Se spala aripioarele si se pun la fiert cu putina sare.
Se spala aripioarele si se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce dau in clocot aripioarele, se aduna spuma cu supiera.
Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa.
Se lasa pe foc pana fierb si legumele, apoi se bate un ou zdrente si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.
La final se adauga leustean verde tocat marunt.
Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii