autor:

Burcea_Vasilica

» » , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Ciorba ardeleneasca de oase afumate

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2019

Ingrediente
1 kg oase afumate de porc, 1 l bors, 2 cepe mari, 2 morcovi mari, 1 ceasca orez, 300 ml smantana grasa, 3 galbenusuri, Sare, piper, Patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .

Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata.

Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert.

Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.

Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.

Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.

Se mai lasa borsul sa dea un clocot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de oase afumate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba ardeleneasca de oase afumate la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7 l

Ciorba ardeleneasca de oase afumate la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7 l

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert in slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l Se toaca

53 voturi    2 comentarii
4h 10 min
Slow Cooking
Supa de peste siciliana

Supa de peste siciliana

Se taie: ceapa in patratele mici, morcovi in rondele de 2-3 mm, feniculul in fidelute, rosiile in

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg oase afumate de porc
  • 1 l bors
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceasca orez
  • 300 ml smantana grasa
  • 3 galbenusuri
  • Sare
  • piper
  • Patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba cu perisoare de curcan