Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.
Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie.
Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie bucățele, de această dată.
Verdețurile se curăță, se spală apoi se toacă mărunt.
Toate acestea se călesc scurt în puțin ulei de floarea soarelui și apă, apoi se adaugă la ciorba de mai sus. Se asezonează de sare, piper și se lasă la fiert cca. 25 de minute.
Se drege cu gălbenuș de ou bătut cu smântână doar înainte de a fi servită, spre a se evita îmbrânzirea ciorbei.
Se servește fierbinte cu leuștean tocat mărunt, ardei iute, oțet sau zeamă de lâmăie, după gustul fiecăruia.
Spor și poftă bună!
Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.
Castraveti murati la soareReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porc
Comentarii
Adaugă comentariu