autor:

PanaCris

» » , , , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne, Supe de legume

Supa de praz cu carne tocata si branza

Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PanaCris (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2018

Ingrediente
Praz 1 bucată,, Ceapă chives câteva fire,, Ardei gras roșu 1 bucată,, Carne tocată (vită+porc) cca. 250 g,, Morcov 1 bucată,, Ciuperci uscate cca. 50 g,, Ulei de măsline 2 linguri,, Sare de mare,, Piper proaspăt măcinat,, Brânză topită cu smântână 1 baton sau cașcaval ras, amestecat cu smântână cca. 100 g

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline și apă. Între timp ciupercile uscate se hidratează, în apă fierbinte cca. 10 minute, apoi se mărunțesc și se adaugă peste amestecul de zarzavaturi. Se adaugă carnea tocată, se amestecă energic, cât să se înglobeze toate ingredientele, apoi se se asezonează de sare și piper, se adaugă cca. 2000 ml apă rece și se lasă la fiert la foc mic, semicoperit, aproximativ 35 de minute.

Apoi se adaugă amestecul de brânză topită sau cașcaval cu smântână, amestecându-se până ce se înglobează în supă.

Supa se servește fierbinte cu verdeță.

Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu carne tocata si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Vreți să vă spun câteva secrete despre ghebe? Ghebele sau opinticile, cum li se mai spune,

5 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa cu taitei

Supa cu taitei

Taiem pieptul de pui bucatele mici si il punem la fiert, in apa rece cu sare. Spalam legumele.

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Praz 1 bucată,
  • Ceapă chives câteva fire,
  • Ardei gras roșu 1 bucată,
  • Carne tocată (vită+porc) cca. 250 g,
  • Morcov 1 bucată,
  • Ciuperci uscate cca. 50 g,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Brânză topită cu smântână 1 baton sau cașcaval ras
  • amestecat cu smântână cca. 100 g

Raporteaza reteta

Retete
de PanaCris
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata dovleceii, vinetele si ardeii. Se taie vinetele felii lungi si se dau cu sare. Dupa 10

5 voturi    5 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Prăjitură cu gem şi nuci

Prăjitură cu gem şi nuci

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt

9 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de fasole galbena Ciorba de fasole galbena

Pentru că este sezonul legumelor proaspete de tot felul, am ales să pregătesc o ciorbă de fasole galbenă, cu dovlecel. Se curăță

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti
Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute.

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supă cremă de cartofi