autor:

Burcea_Vasilica

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2019

Ingrediente
1 piept de pui, 1 fir de praz, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 fir telina apio, 2 oua, 250 gr rosii in bulion, Leusean verde, Sare, piper, 2 l apa, 300 ml bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma cu supiera.

Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa.

Se lasa pe foc pana fierb si legumele apoi se taie rosiile cubulete si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust . Se fierbe borsul si se adauga la ciorba.

Se bate oul cu putina sare si se prajeste omleta, la final adaugam putin leusean uscat.

Se taie omleta sub forma unor taietei si se adauga la supa.

La final se adauga leustean verde tocat marunt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul

31 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi crocanti

Cartofi crocanti

1. Se curata cartofii, se taie in cubulete (1,5-2 cm). 2. Se fierb pe jumatate in apa cu sare si

39 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 fir telina apio
  • 2 oua
  • 250 gr rosii in bulion
  • Leusean verde
  • Sare
  • piper
  • 2 l apa
  • 300 ml bors

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
dovlecei pane cu sos de usturoi