175
retete

»

Delicii sanatoase de la bloggeri

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Ciorba de pui cu prune uscate

    Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam de cate ori este nevoie. Adaugam apoi ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume, deasemenea taiate sau date

    0 comentarii

  • Supa-crema de linte rosie

    Lintea o speli si o pui la hidratat intr-o cana de apa rece pentru 30 de minute. Intre timp cureti ceapa si cartoful dulce. Ceapa o lasi intreaga, iar cartoful il tai in sferturi. Pui la fiert lintea, iar separat, ceapa si cartoful. Lasi sa fiarba

    0 comentarii

  • Supa de naut cu varza creata si chorizo

    Salamul (sau carnatii) il taiem rondele si il injumatatim, apoi il prajim putin ca sa isi dezvolte aroma. In oala de supa punem rosiile,, nautul bine scurs, varza taiata marunt, salamul prajit, chilli si apa necesara, apoi lasam sa fiarba. Este gata

    0 comentarii

  • Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjel

    Daca aveti o supa de pui gata facuta o folositi pe aceasta. Daca nu va spun cum am procedat eu… De multe ori folosesc oala sub presiune atunci cand ma grabesc. Am folosit-o si de data aceasta. Deci: tacamul de pui spalat si curatat se pune in oala.

    0 comentarii

  • Crema de legume cu rosii si perisoare de pui

    In oala in care urmeaza sa facem supa, se pun uleiul si untul. Se adauga ceapa si usturoiul tocate fin si se caleste. Se adauga legumele(morcovii si cartofii) curatate si taiate in cuburi. Se calesc legumelele pentru 2-3 minute, se adauga supa de pui si

    0 comentarii

  • Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

    Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa. Adaugam ciupercile taiate felii nu foarte subtiri si lasam sa se caleasca alte 5-7 minute. Spalam orezul in cateva ape si-l adaugam in craticioara in care am calit

    0 comentarii

  • Crema de broccoli cu seminte de dovleac, crutoane si pesto din menta

    In oala in care faceti supa, puneti la incins 2 linguri ulei. Se adauga baconul sau sunca taiata feliute. Se prajeste la foc mic 3-4 minute, pana grasimea incepe sa se topeasca. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste. Cand ceapa este aproape gata

    0 comentarii

  • Somon cu piure de conopida

    Somonul spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune intr-un bol; se adauga putin ulei de masline si 3-4 linguri zeama de lamaie, se maseaza bucatile de peste, se acopera si se lasa la frigider. Conopida desfacuta buchetele, se spala cu apa rece,

    0 comentarii

  • Supa de naut cu paste si spanac

    In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt si cateva linguri cu supa, apoi maghiranul,rozmarin; dupa ce a scazut si ceapa s-a inmuiat, se adauga spanacul, se lasa pe foc, amestecand

    0 comentarii

  • Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

    Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia și ciurecile curățate și tăiate grosier. Se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit acoperit cca. 30 de

    0 comentarii

  • Piept de curcan cu vin alb, mirodenii si portocala

    Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul amestec din mirodeniile care îmi plac într-un borcănel mic. Se aşază piepţii într-o tavă

    0 comentarii

  • Suc verde cu spanac, patrunjel si ghimbir pentru imunitate la Kuvings

    Se spala legumele si fructele. Se curata lamaia si ghimbirul. Se adauga alternativ ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings. Se toarna sucul in pahar si se serveste imediat.  

    0 comentarii

  • Supa crema de broccoli si cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

     Cum se face supa crema de broccoli si cartofi. Setam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul Brown/Sote. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor. Punem untul, apasam

    0 comentarii

  • Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

    Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele). Se amesteca bine cu sare, apoi se lasa la scurs intr-o sita 20-30 minute Legumele pentru supa se curata, se taie

    0 comentarii

  • Bame cu naut gatite la Multicooker Crock-Pot Express

    Pentru inceput se seteaza Multicooker-ul CrockPot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 10 minute si se apasa START. Pe display apare HEAT, iar in momentul in care aparatul este incalzit se va auzi un semnal sonor si pe ecran va aparea

    0 comentarii

  • Tocanita de galbiori la Multicooker Crock-Pot Express

    Gălbiorii se curăță bine, se taie cuburi mari. Se pot spăla sub jet puternic de apă, apoi se lasă la scurs. Hribii se scot din conservă, se taie cuburi. Ceapa și morcovul se curăță, se spală și se toacă mărunt. Pătrunjelul se

    0 comentarii

  • Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

    Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează aparatul de gatit sub presiune Multicooker Crock-Pot Express la o sursă de curent. Se desface și se scoate capacul

    0 comentarii

  • Tarta cu legumele toamnei

    Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron faina, untul, sarea si apa rece. Framantam bine cu mana ingredientele pana ne rezulta un aluat ferm. Infoliem aluatul

    0 comentarii

  • Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

    Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet de apa rece.O strecuram si o lasăm deoparte. Ceapa, usturoiul si ardeiul le curatam si le tăiem cubulete mărunte. *Pregatim

    0 comentarii

  • Supa de ardei umpluti

    Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează de sare, piper si boia, apoi se adaugă apă și se lasă

    1 comentariu

  •   1   2   3   4 »
Adauga reteta
Adauga articol
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail:
Sunt de acord ca datele mele personale sa fie stocate si folosite pentru a primi noutati si oferte comerciale.
Va asiguram ca informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta si in orice moment va puteti schimba opinia facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi.