Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/4 radacina de telina
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • sare si piper, dupa gust
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare.

Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat.

Se seteaza pe SOUP pe 15 minute si se apasa pe START.

Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie. Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.

Folositi o manusa de bucatarie, in caz ca mai are abur.

Se deconecteaza aparatul de la sursa de curent.

Se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.

Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.

Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.

Se toarna usor in aparatul Multicooker Crock-Pot Express si se amesteca.

Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.

La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.

Se presara patrunjel tocat si se serveste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise