Salamul (sau carnatii) il taiem rondele si il injumatatim, apoi il prajim putin ca sa isi dezvolte aroma.
Salamul (sau carnatii) il taiem rondele si il injumatatim, apoi il prajim putin ca sa isi dezvolte aroma.
In oala de supa punem rosiile,, nautul bine scurs, varza taiata marunt, salamul prajit, chilli si apa necesara, apoi lasam sa fiarba.
Este gata in 15 minute , cand este fiarta varza. Asezonam.
Dupa ce s-au fiert toate, lasam 10 minute sa se odihneasca pina prajim bagheta pe care am taiat-o oblic.
Frecam feliile de bagheta cu usturoi si le ungem cu un strat subtire de tot de unt.
Servim supa alaturi de bagheta prajita.
Pofta buna sa aveti !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii