Salata cu ton, avocado si mozzarella

Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata cu ton, avocado si mozzarella

Ingrediente

  • frunze de salata verde
  • 1 avocado
  • 150 gr ton in suc propriu
  • 8-10 rosii cherry
  • 4 linguri boabe de porumb
  • 150 gr mini mozzarella
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 -3 linguri ulei de susan
  • crema de otet balsamic

Mod de preparare

Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti.

Il taiati cuburi mai mari si il stropiti cu zeama de lamaie.

Rosiile cherry le taiati pe jumatate, le adaugati peste avocado.

Puneti si porumbul, amestecati usor.

Frunzele de salata le spalati si le uscati bine cu servetele.

Rupeti salata, o asezati pe un platou, apoi puneti amestecul cu avocado.

Desfaceti tonul, scurgeti lichidul, il puneti cu o furculita din loc in loc.

La final dati drumul bilutelor de mozzarella.

Uleiul de susan il amestecati cu sare, piper, apoi il imprastiati pe platoul cu salata.

Crema de otet balsamic o puneti la sfarsit, atat cat va place.

Deci, salata este gata si poate fi servita!

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni