Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de ied

Ingrediente

  • 1-2 kg carne de ied pentru bors
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceasca pasta de ardei
  • 3 leg.stevie
  • 3 leg.patrunjel
  • 2-3 cartofi
  • 1 lingura orez
  • leustean uscat sau congelat
  • 2 l de bors (dupa gust pentru o oala de 8 l)

Mod de preparare

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga ceapa taiata marunt, ardeiii de asemenea, radacinoasele eu le dau pe razatoarea mare sau taiate si ele cubulete, dovlecelul la fel; se lasa pe foc 30 min, se adauga apoi cartofii taiati sferturi, pasta de ardei, stevia curatata de nervurile groase, spalata, taiata, patrunjelul de asemenea, 1 lingura rasa cu sare si se lasa pe foc in continuare 20 min.

Se adauga apoi borsul fiert separat, orezul, se potriveste de gust, se adauga leusteanul, iar dupa cateva clocote, se opreste focul si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor