Ingrediente
1 piept de pui, 1 fir de praz, 1 ardei gras rosu, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 fir telina apio, 2 oua, 250 gr rosii in bulion, Leusean verde, Sare, piper, 2 l apa, 300 ml bors
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 25 min
1 vot
Mod de preparare
Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa.
Se lasa pe foc pana fierb si legumele apoi se taie rosiile cubulete si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust . Se fierbe borsul si se adauga la ciorba.
Se bate oul cu putina sare si se prajeste omleta, la final adaugam putin leusean uscat.
Se taie omleta sub forma unor taietei si se adauga la supa.
La final se adauga leustean verde tocat marunt.
Pofta buna!