1492
retete

Alte sectiuni
  • Ciorba de gulii cu smantana, leustean si tarhon

    Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat. Apoi am adăugat apă, vegeta, sare, piper și frunzele tocate de leuștean. Când a început să fiarbă, am pus orezul și am acoperit cu

    0 comentarii

  • Ciorba de primavara cu zarzavat

    Se curăță și se spală ardeiul, ceapa, morcovii, cartofii și rădăcinile. Morcovii și rădăcinil se dau pe răzătoarea mică. Prazul se taie cuburi, ceapa se toacă mărunt, cartofii se taie cubulețe. Se călesc legumele într-o oală de

    6 comentarii

  • Ciorba de fasole galbena

    Pentru că este sezonul legumelor proaspete de tot felul, am ales să pregătesc o ciorbă de fasole galbenă, cu dovlecel. Se curăță și se spală legumele. Într-o oală cu capacitate de 3 l, se călesc în puțin ulei încins ceapa,

    8 comentarii

  • Ciorba de miel acrita cu corcoduse

    Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se spala , se curata de coaja si se toaca marunt morcovul.Se spala si se taie marunt ardeiul kapia, ardeiul gras si dovleceii.Se

    0 comentarii

  • Supa de bibilica

    Am vrut ceva mai deosebit si usor pentru sarbatorile pascale. Am contactat furnizorul si am primit o bibilica minunata! Nu este complicat, dar foarte savuroasă. Nou am adus în supa de carne, frunzele de leurdă, vă asigur că a fost tare gustoasă,

    0 comentarii

  • Supa groasa de miel

    Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie bucățele, de această dată. Verdețurile

    0 comentarii

  • Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

    Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute. Calim legumele in 2-3 linguri ulei de masline, le lasam sa se inmoaie putin si adaugam apa. Se curata si se taie sfecla

    0 comentarii

  • Supa de galuste cu ciuperci

    Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se lasa sa devina aurie. Se taie ciupercile in felii si se adauga peste ceapa prajita.Se lasa sa se patrunda ciupercile,amestecandu-se din cand in ele pana se va evapora lichidul

    0 comentarii

  • Ciorba de miel

    Curatam legumele de coaja, le spalam foarte bine si le taiem cubulete. Intr-o oala de 4 litri punem 2 linguri de ulei la incins. Calim in el ceapa , morcovii , patrunjelul,pastarnacul si telina . Le calim pana prind putina culoare ,se rumenesc . Adaugam

    0 comentarii

  • Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

    Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt. Se curata si se taie marunt morcovii. Se spala, se taie cubulete mici dovleceii si se pun impreuna cu morcovii la gatit alaturi ceapa si bacon. Se condimenteaza

    0 comentarii

  • Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

    Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel. Se spala si se taie marunt ardeiul kapia si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt. Se pun legumele la fiert impreuna cu pieptul de rata intreg, sare,

    0 comentarii

  • Bors de dovlecei cu stevie

    Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei, apoi se adaugă apă şi se lasă să fiarbă pentru 15 minute. Se adaugă dovleceii tăiaţi cuburi, ştevia tocată,

    0 comentarii

  • Supa din carne de oaie

    Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu puțin ulei și zeamă de carne fiartă, cca 5 minute,

    0 comentarii

  • Supa de pui cu legume dreasa cu ou gatita la Crock Pot Digital 4.7l

    Se spala carnea de pui si se pune cu 2 l de apa, sare si piper in vasul slow cooker-ului Crock-Pot digital 4.7l. Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul gras si se adauga la supa. Se lasa la gatit pe functia

    0 comentarii

  • Ciorba ardeleneasca de oase afumate la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7 l

    Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert in slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul peste oasele afumate la fiert pe functia high timp de 3 ore. Se testeaza zeama

    2 comentarii

  • Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

    Curațăm și spălăm legumele, le tocăm în cuburi și le adăugăm în vasul aparatului de gătit Crock-Pot. Adăugăm peste ele apă clocotită în care am dizolvat puțină sare, așa încât vasul să se umple cam trei

    0 comentarii

  • Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

    Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa ce fierb cartofii, se adauga smantana si se paseaza supa cu blenderul pana devine catifelata. Se asezoneaza supa

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu prune uscate

    Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam de cate ori este nevoie. Adaugam apoi ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume, deasemenea taiate sau date

    0 comentarii

  • Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

    Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în puţin ulei înfierbântat, ceapa albă tocată mărunt, prazul şi ardeiul tăiate cubuleţe, morcovul dat pe

    5 comentarii

  • Ciorba de spanac cu zeama de varza murata

    Spanacul se lasa la decongelat intr-o strecuratoare cateva ore, sau mai bine de seara pana dimineata. Se curata si se taie celelalte legume, dupa preferinte. Kaizerul il taiem fasii si il prajim putin in oala de ciorba, in putin ulei, pina isi dezvolta

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.