136
retete

»

Retete traditionale din Ungaria

  • Gulas by copilou

    Pentru aceasta reteta ar fi indicat sa se foloseasca carne de porc mai grasa sau impanata cu sunca, iar aceasta sa fie prajita in untura

    18 comentarii

  • Gulas de vita

    Carnea de vita se taie cuburi potrivite si se caleste in uleiul si untura topite. Dupa ce isi schimba culoarea, se adauga ceapa , ardeiul

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure

    Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

    0 comentarii

  • Gulyas de cartofi

    Eu am pregatit aceasta bunatate la Multicooker de care sunt super multumita de altfel, insa la fel de bine si in acelasi mod se poate

    3 comentarii

  • Somloi galuska

    Se fac doua blaturi simple intr-o tava mica, asupra carora nu am sa mai insist ca toata lumea stie cum se fac. .Unul din 3 oua, 3 linguri

    11 comentarii

  • Gulas de strut

    Curatam toate legumele, le spalam si le taiem cuburi, punindu-le pe fiecare in alt bol. Ceapa o taiem solzisori. Carnea o taiem in

    0 comentarii

  • Gulyas de vita la

    Punem in vasul aparatului uleiul, ceapa spalata si tocata marunt si carnea taiata cubulete. Selectam meniul Fry, timpul: 15 min si apasam

    1 comentariu

  • Zama gulas (Gulyas

    Este varianta de gulas pe care o servim la felul I. Intr-o oala se fierb oasele si se spumeaza de cateva ori. Se adauga zarzavatul

    7 comentarii

  • Gulas de oaie

    Se cutata ceapa si cartofii. Carnea de oaie se curata bine de pielita si grasime si apoi se taie in cuburi de 2 cm. Ceapa toacata marunt

    8 comentarii

  • Luscos

    Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

    12 comentarii

  • Paprikas de pui la

    Curatam si spalam dupa caz ceapa si ardeiul, le tocam marunt si le adaugam in vasul de ceramica. Adaugam rosia decojita si tocata marunt.

    0 comentarii

  • Supa de branzeturi

    Curatam si tocam marunt ceapa rosie si cepele verzi. Ardeiul gras il taiem cubulete. In vasul aparatului punem la topit untul cu 1

    4 comentarii

  • Gulas

    Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti). Intr-o cratita incalzim putin ulei

    13 comentarii

  • Prajitura Negresa

    Se face un blat de tort simplu, din cele 4 albususri batuse spuma tare, la care se adauga zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile, uleiul,

    33 comentarii

  • Gulyas la ceaun

    Se curata toate legumele si se taie cubulete. Carnea se taie la fel.Se face focul si se pune ceaunul cu putin ulei, la incalzit.Ceapa,

    8 comentarii

  • Găluşte cu prune

    Speli prunele , le scoţi sâmburii şi în fiecare jumătate de prună pui zahăr amestecat cu şcorţişoară măcinată. Pui la

    23 comentarii

  • Prajitura din foi

    Preparam crema 1 astfel: galbenusurile cu zaharul se freaca bine pe baia de aburi( eu le-am facut in oala de lapte cu pereti dubli)pina

    5 comentarii

  • Prajitura Capricii

    -Se freaca galbenusurile cu sarea,o ceasca de zahar pudra, 2 plicuri de zahar vanilat --se adauga untul topit si esentele de rom si

    10 comentarii

  • Tort Dobos

    Prepararea cremei: Am fiert zaharul cu 50 ml apa, apoi am lasat sa se racoreasca. Untul l-am frecat cu cacaoa pana a devenit o crema

    22 comentarii

  • Papricas de pui cu

    Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se

    10 comentarii

  • Iepure cu vegetale

    Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;),

    0 comentarii

  • Kurtos kolacs - cosuri

    Drojdia sfaramata cu o lingurita de zahar si 80 ml lapte caldut, o punem sa creasca. Intr-un bol mare punem faina, ouale , zaharul

    0 comentarii

  • Gulas(gulyas) de

    Curatam toate legumele si le taiem marunt. Carnea o portionam si o spalam bine, apoi o lasam la scurs. Focul este pornit, ceaunul

    0 comentarii

  • Ciorba ungureasca

    Cartofii ii curatam , ii taiem cuburi si ii punem sa fiarba in apa cu sare.Dupa ce au fiert, ii strecuram , dar nu aruncam apa de pe

    4 comentarii

  • Prajitura ungureasca

    Intr-un bol mare punem faina si margarina Rama taiata in cubulete mici.Frecam bine faina cu margarina pina se fac "taitei" ca si in

    6 comentarii

  • Pulpe de pui in sos

    Curatam pulpele de pui de eventualele resturi de pene ramase. Le parlim putin la flacara de la aragaz sau la o spirtiera. Le spalam

    1 comentariu

  • Ciorba de varza cu

    Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga( dupa fierbere se arunca).Gogosarul

    4 comentarii

  • Paprikas de ciuperci

    pt. 2 portii Se curata si se taie feliute ciupercile, apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, sub capac. Dupa cca 15 min

    5 comentarii

  • Tagliatelle cu varza

    Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei, apoi le scoatem pe hartie absorbanta si le lasam sa se raceasca, devin mai crocante atunci.

    0 comentarii

  • Supa gulas

    Dezosam carnea( alegeti ce fel de carne preferati) si o taiem bucatele. Curatam cartofii si ii taiem in felii potrivite. Morcovii

    2 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: