Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari.
Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari.
Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la calit in putin ulei de masline.
Dupa ce s-a calit pe jumatate pieptul de pui, se adauga morcovul si ciupercile si se condimenteaza cu putina sare si piper. Cand s-au gatit legumele si pieptul de pui, se scot si in aceeasi cratita adaugam restul de ulei de masline, usturoiul maruntit vinetele, dovleceii si ardeii capia si se lasa la gatit.
Pe un grill de aragaz frigem ceapa rosie taiata sferturi si rosiile cherry.
Amestecam toate legumele gatite cu pieptul de pui, condimentam cu sare si piper daca mai este cazul si punem pe platoul de servire.
In cratita in care am gatit legumele frigem bagheta cu seminte rupta in bucati mici ca sa obtinem crutoane.
Servim mancarea presarata cu crutoanele de paine si feliute subtiri de ardei verde.
Pofta buna!
Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.
Castraveti murati la soareReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porc
Comentarii
Adaugă comentariu