autor:

Fara foto

» » , , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne, Supe de carne

Ciorba de miel

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2020

Ingrediente
bucati de miel (eu am folosit coasta si de pe la coada), 2 cepe verzi, 1 morcov, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, 1/2 pastarnac, 100 - 150 gr rosii decojite, 1/2 legatura patrunjel, 3-4 crengute leustean, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne le taiem potrivit de mari si le spalam.

Intr-o oala punem la fiert 5-6 litri de apa.

Cand da in clocot, dam drumul bucatilor de carne.

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, decojim morcovul, il taiem bucatele mici.

Ardeiul rosu, verde si rosiile decojite le facem cubulete.

Curatam pastarnacul, il maruntim, patrunjelul verde il tocam marunt, indepartand cozile.

Spumam bine ciorba, de cate ori este nevoie cu o paleta.

Dupa ce am spumat, adaugam ceapa verde, morcovul, ardeii si pastarnacul.

Acoperim cu un capac, potrivim focul si lasam sa fiarba.

Incercam carnea si cand este fiarta mai bine de jumatate, punem patrunjelul si rosiile. Dam gust cu sare si piper.

Mai fierbem pana carnea este bine patrunsa, daca mai este nevoie mai adaugati apa clocotita.

La final dam drumul crengutelor de leustean, luam oala de pe foc si o acoperim cam 15 minute.

Se serveste fierbinte cu ceapa verde, smantana sau ardel iute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata... Zarzavatul se

33 voturi    6 comentarii
1h
Retete de Pasti
Ciorba dulce de miel

Ciorba dulce de miel

După ce au stat la marinat bucățile de carne pentru ciorbă, cca. 48 de ore, se scot din marinadă,

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • bucati de miel (eu am folosit coasta si de pe la coada)
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 pastarnac
  • 100 - 150 gr rosii decojite
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3-4 crengute leustean
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa de bibilica Supa de bibilica

Am vrut ceva mai deosebit si usor pentru sarbatorile pascale. Am contactat furnizorul si am primit o bibilica minunata! Nu este complicat,

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Retete de Pasti
SUPA DE PUI