Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curatate si maruntite se calesc in putin ulei de masline si apa.
Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline și apă. Între timp ciupercile uscate se hidratează, în apă fierbinte cca. 10 minute, apoi se mărunțesc și se adaugă peste amestecul de zarzavaturi. Se adaugă carnea tocată, se amestecă energic, cât să se înglobeze toate ingredientele, apoi se se asezonează de sare și piper, se adaugă cca. 2000 ml apă rece și se lasă la fiert la foc mic, semicoperit, aproximativ 35 de minute.
Apoi se adaugă amestecul de brânză topită sau cașcaval cu smântână, amestecându-se până ce se înglobează în supă.
Supa se servește fierbinte cu verdeță.
Spor și poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii