt, apoi turnăm treptat și restul de lapte, omogenizând amestecul. Îl turnăm în vasul multicookerului. Așezăm capacul rotindu-l din poziția cu semn de lacăt

    0 comentarii

  • Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs. Ardeii galbeni si kapia ii coaceti pe o tabla, pe toate partile. Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat sunt fierbinti, pentru 20-25 de minute. Dupa acest

    0 comentarii

  • Briose aperitiv cu orez, carne si legume

    Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot. Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, direct congelate, apoi le scurgem bine de apa. Orezul l-am preparat la multicooker pe programul RICE,

    0 comentarii

  • Strudel cu mere din aluat de casa

    Pentru inceput facem ciulamaua. Datorita ei, aluatul de strudel il putem intinde in foite extrem de subtiri. Intr-un ibric punem faina si uleiul, le amestecam foarte bine pentru a nu ramane cocoloase, apoi transferam pe aragaz si lasam la foc mic sa dea

    0 comentarii

  • Budinca pain perdu cu branza –budinca brutarului

    Se amesteca smantana cu ouale batute. Se da branza pe razatoare, se toaca verdeata marunt si se adauga peste smantana. Se adauga si biscuitii sarati sau painea veche uscata, ceapa verde, semintele de dovleac, se condimenteaza cu sare si piper apoi se

    0 comentarii

  • Budinca de tapioca

    Capsunele le-am rupt coditele, le-am spalat si le-am pasat cu blenderul. Adaugam zaharul si zeama de lamaie, punem pe foc pana ce se ingroasa ca la gem (daca dorim, putem adauga un plic de gelatina), lasam sa se raceasca foarte bine. Perlele de tapioca

    0 comentarii

  • Aripioare de pui impanate, la cuptor

    Incalzim cuptorul la 220 de grade C. Intr-o farfurie adanca batem ouale spuma si condimentam cu sare si piper. Pe un platou sau o farfurie mare amestecam faina cu pesmetul si mirodeniile. Pe tava cuptorului punem o foaie de copt si ungem cu putin ulei. Dam

    0 comentarii

  • Rulada de carne

    Carnea se taie in cubulete, apoi se toacă la robot, de preferinta, de două ori. Se adaugă sare, piper, boia. Morcovul și ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt/ se rad. Se adaugă peste compoziția de carne. Se adaugă și uleiul,

    2 comentarii

  • Supa crema de broccoli cu sticksuri de bacon

    Se curata broccoli in buchetele, se spala, apoi se pune la fiert in apa cu sare, cca. 10-15 minute, apoi se scot din apa clocotita si se trec pe sub jet de apa rece pentru a ramane de un verde crud. Se iau cate 2 felii de bacon afumat si se ruleaza usor

    0 comentarii

  • Sufleu de brocoli

    Se desface brocoli in bucatele mai mici, se spala si apoi se pun la fiert in apa clocotita cu legumele deshidrate, cca. 10 minute. Se scot din apa si se trec sub jet de apa rece pentru a-si pastra culoarea aprinsa. Se unge o tava cu ulei de masline, se

    0 comentarii

  • Clatite cu pate si cascaval

     Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam laptele, uleiul, apa minerala, amestecam adaugand treptat faina, praful de copt, piper. Amestecam bine cu mixerul (sau cu telul) acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min. Ungem

    0 comentarii

  • Sufleu de conopida cu ciuperci

    Conopida se spala si se desface in buchetele care se baga in apa fiarta cu sare, se lasa sa clocoteasca cca. 10 minute, dupa care se scot si se scurg bine. Se incinge un pic de ulei si se pun la rumenit buchetelele de conopida, ciupercile feliate. Se scurg

    0 comentarii

  • Mancarica de dovleac placintar

    Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se incinge o lingura de ulei, in care calim 2-3 foi de ceapa care se vor scoate. In uleiul ramas, se calesc cubuletele

    0 comentarii

  • Biscuiti Coaja de copac

    Biscuiţii “coajă de copac” erau preferaţii noştri în copilărie. Ne plăcea tuturor să le ronţăim mai ales de sărbătorile de iarnă, după ce ne saturam de prăjiturile cu cremă. Mod de preparare: Se dă la răzătoarea

    1 comentariu

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.