Ciorba de miel

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ciorba de miel

Ingrediente

  • 1 Kg carne de miel cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina radacina
  • 1 lingurita tarhon conservat
  • 20 g orez
  • 50 ml.smantana
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt si din cand in cand se aduna spuma care se formeaza deasupra. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se scoate se curata de pe os si se taie in bucati mici si se pune in apa in care a fiert impreuna cu morcovul, telina, taiate marunt, se adauga orezul si tarhonul se lasa la fiert pana cand sunt gata.

Apoi se ia oala de pe foc, se amesteca smantana cu un galbenus de ou si putin lichid din oala, se adauga in ciorba si se amesteca bine pana cand se incorporeaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise