Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura, apoi se scoate.
Se incinge un strop de ulei si se rumeneste un pic afumatura, apoi se scoate si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt, fasolea verde pastai, spanacul piure, rosiile cherry taiate in sferturi si 2-3 rondele de ardei iute fara samburi.
Adaugam un praf de condimente, lingurita de legume deshidratate fara sare, adaugam 300 ml apa, amestecam, potrivim de sare si lasam sa fiarba inabusit pana scade zeama la jumatate.
Intre timp patrunjelul spalat si scurs se taie marunt si se da la blender cu usturoiul, un strop de ulei de masline si cateva bucatele de afumatura. Din amestecul-pasta obtinut, oprim jumatate de cantitate pe care o amestecam cu untul moale, la temperatura camerei.
Cealalta jumatate o lasam in cana si adaugam peste ea legumele din tigaie si le blenduim bine pana obtinem o crema fina.
Aceasta supa se serveste afumatura rumenita, presarata deasupra si cu paine prajita unsa cu untul aromat pregatit. Este o supa foarte delicioasa!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii