autor:

cartederetete.ro

» » , , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Multicooking, Supe de carne

Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express

Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2018

Ingrediente
2 pulpe de pui, 1 piept de pui, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 ceapa, 1/4 radacina de telina, 200 g smantana, 2 galbenusuri, 3 catei de usturoi, 1 lamaie, sare si piper, dupa gust, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui si legumele curatate se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX. Se adauga, dupa gust, sare.

Se conecteaza multicooker-ul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat.

Se seteaza pe SOUP pe 15 minute si se apasa pe START.

Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie. Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.

Folositi o manusa de bucatarie, in caz ca mai are abur.

Se deconecteaza aparatul de la sursa de curent.

Se scoate carnea si legumele. Pieptul de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.

Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.

Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.

Se toarna usor in aparatul Multicooker Crock-Pot Express si se amesteca.

Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.

La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.

Se presara patrunjel tocat si se serveste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui radauteana la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede.

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
Supa de pui cu tarhon si crutoane

Supa de pui cu tarhon si crutoane

Tocati ceapa marunt si puneti la calit cu untul. Cand ceapa s-a calit, taiati puiul in fasii subtiri

5 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de cartederetete.ro
Faloodeh

Faloodeh

Din apa si zahar se face un sirop. Se amesteca aceste doua ingrediente si se pun intr-o oala pe foc.Se

4 voturi    3 comentarii
4h
Inghetate
Faloodeh cu mere

Faloodeh cu mere

Se da marul pe razatoare si se stoarce felia de lamaie verde,ca sa nu se oxideze. Se adauga apa

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Ficatei prajiti

Ficatei prajiti

Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare

Va spuneam eu ca in bucataria mea se intalnesc 3 stiluri , 3 regiuni: Oltenia, Cluj si Bistrita. Si de fiecare data rezulta retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Supa cu taitei