Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/4 radacina de telina
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • sare si piper, dupa gust
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare.

Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat.

Se seteaza pe SOUP pe 15 minute si se apasa pe START.

Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie. Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.

Folositi o manusa de bucatarie, in caz ca mai are abur.

Se deconecteaza aparatul de la sursa de curent.

Se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.

Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.

Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.

Se toarna usor in aparatul Multicooker Crock-Pot Express si se amesteca.

Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.

La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.

Se presara patrunjel tocat si se serveste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise