Prazul se taie felii foarte foarte subtiri.
Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina daca folosim o sita cu orificii mari.
In vasul de gatit punem uleiul si adaugam prazul. Lasam sa se caleasca pana cand se inmoaie. Adaugam si carnea si o lasam putin sa se caleasca dupa care adaugam apa, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana cand este fiarta carnea.
Vom adauga in ciorba branza topita, potrivim gustul acrisor cu bors sau sare de lamaie. Dupa cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii