autor:

Sidy

» » Supe de carne

Supa de branzeturi cu verdeata facuta cu Multicooker Philips

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2013

Ingrediente
200 g branza topita, 100 g cascaval, 200 ml smantana, 1 ceapa rosie, 50 g unt, 1 lingura faina, 2-3 l supa d carne, ceapa verde, patrunjel verde, 1/2 ardei gras rosu, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatam si tocam marunt ceapa rosie si cepele verzi.
Ardeiul gras il taiem cubulete.
In vasul aparatului punem la topit untul cu 1 lingura ulei de masline, apasam START si selectam programul FRY pentru 6 minute.
Adaugam ceapa si ardeiul si le sotam putin.Adaugam faina, amestecam si adaugam repede o cana de supa.Adaugam branza topita si amestecam pina aceasta se topeste.
Programam aparatul pe BOIL pentru 30 de minute , adaugam toata supa si apasam butonul START dupa ce am inchis capacul.
Intre timp pregatim crutoanele,prajind painea si radem cascavalul.
Cand supa este fiarta, scoatem aparatul din priza, si adaugam smantana si patrunjelul verde tocat.
Servim supa cu crutoane si cascaval ras deasupra, alaturi de un ardei iute.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de branzeturi cu verdeata facuta cu Multicooker Philips" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare. Se curata morcovii si cartofii. Morcovul se taie fasii

10 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de carne
Supa de Pasare

Supa de Pasare

Se pregateste din clapon sau gaina.Se curata pasarea bine(sau daca este cumparata de la supermarket

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 august 2014

    Cu siguranta ! Poti sa o faci linistita si pe aragaz.....Succes !

  • Fara foto

    Toncean Sidonia , 27 august 2014

    Cu siguranta ! Poti sa o faci linistita si pe aragaz.....Succes !

  • Fara foto

    Mariana Duta , 26 august 2014

    Arata bine si cred ca este si gustoasa.Banuiesc , ca este la fel de gustoasa si daca este gatita pe aragaz.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g branza topita
  • 100 g cascaval
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 2-3 l supa d carne
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Cu siguranta ! Poti sa o faci linistita si pe aragaz.....Succes !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Ciorba de pui cu taitei