1446
retete

Alte sectiuni
  • Ciorba cu perisoare la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Carnea tocata am amestecat-o intr-un castron cu ou, orez, putin cimbru uscat, sare si piper. Am framantat bine cu mana pana la omogenizare. Cu mainile umezite am format perisoarele si le-am pus in vasul aparatului Multicooker Crock-Pot Express cu gatire

    0 comentarii

  • Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

    Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare. Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul,

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se incalzeste pe ecranul aparatului apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor, apare timpul setat pentru gatit. Asta inseamna

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele). Se amesteca bine cu sare, apoi se lasa la scurs intr-o sita 20-30 minute Legumele pentru supa se curata, se taie

    0 comentarii

  • Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă. Adăugăm 1 l apă rece, sau atât cât să fie carnea acoperită bine. Așezăm capacul rotindu-l din poziția deschis spre poziția închis,

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca 1-2 minute, apoi le scoateti pe o farfurie. Le lasati sa se racoreasca, le decojiti de pielita, indepartati cotoarele

    0 comentarii

  • Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

    Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte. *Pregatim

    0 comentarii

  • Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

    Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si foarte versatila, caci fiecare anotimp ma inspira altfel, asa ca de fiece data imi iese in alt fel. Ma incumet sa mai

    0 comentarii

  • Ciorba cu aroma si culori tomnatice

    Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat curatam toate legumele. Ceapa o taiem marunt, morcovul,

    0 comentarii

  • Ciorba cu coltunasi

    Aluat coltunasi: Pui faina intr-un bol, faci o gaura in mijloc si adaugi ouale batute. Inglobezi faina in ouale batute prin miscari circulare. Daca e cazul adaugi cele 3 linguri de apa, daca nu continuam sa framantam pana cand obtinem un aluat omogen.

    0 comentarii

  • Ciorba de gaina cu taitei de casa (zeama)

    Ciorba de gaina cu taitei de casa, este cunoscuta in toate regiunile tari, dar mai ales in Bucovina, care este cunoscuta sub numele de "zama", fiind un deliciu, mai ales atunci cand e gatita cu gaina crescuta la curte. Nu cred ca exista

    0 comentarii

  • Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

    Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert. Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete. In alta oala,vom

    0 comentarii

  • Bors cu carne de pui

    Fierbem carne de pui, apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu putina sare. Adaugam legumele tocate si lasam sa fiarba. Dupa ce au fiert si legumele, adaugam bulionul si borsul si sare dupa gust. Lasam sa fiarba 10 min, apoi adaugam verdeata tocata

    0 comentarii

  • Bors de sira de porc

    Se spala bine bucatile de sira de porc si se pun la fiert in 4 l de apa rece, cu o lingurita de sare. Cand da in clocot, se spumeaza bine. Se curata zarzavatul de coaja, se spala, se taie cubulete, taiata marunt si se pun la fiert impreuna cu carnea.

    0 comentarii

  • Supa de sfecla cu menta si oua fierte

    Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert cu apa si un praf de sare, pana se inmoaie (nu se fierb tare). Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si usturoiul; sfecla se curata de coaja si se da prin razatoarea

    0 comentarii

  • Bors cu rata

    Tacamul de la rata spalat, portionat, se pune in oala cu 1 lingura cu sare si apa, apoi se lasa pe foc 20-30 min, pana iese la suprafata spuma neagra cu impuritati. Se scoate carnea si se spala, apa se arunca, apoi carnea se pune din nou la fiert in oala

    0 comentarii

  • Ciorba de burta de vita

    Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina. Se spala bine burta feliata, apoi se pune la fiert in cca 2,5 l apa. Se pune uleiul la incins, apoi se caleste morcovul razuit, la foc mic, pana devine pastos.

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu cartofi si legume

    Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne si dupa ce a fiert, se scoate puiul pe o farfurie. In aceeasi apa se pun la fiert ceapa, morcovul si ardeii tocati, dupa aceea se adauga cartofii si rosiile pisate.

    0 comentarii

  • Zeama de peste

    Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si se strecoara zeama, in ea se pune orezul si se pune iar pe foc, la foc potrivit. Se curata ceapa, se toaca julien si se

    0 comentarii

  • Bors de cartofi

    Am curățat si tăiat legumele, apoi le-am pus într-o oala la fiert, întâi ceapa, ardeii, morcovul si rădăcina de pătrunjel, iar dupa ce s-au inmuiat puțin, am adaugat rosiile si cartofii. Dupa ce s-au fiert, am adaugat bors cam

    1 comentariu

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.