Salamul (sau carnatii) il taiem rondele si il injumatatim, apoi il prajim putin ca sa isi dezvolte aroma.
Salamul (sau carnatii) il taiem rondele si il injumatatim, apoi il prajim putin ca sa isi dezvolte aroma.
In oala de supa punem rosiile,, nautul bine scurs, varza taiata marunt, salamul prajit, chilli si apa necesara, apoi lasam sa fiarba.
Este gata in 15 minute , cand este fiarta varza. Asezonam.
Dupa ce s-au fiert toate, lasam 10 minute sa se odihneasca pina prajim bagheta pe care am taiat-o oblic.
Frecam feliile de bagheta cu usturoi si le ungem cu un strat subtire de tot de unt.
Servim supa alaturi de bagheta prajita.
Pofta buna sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii