Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt.
Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt si din cand in cand se aduna spuma care se formeaza deasupra. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se scoate se curata de pe os si se taie in bucati mici si se pune in apa in care a fiert impreuna cu morcovul, telina, taiate marunt, se adauga orezul si tarhonul se lasa la fiert pana cand sunt gata.
Apoi se ia oala de pe foc, se amesteca smantana cu un galbenus de ou si putin lichid din oala, se adauga in ciorba si se amesteca bine pana cand se incorporeaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii