Vinetele le spalam, iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada.
Vinetele le spalam, iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada. Condimentam cu sare si piper.
Intre feliile de vinete punem cate o felie de rosie, una de jambon si una de mozzarella. Adaugam si cateva feliute de usturoi.
Legam vinetele cu sfoara de bucatarie si le asezam in tava unsa cu ulei de masline.
Stropim vinetele cu putin ulei apoi acoperim cu folie si dam la cuptor, la foc potrivit timp de o ora.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, indepartam folia si lasam sa se rumeneasca putin.
Intre timp pregatim sosul. Curatam usturoiul si il pisam, apoi adaugam iaurtul si putina sare.
Servim vinetele calde, cu sos de iaurt si usturoi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii