Prazul se taie felii foarte foarte subtiri.
Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina daca folosim o sita cu orificii mari.
In vasul de gatit punem uleiul si adaugam prazul. Lasam sa se caleasca pana cand se inmoaie. Adaugam si carnea si o lasam putin sa se caleasca dupa care adaugam apa, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana cand este fiarta carnea.
Vom adauga in ciorba branza topita, potrivim gustul acrisor cu bors sau sare de lamaie. Dupa cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii