autor:

LUBITA

» » , , , Retete de Pasti, Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Supe de carne

Ciorba de ied

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2018

Ingrediente
1-2 kg carne de ied pentru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 felie de telina, 1 pastarnac, 1 dovlecel, 1 ardei gras, 1 ardei iute, 1 ceasca pasta de ardei, 3 leg.stevie, 3 leg.patrunjel, 2-3 cartofi, 1 lingura orez, leustean uscat sau congelat, 2 l de bors (dupa gust pentru o oala de 8 l)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga ceapa taiata marunt, ardeiii de asemenea, radacinoasele eu le dau pe razatoarea mare sau taiate si ele cubulete, dovlecelul la fel; se lasa pe foc 30 min, se adauga apoi cartofii taiati sferturi, pasta de ardei, stevia curatata de nervurile groase, spalata, taiata, patrunjelul de asemenea, 1 lingura rasa cu sare si se lasa pe foc in continuare 20 min.

Se adauga apoi borsul fiert separat, orezul, se potriveste de gust, se adauga leusteanul, iar dupa cateva clocote, se opreste focul si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ied" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de ied

Ciorba de ied

Spalam oasele bine sub jetul de apa calda. Intr-o oala punem cam 6 litri de apa, dam drumul oaselor

16 voturi    3 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de ied

Ciorba de ied

Pregatim aragazul si o oala mare in care turnam cam 6 Litri de apa rece si punem o lingurita cu sare. Adaugam

6 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1-2 kg carne de ied pentru bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceasca pasta de ardei
  • 3 leg.stevie
  • 3 leg.patrunjel
  • 2-3 cartofi
  • 1 lingura orez
  • leustean uscat sau congelat
  • 2 l de bors (dupa gust pentru o oala de 8 l)

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba dulce de miel Ciorba dulce de miel

După ce au stat la marinat bucățile de carne pentru ciorbă, cca. 48 de ore, se scot din marinadă, se trec sub jet de apă rece,

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Supa de gaina de casa