Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curatate si maruntite se calesc in putin ulei de masline si apa.
Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline și apă. Între timp ciupercile uscate se hidratează, în apă fierbinte cca. 10 minute, apoi se mărunțesc și se adaugă peste amestecul de zarzavaturi. Se adaugă carnea tocată, se amestecă energic, cât să se înglobeze toate ingredientele, apoi se se asezonează de sare și piper, se adaugă cca. 2000 ml apă rece și se lasă la fiert la foc mic, semicoperit, aproximativ 35 de minute.
Apoi se adaugă amestecul de brânză topită sau cașcaval cu smântână, amestecându-se până ce se înglobează în supă.
Supa se servește fierbinte cu verdeță.
Spor și poftă bună!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii