163
retete

»

Delicii sanatoase de la bloggeri

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Supa crema de broccoli si cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

     Cum se face supa crema de broccoli si cartofi. Setam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul Brown/Sote. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor. Punem untul, apasam

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele). Se amesteca bine cu sare, apoi se lasa la scurs intr-o sita 20-30 minute Legumele pentru supa se curata, se taie

    0 comentarii

  • Bame cu naut gatite la Multicooker Crock-Pot Express

    Pentru inceput se seteaza Multicooker-ul CrockPot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 10 minute si se apasa START. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor si pe ecran va aparea

    0 comentarii

  • Tocanita de galbiori la Multicooker Crock-Pot Express

    Gălbiorii se curăță bine, se taie cuburi mari. Se pot spăla sub jet puternic de apă, apoi se lasă la scurs. Hribii se scot din conservă, se taie cuburi. Ceapa și morcovul se curăță, se spală și se toacă mărunt. Pătrunjelul se

    0 comentarii

  • Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

    Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează aparatul de gatit sub presiune Multicooker Crock-Pot Express la o sursă de curent. Se desface și se scoate capacul

    0 comentarii

  • Tarta cu legumele toamnei

    Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron faina, untul, sarea si apa rece. Framantam bine cu mana ingredientele pana ne rezulta un aluat ferm. Infoliem aluatul

    0 comentarii

  • Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

    Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte. *Pregatim

    0 comentarii

  • Supa de ardei umpluti

    Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează de sare, piper si boia, apoi se adaugă apă și se lasă

    0 comentarii

  • Pere posate in vin

    Curatam perele de coaja si cu ajutorul unei lingurite, scobim cotorul cu grija, pentru a le mentine intregi. Le punem apoi intr-o oala adanca, dar nu prea mare, atat cat sa incapa. Taiem felia de ananas in 4 si o adaugam in oala cu pere impreuna cu feliile

    0 comentarii

  • Crema de dovleac copt cu sofran si ciuperci de padure

    Se coace dovleacul in cuptor pana devine moale. Se curata legumele de coaja, se apala si se taie rondele. Se pune legumele taiate si curatate intr-o oala, se adauga dovleacul copt, ciupercile,sofranul si apa sau supa de pui. Se pune capac si se fierbe

    0 comentarii

  • Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

    Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de coaja cartofii si se zdrobesc ca pentru piure. Eu am folosit o presa pentru cartofi. Se lasa sa se raceasca. Se adauga restul

    0 comentarii

  • Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

    Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod de preparare: Pilaful: Se pune apa la fiert, iar cand incepe se fiarba, se adauga legumele taiate grosier.

    0 comentarii

  • Supa crema cu varza de Bruxelles

    Toate legumele curatate, spalate, taiate, verzele curatate de frunzele galbene, se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si putina sare pe foc si se lasa la fiert 40 min, la foc mic. Dupa ce totul este fiert, se strecoara fara sa se arunce apa, se

    0 comentarii

  • Supa crema de porumb si cartof dulce (vegana)

     Încinge o cratiță neaderentă, adaugă uleiul de măsline și cel de floarea soarelui. Toci ceapa cubulețe și morcovul grosier, și le pui la călit în uleiul încins două minute (cât să se înmoaie puțin). Adaugi

    0 comentarii

  • Ciorba cu coltunasi

    Aluat coltunasi: Pui faina intr-un bol, faci o gaura in mijloc si adaugi ouale batute. Inglobezi faina in ouale batute prin miscari circulare. Daca e cazul adaugi cele 3 linguri de apa, daca nu continuam sa framantam pana cand obtinem un aluat omogen.

    0 comentarii

  • Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

    Încingi o tigaie neaderentă, adaugi uleiul de măsline și ceapa tăiată cubulețe peste care presari puțină sare. Lași ceapa să se înmoaie puțin (1-2 minute), amestecând continuu. Adaugi ardeiul gras, chimenul, boiaua si amesteci

    0 comentarii

  • Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

    Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și lase sucul, timp în care pregătim și restul îngredientelor. Scurgem fileul de ton și îl stropim

    0 comentarii

  • Supa crema de cartofi mov si hrisca

    Hrisca trebuie spalata in multe ape reci pentru ca are multe impuritati. Dupa ce este scursa bine, se pune intr-un bol si se acopera cu apa, apoi se lasa deoparte 3-4 h. Dupa acest timp, se pun in oala toate legumele curatate, spalate, taiate, de la ceapa

    0 comentarii

  • Guguluf aperitiv din dovleac

    Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit cca. 10 min la foc mic, neacoperit. În compoziția

    0 comentarii

  • Orez cu rosii deshidratate si ciuperci in sos de zacusca

    Spălăm orezul și îl lăsăm în apă rece, până pregătim restul ingredientelor. Curățăm, spălăm și tocăm legumele în cuburi, respectiv, rondele. Desfacem zacusca si aducem restul ingredientelor pe masa de lucru. Punem

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.