520
retete

Alte sectiuni
  • Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

    Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare. Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul,

    0 comentarii

  • Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker Crock-Pot Express ceapa, cartofii, morcovii si adaugam pasta de ardei. Vom pune in vas boia dulce si iute, faina, usturoiul

    0 comentarii

  • Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

    Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se incalzeste pe ecranul aparatului apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor, apare timpul setat pentru gatit. Asta inseamna

    0 comentarii

  • Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

    Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si foarte versatila, caci fiecare anotimp ma inspira altfel, asa ca de fiece data imi iese in alt fel. Ma incumet sa mai

    0 comentarii

  • Supa de ardei umpluti

    Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează de sare, piper si boia, apoi se adaugă apă și se lasă

    0 comentarii

  • Ciorba cu aroma si culori tomnatice

    Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat curatam toate legumele. Ceapa o taiem marunt, morcovul,

    0 comentarii

  • Bors cu rata

    Tacamul de la rata spalat, portionat, se pune in oala cu 1 lingura cu sare si apa, apoi se lasa pe foc 20-30 min, pana iese la suprafata spuma neagra cu impuritati. Se scoate carnea si se spala, apa se arunca, apoi carnea se pune din nou la fiert in oala

    0 comentarii

  • Supa de aripioare de pui cu taitei ondulati

    Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile, apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre timp pregatim zarzavatul, curatandu-l si spalandu-l bine. Ceapa o taiem in 4, morcovul, telina, pastarnacul si patrunjelul

    0 comentarii

  • Supa de praz cu carne tocata si branza

    Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline și apă. Între timp ciupercile uscate se hidratează, în apă fierbinte cca. 10 minute, apoi se mărunțesc și se adaugă peste amestecul

    0 comentarii

  • Ciorba de pui cu cartofi si legume

    Se fierbe puiul in apa cu putina sare si o lingura de ulei, se ia spuma lasata de carne si dupa ce a fiert, se scoate puiul pe o farfurie. In aceeasi apa se pun la fiert ceapa, morcovul si ardeii tocati, dupa aceea se adauga cartofii si rosiile pisate.

    0 comentarii

  • Zeama de peste

    Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si se strecoara zeama, in ea se pune orezul si se pune iar pe foc, la foc potrivit. Se curata ceapa, se toaca julien si se

    0 comentarii

  • Supa bulgareasca de linte si macrou afumat

    Se toaca morcovul, ardeiul si tija de apio marunt si se pun la fiert impreuna cu lintea rosie intr-un litru de apa. Dupa ce au fiert legumele, se adauga mazarea congelata. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline impreuna cu boiaua afumata si curcuma si

    0 comentarii

  • Ciorba de vacuta

    Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din carnea fiarta. Legumele se curata si se taie cubulete, apoi intr-o oala se pun la calit pentru 5 minute, apoi se sting

    0 comentarii

  • Ciorba de ied

    Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga ceapa taiata marunt, ardeiii de asemenea, radacinoasele eu le dau pe razatoarea mare sau taiate

    0 comentarii

  • Bors de miel

    Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa ce da in clocot, aruncam apa, punem alta (fierbinte) si mai lasam la fiert cca. 40 de minute. Se spumeaza ocazional,

    0 comentarii

  • Supa crema de spanac si coaste de miel

    Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele de miel intr-un vas mai mare, adaugam vinul, uleiul de masline, cimbrisorul, apoi asezonam cu sare si piper. Acoperim

    0 comentarii

  • Ciorba dulce de miel

    După ce au stat la marinat bucățile de carne pentru ciorbă, cca. 48 de ore, se scot din marinadă, se trec sub jet de apă rece, apoi se pun la fiert în apă rece, atenție fără sare și se lasă la fiert cca. 35, semiacoperit, la foc mediu.

    0 comentarii

  • Bors cu carne de miel

    Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Între timp, mațele de miel se curăță bine, adică se umplu cu apă rece, apoi

    0 comentarii

  • Supa crema de somon

    Curatam legumele, apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete, iar morcovul rondele. Indepartam cotorul si semintele ardeilor copti si ii taiem fasii. Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute, apio si morcovul. Dupa

    0 comentarii

  • Ciorba cu carnati de bere

    Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei. Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii. Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta. Se

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.