Tocam cubulete telina, pastarnacul, morcovii si 2 cepe.
Tocam cubulete telina, pastarnacul, morcovii si 2 cepe. Eu am avut ardei tocat congelat. Intr-o oala mai mare, punem legumele tocate, putin ulei si 2.5-3 l apa. Punem oala pe foc si fierbem 30-40 minute.
Intre timp, pregatim perisoarele. Eu am folosit carne tocata de porc si vita. Amestecam carnea tocata cu o ceapa tocata marunt, orezul spalat, un ou, sare, cimbru, boia dulce, patrunjel. Cu mainile umezite, formam perisoarele.
Peste legume, adaugam si rosiile (eu am avut din cele facute in casa pentru iarna). Lasam sa mai dea cateva clocote, apoi adaugam perisoarele. Cand se ridica perisoarele, adaugam si zeama de varza si mai lasam sa fiarba circa 30 de minute. Adaugam si leusteanul si mai lasam sa dea cateva clocote. Daca este nevoie, mai adaugam sare. Oprim focul si adaugam patrunjel tocat.
Servim ciorbita cu ardei iute la otet si smantana.
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii