Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari.
Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari.
Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la calit in putin ulei de masline.
Dupa ce s-a calit pe jumatate pieptul de pui, se adauga morcovul si ciupercile si se condimenteaza cu putina sare si piper. Cand s-au gatit legumele si pieptul de pui, se scot si in aceeasi cratita adaugam restul de ulei de masline, usturoiul maruntit vinetele, dovleceii si ardeii capia si se lasa la gatit.
Pe un grill de aragaz frigem ceapa rosie taiata sferturi si rosiile cherry.
Amestecam toate legumele gatite cu pieptul de pui, condimentam cu sare si piper daca mai este cazul si punem pe platoul de servire.
In cratita in care am gatit legumele frigem bagheta cu seminte rupta in bucati mici ca sa obtinem crutoane.
Servim mancarea presarata cu crutoanele de paine si feliute subtiri de ardei verde.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii