51
retete

»

Delicii sanatoase de la bloggeri

+ Adauga o reteta

Alte sectiuni
  • Paine Floarea Soarelui

    Aluatul il pregatim in vasul robotului, in care punem pentru inceput laptele caldut, uleiul, sarea si cele doua oua. Adaugam apoi celelalte necesare pentru aluat si dam drumul la robot, 30-60 de secunde incet ,apoi pe programul de framantat. Lasam sa

    0 comentarii

  • Chiftelute manastiresti de post

    Chiftelute manastiresti de post

    Se pune fasolea de seara, la umflat, a doua zi se pune la fiert, dupa 15-20 minute, se scurge, se clateste fasolea si se pune din nou la fiert, in apa fierbinte. Cand incepe sa fiarba, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, curatate si taiate cuburi,

    0 comentarii

  • Tarte cu crema de vanilie si fructe de padure, fara zahar

    Tarte cu crema de vanilie si fructe de padure, fara zahar

    1) Pregateste aluatul de tarte, pe care il vei tine la frigider pana faci cremele. 2) Prepara spuma de fructe, pe care o vei lasa la racit apoi. Intr-o tigaie, pune amestecul de fructe. Adauga 40 de picaturi indulcitor Green Sugar lichid. 3) Da spuma

    1 comentariu

  • Cheesecake cu Fructe de Padure si Crema de Zmeura

    Cheesecake cu Fructe de Padure si Crema de Zmeura

    Pentru crema de zmeură, am topit untul într-o cratiță, am adăugat zmeura, zahăr și am amestecat bine, lăsând la foc mic. Apoi am adăugat gălbenușurile, am amestecat și am lăsat la foc mic, amestecând frecvent și zdrobind

    0 comentarii

  • Chec aperitiv

    Chec aperitiv

    Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron; se adauga maslinele taiate rondele, ouale batute separat, apoi faina, smantana, se omogenizeaza totul foarte bine, se condimenteaza cu

    0 comentarii

  • Chec cu migdale, cocos si roscove

    Chec cu migdale, cocos si roscove

    Se bat albusurile spuma tare, cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, se amesteca usor cu o spatula, incorporand galbenusurile frecate separat cu ulei, cate putin, apoi se adauga faina cu praful de copt, pudra de migdale si se amesteca usor. Se imparte

    0 comentarii

  • Tagliatelle cu varza creata si sunca

    Tagliatelle cu varza creata si sunca

    Prajim feliile de sunca intr-un strop de ulei, apoi le scoatem pe hartie absorbanta si le lasam sa se raceasca, devin mai crocante atunci. Le rupem cand sunt reci. Luam frunzele mai verzi de la varza creata si le oparim in apa cu sare, pina se inmoaie

    0 comentarii

  • Oua cu spanac la cuptor

    Oua cu spanac la cuptor

    Spanacul curatat, spalat, oparit cateva secunde, doar cat isi schimba culoarea, scurs, taiat, se pune in tigaia cu ulei si usturoiul taiat marunt; se lasa pe foc amestecand mereu 3min,la sfarsit se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust. Se imparte

    0 comentarii

  • Salata de cartofi cu sos de avocado

    Salata de cartofi cu sos de avocado

    Se pun in castron cartofii si ouale fierte si taiate cubulete sau rondele, se adauga maslinele si ceapa, de asemenea, taiate rondele, putina sare si piper dupa gust, apoi sosul. Pentru sos, se pune in robot pulpa de avocado, sare, piper dupa gust, ulei,

    0 comentarii

  • Ciocolata alba cu cafea si agrise

    Ciocolata alba cu cafea si agrise

    1. Laptele praf se amesteca cu indulcitorul Green Sugar si cafeaua. 2. Se toarna apa fierbinte cate putin si se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. 3. Se toarna compozitia in forma (noi am folosit o forma de silicon/ vezi poza) si se da la rece.

