Ciorba de miel

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ciorba de miel

Ingrediente

  • 1 Kg carne de miel cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina radacina
  • 1 lingurita tarhon conservat
  • 20 g orez
  • 50 ml.smantana
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine carnea si se pune la fiert in 2 litri de apa cu sare si ceapa taiata marunt si din cand in cand se aduna spuma care se formeaza deasupra. Cand carnea este fiarta pe trei sferturi, se scoate se curata de pe os si se taie in bucati mici si se pune in apa in care a fiert impreuna cu morcovul, telina, taiate marunt, se adauga orezul si tarhonul se lasa la fiert pana cand sunt gata.

Apoi se ia oala de pe foc, se amesteca smantana cu un galbenus de ou si putin lichid din oala, se adauga in ciorba si se amesteca bine pana cand se incorporeaza.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura