231
retete

»

Delicii sanatoase de la bloggeri

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Chilli con carne la slow cooker Crock Pot

    Fasolea roșie se curăță, spală și se pune la hidratat peste noapte in apă rece. Ardeiul kapia, ceapa și prazul curățate și tocate mărunt se călesc în puțin untdelemn și apă, la foc mediu, neacoperit cca. 10 minute. Se adaugă carnea

    0 comentarii

  • Osso buco, gatit lent la Multicooker-ul Crock-Pot Express

    Bucatile de rasol se dau prin faina alba. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Asaza bucatile de rasol,

    0 comentarii

  • Cartofi mov, morcovi, ardei kapia si aliacee la slow cooker Crock Pot

    •Inițial cartofii mov se fierb în coajă pe modulul High, cca. 3 ore, asezonați cu sare de mare și cca. 1000 ml apă rece. •Apoi se scot se lasă la răcit, cca. 60 minute sau cel mai bine pămâ a doua zi, apoi se curăță de

    0 comentarii

  • Mancare de fasole galbena la slow cooker Crock Pot

    Aveam multe treburi de făcut, așa că am apelat la slow cookerul Crock Pot pentru o mâncare simplă. De obicei călesc legumele la mâncare, acum fiind la crock-pot, au fost toate gătite pe îndelete, însă am fost surprinsă ce

    0 comentarii

  • Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

    Ciupercile se spala, se curata de impuritati si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se taie marunt, iar cartoful se curata si se toaca cubulete. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia

    0 comentarii

  • Salata cu ton, avocado si mozzarella

    Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti. Il taiati cuburi mai mari si il stropiti cu zeama de lamaie. Rosiile cherry le taiati pe jumatate, le adaugati peste avocado. Puneti si

    0 comentarii

  • Vinete cu cartofi in straturi la cuptor

    Spalati cartofii, ii puneti intr-o cratita la fiert. Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa, ii lasati sa se racoreasca 10-15 minute. Ii decojiti si ii taiati felii pe rotund. Vinetele le spalati, le taiati rondele potrivit de subtiri. Le presarati

    0 comentarii

  • Supa crema de ciuperci cu crutoane

    Perfectă mai ales vara, servită atât caldă, cât și rece, supa cremă de ciuperci este o idee ideală pentru o masă ușoară. Se pun cartofii la fiert in apa cu sare. Ciupercile se taie in sferturi sau felii, iar ceapa julien. Intr-o

    0 comentarii

  • Spanac scazut, cu smantana

    O idee perfectă pentru vară, spanacul rămâne mereu o varianta sănătoasă și gustoasă pentru o masă ușoară. Am folosit spanac congelat, dar dacă folosiți spanac proaspăt este indicat sa îl opăriți puțin înainte și sa

    0 comentarii

  • Limonada de pepene

    Lamaile se storc bine si se amesteca cu zaharul. Separat, pepenele se amesteca la blender si se strecoara sucul, care ulterior va fi amestecat cu lamaia. Omogenizam sucul rezultat si adaugam apa cat curpinde (pentru a umple un recipient de maxim 1

    0 comentarii

  • Ciorba cu dovlecel si sfecla rosie

    Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien, apoi si radacina de patrunjel feliute. Calim legumele in 2-3 linguri ulei de masline, le lasam sa se inmoaie putin si adaugam apa. Se curata si se taie sfecla

    0 comentarii

  • Ciorba de loboda

    Se pune uleiul la incins in oala in care urmeaza sa facem ciorba. Morcovii se curata si se taie rondele, ardeiul de taie cubulete, se calesc in uleiul incins pentru 2-3 minute. Se adauga apoi ceapa verde taiata in bucati de aproximativ 1 cm. Se continua

    0 comentarii

  • Supa de rosii cu naut

    Se pune uleiul la incins, se adauga baconul sau sunca taiata fasii. Se prajeste la foc mic pana devine crocanta. Baconul prajit se scoate pe o farfurie. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste 2-3 minute, pana se inmoaie. Se adauga untul si usturoiul

    0 comentarii

  • Quiche cu branzeturi

    Pentru aluat: daca sunteti incepatori in ale bucatariei sau daca va grabiti puteti sa faceti aluatul la un robot de bucatarie. Modul de preparare este unul foarte simplu si nu are cum sa nu va reuseasca. In bolul robotului se pune faina, praful de sare

    0 comentarii

  • Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

    Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute. Se scoate conopida si in aceeasi apa se pun la fiert pastele timp de 5-8 minute. Dupa ce fierb pastele se scurg de apa si se trec sub un jet de apa rece. Se spala rosiile

    0 comentarii

  • Sote de galbiori si ciuperci champignon pe pat de orez

    Se curata ciupercile cu o pensula de eventualele impuritati. Se taie felii ciupercile champignion. Se curata si se taie marunt ceapa rosie si usturoiul. Intr-o cratita punem doua linguri de ulei de masline si calim ciupercile champignion si galbiorii

    0 comentarii

  • Rulada cu ciocolata si capsuni

    Blatul: Separati ouale, mixati galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugati uleiul, siropul de menta si vanilia. La final incorporati faina cernuta si praful de copt. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare, le adaugati in compozitia de

    0 comentarii

  • Tort cu morcovi si nuca

    Blatul: Intr-un bol mixati albusurile cu sarea. Cand incep sa devina spuma, adaugati zaharul brut, treptat, mixati pana obtineti o bezea. Intr-un bol amestecati galbenusurile cu uleiul, le incorporati peste albusuri. Adaugati morcovul ras, amestecati

    0 comentarii

  • Rulouri cu spanac si branza

    Aluatul: Laptele il incalziti putin, untul il topiti. Drojdia o frecati intr-un vas cu zaharul pana se dizolva bine. Intr-un bol puneti faina cernuta si sarea. Adaugati drojdia, amestecati. Puneti oul, laptele caldut treptat. Incepeti si framantati. La

    0 comentarii

  • Salata cu dovlecei la gratar si ton

    Spalam dovlecelul, indepartam capetele, apoi il taiem rondele. Intr-un bol amestecam: sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, busuioc, uleiul si mustarul. Le omogenizam bine, dam drumul dovleceilor si ii amestecam. Ii acoperim si ii dam la frigider

    0 comentarii

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.