    0 comentarii

  • Prajitura cu zmeura, fara zahar

    Prajitura cu zmeura, fara zahar

    Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Pune ouale intr-un vas impreuna cu indulcitorul si mixeaza pana cand la suprafata se formeaza spuma. 3. Adauga peste ouale batute faina, cacaoa si bicarbonatul (de amoniu si de sodiu) stins cu

    1 comentariu

  • Mini-torturi dietetice, cu capsune

    Mini-torturi dietetice, cu capsune

    Blat: 1.  Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2.  Separa albusurile de galbenusuri. 3.  Mixeaza galbenusurile spuma cu 25 g indulcitor Green Sugar. 4.  Separat mixeaza albusurile spuma cu praful de sare, adauga apoi

    0 comentarii

  • Rulada de cacao cu crema de fructe de padure

    Rulada de cacao cu crema de fructe de padure

    Se separa albusurile de galbenusuri, in vase separate. Peste galbenusuri se adauga cele 6 linguri de indulcitor natural Green Sugar si se pun la bain marie. Se amesteca pana ce indulcitorul se dizolva, iar galbenusurile devin cremoase. Nu am avut stare

    1 comentariu

  • Cheesecake cu blat de biscuiti - fara coacere

    Cheesecake cu blat de biscuiti - fara coacere

    Intr-un vas termorezistent punem fructele, le amestecam cu indulcitorul, cu zeama de lamaie si le lasam o jumatate de ora, dupa care le punem pe foc mic pana se ingroasa putin siropul. Faramitam biscuiti. Topim untul. Lasam sa se racoreasca untul

    8 comentarii

  • Gem de caise cu indulcitor

    Gem de caise cu indulcitor

    Alegem caisele foarte bine coapte, vor fi mai dulci si mai parfumate si ne vor asigura reusita gemului. Le spalam apoi le desfacem in doua si scoatem samburii. Punem caisele intr-un vas, de preferat unul cu fundul gros ca sa nu se lipeasca gemul si

    6 comentarii

  • Biscuiti digestivi cu agrise

    Biscuiti digestivi cu agrise

    Punem toate ingredientele intr-un bol. Untul trebuie sa fie moale, la temperatura camerei. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena si usor nisipoasa. Luam gramajoare din aluat facem bilute pe care le aplatizam cu palmele. Le asezam in tava tapetata

    6 comentarii

  • Placinte cu Pui si Salsa

    Placinte cu Pui si Salsa

    Am început prin a frământa aluatul. Am amestecat întâi ingredientele uscate: am pus praful de copt peste făină, am adăugat sarea și le-am cernut într-un bol. Am făcut spațiu la mijloc și am adăugat apa caldă, uleiul

    0 comentarii

  • Mini tortulete raw cu menta si ciocolata

    Mini tortulete raw cu menta si ciocolata

    Preparare blat: Intr-un robot cu lama S se maruntesc nucile, curmalele pana devin faina. Se adauga cacao, untul de cacao topit la 40 grade, indulcitorul si se continua procesarea pana cand se obtine un amestec usor lipicios. Se aseaza amestecul obtinut

    2 comentarii

  • Prajiturele cu afine, fara zahar

    Prajiturele cu afine, fara zahar

    Preincalzim cuptorul la 200 de grade Celsius. Intr-un bol mare, mixam untul moale cu indulcitorul Green Sugar cam 2-3 minute. Adaugam ouale si mixam pana compozitia devine omogena. Turnam laptele batut si un pic de esenta de lamaie. Mixam din nou pana

    1 comentariu

  • Panna cotta cu jeleu de mango si portocala

    Panna cotta cu jeleu de mango si portocala

    Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa. Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi fructele bine coapte sunt suficient de dulci. Punem pe foc amestecul

    2 comentarii

  •   1   2   3 »
Adauga reteta
 Abonare newslettere
Vrei sa primesti retete si sfaturi culinare pe email de la Gustos.ro? Spune-ne numele si adresa ta de e-mail: