Se pune uleiul la incins, se adauga baconul sau sunca taiata fasii.
Se pune uleiul la incins, se adauga baconul sau sunca taiata fasii. Se prajeste la foc mic pana devine crocanta. Baconul prajit se scoate pe o farfurie. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste 2-3 minute, pana se inmoaie. Se adauga untul si usturoiul taiat felii. Se contiua calirea pentru inca 2-3 minute. Se adauga sucul de rosii, nautul din conserva,ardeiul capia copt, curatat de coaja si taiat cuburi, plus jumatate din cantitatea de apa. Punem capac si lasam la fiert 20 minute. La final adaugam branza taiata cuburi si busuiocul taiat fasii. Mai lasam supa sa fiarba 10-15 minute. Se pasireaza totul cu un blender vertical pana obtinem o supa cremoasa. Se completeaza cu restul de apa(daca este necesar), se asezoneaza dupa gust cu sare, piper si zahar. Se pune supa pe foc si se lasa sa fiarba 5 minute.
Se serveste dupa preferinte. Noua ne plac mult crutoanele facute in casa, aromatizate cu boia iute si oregano. Se pot folosii boabe fierte de naut, sau naut crocant picant(nautul fiert se aromatizeaza, se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pana nautul se usuca, devine crocant). Sa nu uitam de baconul prajit si busuioc proaspat… Sa va fie de folos!!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii