Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile.
Intr-o tava yena punem aluatul de foietaj cu tot cu hartie de copt, sa acopere si marginile, il intepam cu furculita din loc in loc si il dam 4-5 minute la cuptorul preincalzit la 190°C .
Intre timp, dovlecelul il curatam de coaja si il dam pe razatoare mica.
Intr-un bol adaugam branzeturile, ouale si smantana, amestecam bine, adaugam dovlecelul scurs de zeama, faina cu praful de copt si condimentam cu sare si busuioc dupa gust.
Compozitia rezultata o turnam peste aluatul de foietaj scos din cuptor, adaugam bucati de rosii din loc in loc si presaram putin busuioc deasupra.
Dam tava la cuptor la 180°C pentru 40-50 minute sau pana ce tarta s-a rumenit frumos deasupra.
Se serveste calduta sau rece!
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii