Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.
Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei. Adaugam morcovul si telina si lasam sa se inmoaie .Carnea de porc si pui taiata bucati se aduga peste legume si lasam cateva min pana cand carnea se albeste .
Varza tocata se pune in oala peste carne.Adaugam pasta de ardei,piperul,rosiile taiate cuburi,sosul de rosii si completam cu apa cat sa avem suficienta zeama pentru cand mancarea va fi gata.
Dupa ce varza si carnea sunt fiarte, vom adauga carnatul taiat felii si mai lasam doar cateva mancam 10-15)
Daca mai este necesar, vom adauga sare si eventual zeama de varza. Aici depinde de cat de acra este varza si cat ne place noua supa de acra.
La final adaugam si mararul tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii