Vinetele le spalam, iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada.
Vinetele le spalam, iar apoi le taiem in felii pana aproape de coada. Condimentam cu sare si piper.
Intre feliile de vinete punem cate o felie de rosie, una de jambon si una de mozzarella. Adaugam si cateva feliute de usturoi.
Legam vinetele cu sfoara de bucatarie si le asezam in tava unsa cu ulei de masline.
Stropim vinetele cu putin ulei apoi acoperim cu folie si dam la cuptor, la foc potrivit timp de o ora.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, indepartam folia si lasam sa se rumeneasca putin.
Intre timp pregatim sosul. Curatam usturoiul si il pisam, apoi adaugam iaurtul si putina sare.
Servim vinetele calde, cu sos de iaurt si usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii