autor:

Burcea_Vasilica

» » , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Ciorba ardeleneasca de oase afumate

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2019

Ingrediente
1 kg oase afumate de porc, 1 l bors, 2 cepe mari, 2 morcovi mari, 1 ceasca orez, 300 ml smantana grasa, 3 galbenusuri, Sare, piper, Patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .

Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata.

Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert.

Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.

Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.

Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.

Se mai lasa borsul sa dea un clocot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de oase afumate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de Pasare

Supa de Pasare

Se pregateste din clapon sau gaina.Se curata pasarea bine(sau daca este cumparata de la supermarket

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
ciorba de fasole

ciorba de fasole

se pune uleiul peste se taie zarzavatul marunt si se pune intro oala la calit cand se inmoaie se

0 voturi    1 comentariu
50h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg oase afumate de porc
  • 1 l bors
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceasca orez
  • 300 ml smantana grasa
  • 3 galbenusuri
  • Sare
  • piper
  • Patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

12 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spal? bine, se taie buc??ele ?i se pune la fiert într-o oal? cu ap? rece ?i o linguri?? de sare se lasa sa dea in 2-3

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supa cu carne