Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.
Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei. Adaugam morcovul si telina si lasam sa se inmoaie .Carnea de porc si pui taiata bucati se aduga peste legume si lasam cateva min pana cand carnea se albeste .
Varza tocata se pune in oala peste carne.Adaugam pasta de ardei,piperul,rosiile taiate cuburi,sosul de rosii si completam cu apa cat sa avem suficienta zeama pentru cand mancarea va fi gata.
Dupa ce varza si carnea sunt fiarte, vom adauga carnatul taiat felii si mai lasam doar cateva mancam 10-15)
Daca mai este necesar, vom adauga sare si eventual zeama de varza. Aici depinde de cat de acra este varza si cat ne place noua supa de acra.
La final adaugam si mararul tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii