Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura, apoi se scoate.
Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura, apoi se scoate si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt, fasolea verde pastai, spanacul piure, rosiile cherry taiate in sferturi si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi.
Adaugam un praf de condimente, lingurita de legume deshidratate fara sare, adaugam 300 ml apa, amestecam, potrivim de sare si lasam sa fiarba inabusit pana scade zeama la jumatate.
Intre timp patrunjelul spalat si scurs se taie marunt si se da la blender cu usturoiul, un strop de ulei de masline si cateva bucatele de afumatura. Din amestecul-pasta obtinut, oprim jumatate de cantitate pe care o amestecam cu untul moale, la temperatura camerei.
Cealalta jumatate o lasam in cana si adaugam peste ea legumele din tigaie si le blenduim bine pana obtinem o crema fina.
Aceasta supa se serveste afumatura rumenita, presarata deasupra si cu paine prajita unsa cu untul aromat pregatit. Este o supa foarte delicioasa!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii