autor:

Burcea_Vasilica

» » , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Ciorba ardeleneasca de oase afumate

Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Burcea_Vasilica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2019

Ingrediente
1 kg oase afumate de porc, 1 l bors, 2 cepe mari, 2 morcovi mari, 1 ceasca orez, 300 ml smantana grasa, 3 galbenusuri, Sare, piper, Patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert .

Dupa ce au fiert oasele in prima apa, se indeparteaza spuma, se scurg si se pun iar la fiert in apa curata.

Se toaca ceapa marunt, se da morcovul pe razatoare si se adauga impreuna cu orezul la fiert.

Se testeaza zeama si se condimenteaza cu sare si piper.

Se fierbe borsul separat si apoi se adauga peste restul ingredientelor.

Frecam bine smantana cu galbenusurile de ou si un praf de piper si apoi adaugam peste bors.

Se mai lasa borsul sa dea un clocot. La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de oase afumate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba ardeleneasca de oase afumate la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7 l

Ciorba ardeleneasca de oase afumate la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7 l

Se spala bine oaselele afumate si se pun la fiert in slow cooker Crock-Pot digital 4.7 l Se toaca

55 voturi    2 comentarii
4h 10 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • nico , 29 martie 2020

    aceiasi ciorba care nu este ardeleneasca

  • Heather , 07 februarie 2020

    Cit timp se fierb oasele in prima apa ,apoi se arunca se pun in alat apa iar la fiert, pentru cit timp ? fiti mai pe intelesul tuturor , Gustos.ca

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg oase afumate de porc
  • 1 l bors
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceasca orez
  • 300 ml smantana grasa
  • 3 galbenusuri
  • Sare
  • piper
  • Patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Burcea_Vasilica
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

18 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Se caleste pieptul de pui impreuna cu ardeiul si ciupercile in unt apoi adaugi orezul si mai calesti

21 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

nico

aceiasi ciorba care nu este ardeleneasca

Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Bogracs