Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune.
Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare.
Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat.
Se seteaza pe SOUP pe 15 minute si se apasa pe START.
Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie. Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.
Folositi o manusa de bucatarie, in caz ca mai are abur.
Se deconecteaza aparatul de la sursa de curent.
Se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.
Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.
Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.
Se toarna usor in aparatul Multicooker Crock-Pot Express si se amesteca.
Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.
La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.
Se presara patrunjel tocat si se serveste.
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii