1483
retete

Alte sectiuni
  • Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

    Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt. Se curata si se taie marunt morcovii. Se spala, se taie cubulete mici dovleceii si se pun impreuna cu morcovii la gatit alaturi ceapa si bacon. Se condimenteaza

    0 comentarii

  • Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

    Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel. Se spala si se taie marunt ardeiul kapia si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt. Se pun legumele la fiert impreuna cu pieptul de rata intreg, sare,

    0 comentarii

  • Bors de dovlecei cu stevie

    Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă pentru 15 minute. Se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi, ştevia tocată,

    0 comentarii

  • Supa din carne de oaie

    Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu puțin ulei și zeamă de carne fiartă, cca 5 minute,

    0 comentarii

  • Supa de pui cu legume dreasa cu ou gatita la Crock Pot Digital 4.7l

    Se spala carnea de pui si se pune cu 2 l de apa, sare si piper in vasul slow cooker-ului Crock-Pot digital 4.7l. Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul gras si se adauga la supa. Se lasa la gatit pe functia

    0 comentarii

  • Ciorba ardeleneasca de oase afumate la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7 l

    Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert in slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul peste oasele afumate la fiert pe functia high timp de 3 ore. Se testeaza zeama

    2 comentarii

  • Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Curațăm și spălăm legumele, le tocăm în cuburi și le adăugăm în vasul aparatului de gătit Crock-Pot. Adăugăm peste ele apă clocotită în care am dizolvat puțină sare, așa încât vasul să se umple cam trei

    0 comentarii

  • Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

    Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa ce fierb cartofii, se adauga smantana si se paseaza supa cu blenderul pana devine catifelata. Se asezoneaza supa

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu prune uscate

    Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam de cate ori este nevoie. Adaugam apoi ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume, deasemenea taiate sau date

    0 comentarii

  • Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

    Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în puţin ulei înfierbântat, ceapa albă tocată mărunt, prazul şi ardeiul tăiate cubuleţe, morcovul dat pe

    2 comentarii

  • Ciorba de spanac cu zeama de varza murata

    Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata. Se curata si se taie celelalte legume, dupa preferinte. Kaizerul il taiem fasii si il prajim putin in oala de ciorba, in putin ulei, pina isi dezvolta

    0 comentarii

  • Ciorba ardeleneasca de perisoare

    Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete deosebite. Si cum iarna ne tenteaza mancarurile calde si condimentate, am trecut la treaba. Pentru inceput speli bine

    0 comentarii

  • Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

    Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt. Ardeiul kapia il curatam de cotor, seminte, il facem cublete, morcovul decojit tot cubulete. Pastarnacul il curatam si il taiem cat mai marunt, rosiile decojite le tocam. Spalam

    0 comentarii

  • Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

    Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma cu supiera. Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa. Se lasa pe

    0 comentarii

  • Ciorba de burta

    Intr-o oala de 5L se pune burta la fiert in apa rece. Cand se porneste la fiert, se adauga in oala legumele curatate si taiate in doua, ceapa( intreaga, curatata de coaja) si ardeiul. Se lasa sa fiarba la foc mic cam 45 minute,in functie de cat de bine

    0 comentarii

  • Bors cu pui de tara

    Se portioneaza puiul si se pune la fiert cu apa, se lasa sa traga un clocot, dupa care se ia spuma cu o lingura, fiind pui de tara nu este necesar sa se arunce prima apa, nu este crescut cu concentrate si nici cu medicamente, deci este pui sanatos. Dupa

    0 comentarii

  • Ciorba ardeleneasca de oase afumate

    Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert . Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata. Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert. Se

    0 comentarii

  • Ciorba de aripioare, cu spanac verde

    Se pun la fiert in cca 3-4 l de apa cu un praf de sare, aripioarele curatate si spalate, pana da in primele clocote cand spumam cu o spumiera toata spuma facuta, pana ramane supa clara. Intre timp, curatam si spalam zarzavatul, ceapa se taie marunt, ardeiul,

    0 comentarii

  • Bors de peste

    Pestele se curata bine de solzi, de intestine si branhiile de la cap. Se spala bine, se sareaza si se lasa pana cand zarzavatul din ciorba este fiert. Se fierbe zarzavatul taiat cubulete mici sau dat pe razatoare si ceapa taiata marunt, in apa cu sare.

    0 comentarii

  • Zama de pastai cu afumatura

    Fasolea se curata si se taie sau rupe in bucati. Oasele afumate se desfac in bucati si se spala. Se pun la fiert in apa. Adunam toata spuma pe care o face carnea. Adaugam la fiert si fasolea. Legumele se curata si se taie foarte marunt in cubulete. Intr-o

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.