Conecteaza la o sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Conecteaza la o sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul de masline si lasa-l sa se incinga. Prajeste puiul in putin ulei pana pielea devine crocanta.Scoate puiul si pune zaharul si untul.Adauga gutuile curatate de samburi si taiate in felii groase. Gateste gutuile 2-3 minute.Adauga puiul si vinul, apoi pune capacul peste aparat. Din meniul aparatului se selcteaza functia Meat/Stew, cu durata de 25 minute, apoi tasta Start. Dupa terminarea programului deschide supapa de eliberare aburi, apoi se deschide capacul.Dizolva amidonul in 70-100 ml apa rece.Pune-l peste mancarea gatita, asezoneaza cu sare si pier si gateste inca 2-3 minute pe functia Brown/Saute, fara a pune capacul. O mancare extrem de savuroasa cu un sos dulce-acrisor, numai bun cu un piure de cartofi. Sa va fie de bine!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii