Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 750 g carne vitel
  • 1.7 l supa vita
  • 200 g morcovi
  • 400 g cartofi
  • 2 cepe medii
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 2 catei mari de usturoi pisati
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita faina
  • 1 frunza dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 lingurita rasa sare

Mod de preparare

Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker Crock-Pot Express ceapa, cartofii, morcovii si adaugam pasta de ardei. Vom pune in vas boia dulce si iute, faina, usturoiul pisat, sare si boabele de piper, chimenul macinat si frunza de dafin, apoi bucatile de carne.Turnam supa sau apa, avand grija sa nu depasim limita maxima indicata pe interiorul vasului. Fixam capacul aparatului Multicooker Crock-Pot Express, punand sageata la inceput in dreptul lacatului deschis si rotind pana ajunge la lacat inchis. Pornim aparatul apasand tasta “supa”.

Pentru inceput apare pe ecran functia de incalzire, apoi continua programul de pregatire a supei intr-un interval de doar 30 minute.

Incredibil cat de repede si de bine a fost fiarta carnea, iar gustul supei gulas a iesit senzational.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise