493
retete

Alte sectiuni
  • Ciorba de pui de casa

    Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui. Lasi sa fiarba la foc mediu si aduni spuma formata. Eu am transferat apoi in oala sub presiune si am fiert carnea timp de 40 de minute, deoarece fiind pui de tara, ar fi

    0 comentarii

  • Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

    Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la fiert; se ia spuma cu o spumiera. Apoi, se curata legumele: ardeiul, ceapa, telina, morcovii si rosiile. Prazul si varza

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure

    Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile se curăță, se toacă mărunt și se adaugă la amestecul de ceapă și praz dinstuit. După ce legumele

    0 comentarii

  • Supa picanta cu dovlecel si ciuperci

    Se spala pieptul de pui, se sterge cu prosoape de hartie si se taie cubulete mici. Se pune in apa sa fiarba impreuna cu 1 lgt sare. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Morcovul se curata, se spala si se taie cubulete. La fel se procedeaza si cu telina. Intr-o

    0 comentarii

  • Supa de verdeturi

    Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele. Le lasam sa fiarba 7-8 minute. Intre timp, spalam verdeturile si le mixam bine impreuna cu uleiul. Adaugam galbenusul si turnam amestecul de verdeturi, sare si piper dupa gust in supa. Infierbantam

    0 comentarii

  • Bors cu afumatura si praz

    Se clateste carnea si se pune la fiert cu apa si condiment de legume, se adauga prazul taiat fideluta, mixul de gogosari, cartofii taiati cubulete si se fierb la foc potrivit. Cand totul este fiert, se adauga sucul de rosii, plicul de bors, sare dupa

    0 comentarii

  • Supa crema cu piept de curcan

    Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in blender si se mixeaza, puneti si piept de curcan si mixati. Punem mixul in oala, adaugam ulei, sare piper, unt si mai

    0 comentarii

  • Supa cu piept de pui

    Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar cartofii ii taiem cuburi. Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Punem ulei si unt/margarina in oala in care facem supita. Adaugam ceapa si sare

    0 comentarii

  • Ciorba cu sira de miel

    Se taie mărunt zarzavatul (morcovii, păstârnacul, țelina și ceapa). Se pun ceapa și zarzavatul la fiert, în 3 litri de apă rece, cu sira de miel, piperul și o linguriță de sare (să se închege spuma). Se spumuiește. După o

    0 comentarii

  • Supa cu taitei

    Taiem pieptul de pui bucatele mici si il punem la fiert, in apa rece cu sare. Spalam legumele. Taiem telina, ceapa si pastarnac marunt. Dovleceii si morcovul il dam pe razatoarea mica Punem ulei in tigaie si apoi adaugam ceapa si morcovul si lasam

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare de curcan

    Se pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici sau date pe razatoarea cu ochiuri mari, fiecare cum este invatat; se soteaza impreuna cu 1 ceasca cu apa, dupa cateva minute, se adauga pasta de ardei,1 lingurita cu sare, 3-4 cani cu apa

    0 comentarii

  • Ciorba de miel

    Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa. In apa, se adauga ceapa taiata marunt si zarzavaturile (morcovii, patrunjelul si telina). Se fierb. Cand sunt fierte, se

    0 comentarii

  • Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

    Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si tocam legumele cuburi si le adaugam in vasul de pe foc, in momentul in care apa atinge punctul de fierbere. Ardeiul il vom adauga mai tarziu. Pregatim perisoarele. Trecem

    0 comentarii

  • Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

    Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi. Dupa ce s-au calit putin, se pun in oala de ciorba la fiert, la foc potrivit. Se amesteca ingredientele pentru perisoare, se formeaza bilute

    0 comentarii

  • Ciorba de perisoare cu zeama de varza acra

    Se pune la fiert zeama de varză cu apa și cu ceapa, (nu se pune sare, numai la sfârșit se potrivește cu sare). În acest timp, pregătim perișoarele, la carnea tocată adaugăm oul, grișul sare, piper , framântam bine și formăm

    0 comentarii

  • Supa crema cu perisoare de pui

    Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa, daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc, amestecand carnea cu galbenusul, un praf

    0 comentarii

  • Ciorba de ardei umplut

    Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac pentru a ramane ardeiul intreg, apoi se spala din nou si se lasa sa se scurga bine de apa. Carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul bine spalat, ceapa

    0 comentarii

  • Supa de tortellini

    Puiul spalat se pune in vasul cu apa la fiert iar dupa ce s-a adunat deasupra spuma neagra,se arunca apa,se spala oala si puiul,apoi se pune din nou la fiert;cand incepe sa clocoteasca,se adauga 1lingura rasa cu sare,legumele curatate,spalate, taiate si

    0 comentarii

  • Supa de portocale cu cocos si piept de pui

    1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute. 2. Se toarna in tigaie supa de carne, crema de cocos si, pe foc mic, se fierb inca

    0 comentarii

  • Supa de pui cu taitei

    Se curata puiul si se transeaza,se curata si legumele si se pun la fiert in apa cu sare impreuna cu bucatile de pui si se spumeaza ori de cate ori este nevoie.Cand sunt fierte toate se scot legumele si carnea de pui care se pot folosi la alt fel de mancare.Adaugam

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: